mz123 04.08.2015 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2015 Muszę przyznać że zrobienie wody i kanalizacji było jedynym medium które nie sprawiło nam kłopotu. Projekt przyłącza robiliśmy prywatnie u osoby, która nam robiła wszystkie media, natomiast samego wykonania podjął się pan Grzegorz Nowak. Bardzo polecam, zrobił wszystko profesjonalnie, a z Panem N jak przyszedł i pokręcił coś nosem jakoś się dogadał i wytłumaczył swoje racje. Z tego co wiem znają się dość dobrze, więc możliwe że ułatwia to sprawę Sam Pan Nowak jest bardzo dobrym wykonawcą, miałam go też z polecenia. Jedyny problem może być z terminami gdyż jest mocno rozchwytywany. Witam. A mogę prosić namiar na Pana Grzegorza Nowaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KJarek1 07.08.2015 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2015 My mamy nadzieję na rozpoczęcie prac na początku sierpnia w Pietrzejowicach Pozwolenie odebrane - całość zajęła nam niecałe 4 miesiące. Czy ktoś jeszcze buduje/będzie budował w Pietrzejowicach ? Witam My tez planujemy rozpoczecie budowy w Pietrzejowicach Rozgladamy sie obecnie za skladami budowlanymi - cenami dostawami itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kierownik.budowy 17.08.2015 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2015 polecam kierownika budowy z uprawnieniami konstrukcyjno budowlanymi bez ograniczeń, kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polaneczka 20.08.2015 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2015 Witam wszystkich mamy tyle grup budujacych, ze czasami znalezc jakiegos polecanego fachowcva z danego rejonu, jest bardzo trudno. dlatego zdecydowalam sie zalozyc mniejsza, lokalna grupe budujacych. okolice kocmyrzowa i luborzycy rosna w sile z kazdym rokiem, a domki wyrastaja jak grzyby po deszczu. jestem juz na etapie SSO i na dzien dzisiejszy dysponuje namiarami na swietna ekipe budujaca domy od podstaw po kompletny dach-ja jestem z nich bardzo zadowolona i drugi dom wybuduje kiedys tylko z nimi tymczasem pilnie poszukuje tynkarza do wykonania tynkow wewnetrznych cementowo-wapiennych, zalezy mi na kims poleconym a jednoczesnie w bardzo, bardzo rozsadnych cenach, bede wdzieczna za kazdy namiar Czesc! Ja jestem na etapie szukania ekipy budowlanej więc jeśli możesz to podaj proszę kontakt na nich. Będę wdzięczna Ja będę mieć dzisiaj namiar na tynkarzy, który robili tynki w Zielonkach i tamta para była z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venom7 24.08.2015 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2015 Cześć, Sąsiedzi:) polecicie mi jakiegoś elektryka do podpięcia skrzynki budowlanej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thingrim 26.08.2015 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2015 Cześć, Sąsiedzi:) polecicie mi jakiegoś elektryka do podpięcia skrzynki budowlanej? 601542815 Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bolomastervip 29.08.2015 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Gdzie kupowaliście dachówki na swoje dachy? Jestem zainteresowany dachówką ceramiczną firmy ROBEN PIEMONT w kolorze antracyt bądź tobago. Będę wdzięczny za jakieś namiary gdzie mogę ją dostać w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mz123 02.09.2015 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Witam.Możecie polecić jakąś dobrą firmę / instalatora do wykonania instalacji CO i WU w domku jednorodzinnym ?Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pilasu 05.09.2015 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2015 Kupię działkę budowlaną w Dojazdowie w dobrej cenie. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mz123 11.09.2015 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Witam.Czy ktoś się orientuje jaki jest koszt odbioru przyłącza wodnego u Pana N ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 13.09.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Witam, Jakie okna i jakiego sprzedawcę okien możecie polecić ? Z góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 13.09.2015 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2015 Witam. Czy ktoś się orientuje jaki jest koszt odbioru przyłącza wodnego u Pana N ? Odbiór jest chyba bezpłatny ... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thingrim 14.09.2015 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Witam, Jakie okna i jakiego sprzedawcę okien możecie polecić ? Z góry dziękuję za pomoc, Pozdrawiam Z czystym sumieniem Pan Jerzy Balicki Oknoplus, montowal u mnie okna rolety a puzniej napedy . Facet mieszka w Prusach , jak cos potrzeba to zawsze podjedzie , bardzo zadowolony jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mz123 14.09.2015 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2015 Odbiór jest chyba bezpłatny ... ? Eh. Niestety nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 15.09.2015 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2015 Eh. Niestety nie jest ... Jesteśmy na etapie odbioru właśnie, na razie idzie wszystko ok, dam znać po wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 16.09.2015 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2015 Jesteśmy na etapie odbioru właśnie, na razie idzie wszystko ok, dam znać po wszystkim Tak, jednak odbiór jest płatny. Zapłaciliśmy niecałe 185 zł... Chociaż podobno odbiór powinien być bezpłatny. Natomiast na szczęście z samym odbiorem nie było żadnych problemów, zajmuje się tym teraz syn Pana N. - jest w porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mz123 17.09.2015 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2015 Chociaż podobno odbiór powinien być bezpłatny. Można prosić o rozwinięcie tematu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mz123 24.09.2015 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Posiadam do sprzedania kabel do wykonania przyłącza YAKY 4x35 wciągniętego w rurę niebieską rure AROT 50mm.Kabel nowy ( nie wykorzystany przy przyłączu ).Długość 100 m. Cena 970 zł ( do negocjacji ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilczus 24.09.2015 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 Jestem na etapie robienia schodów wewnętrznych dębowych ... Czy ktoś z was miał doczynienia ze Zbigniewem Strojkiem z Sulechowa ? robil wam schody ? znacie jakieś opinie o nim? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leila87 11.10.2015 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2015 Można prosić o rozwinięcie tematu.... Tak poprostu słyszałam, że nie powinno się ponosić za to żadnej opłaty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts