Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa budująca Kocmyrzów-Luborzyca i okolice

Recommended Posts

Muszę przyznać że zrobienie wody i kanalizacji było jedynym medium które nie sprawiło nam kłopotu. Projekt przyłącza robiliśmy prywatnie u osoby, która nam robiła wszystkie media, natomiast samego wykonania podjął się pan Grzegorz Nowak. Bardzo polecam, zrobił wszystko profesjonalnie, a z Panem N jak przyszedł i pokręcił coś nosem jakoś się dogadał i wytłumaczył swoje racje. Z tego co wiem znają się dość dobrze, więc możliwe że ułatwia to sprawę ;) Sam Pan Nowak jest bardzo dobrym wykonawcą, miałam go też z polecenia. Jedyny problem może być z terminami gdyż jest mocno rozchwytywany.

Witam.

A mogę prosić namiar na Pana Grzegorza Nowaka ?

• Odpowiedzi 356
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

My mamy nadzieję na rozpoczęcie prac na początku sierpnia w Pietrzejowicach :) Pozwolenie odebrane - całość zajęła nam niecałe 4 miesiące. Czy ktoś jeszcze buduje/będzie budował w Pietrzejowicach ? :)

Witam

My tez planujemy rozpoczecie budowy w Pietrzejowicach

Rozgladamy sie obecnie za skladami budowlanymi - cenami dostawami itp

• 2 weeks później...
Witam wszystkich

mamy tyle grup budujacych, ze czasami znalezc jakiegos polecanego fachowcva z danego rejonu, jest bardzo trudno. dlatego zdecydowalam sie zalozyc mniejsza, lokalna grupe budujacych. okolice kocmyrzowa i luborzycy rosna w sile z kazdym rokiem, a domki wyrastaja jak grzyby po deszczu.

jestem juz na etapie SSO i na dzien dzisiejszy dysponuje namiarami na swietna ekipe budujaca domy od podstaw po kompletny dach-ja jestem z nich bardzo zadowolona i drugi dom wybuduje kiedys tylko z nimi :D

tymczasem pilnie poszukuje tynkarza do wykonania tynkow wewnetrznych cementowo-wapiennych, zalezy mi na kims poleconym a jednoczesnie w bardzo, bardzo rozsadnych cenach, bede wdzieczna za kazdy namiar

Czesc! Ja jestem na etapie szukania ekipy budowlanej więc jeśli możesz to podaj proszę kontakt na nich. Będę wdzięczna :)

Ja będę mieć dzisiaj namiar na tynkarzy, który robili tynki w Zielonkach i tamta para była z nich bardzo zadowolona :)

Witam,

Jakie okna i jakiego sprzedawcę okien możecie polecić ?

Z góry dziękuję za pomoc,

Pozdrawiam :)

Z czystym sumieniem Pan Jerzy Balicki Oknoplus, montowal u mnie okna rolety a puzniej napedy .

Facet mieszka w Prusach , jak cos potrzeba to zawsze podjedzie , bardzo zadowolony jestem...

Jesteśmy na etapie odbioru właśnie, na razie idzie wszystko ok, dam znać po wszystkim :)

Tak, jednak odbiór jest płatny. Zapłaciliśmy niecałe 185 zł... Chociaż podobno odbiór powinien być bezpłatny. Natomiast na szczęście z samym odbiorem nie było żadnych problemów, zajmuje się tym teraz syn Pana N. - jest w porządku.

• 3 weeks później...