Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub zamknięty  ·  23 klubowiczów

Lubczykowa Góra II

Recommended Posts

• Odpowiedzi 375
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla łatwiejszego rozpoznania się lepiej przed.

Jeśli możesz, zarezerwuj proszę Robert stolik.

Dzwoniłem i Pani powiedziala, że po pierwsze knajpa jest czynna do 21:00, po drugie - nie trzeba robić rezerwacji bo nie powinno być dużego obłożenia.

Dzwoniłem i Pani powiedziala, że po pierwsze knajpa jest czynna do 21:00, po drugie - nie trzeba robić rezerwacji bo nie powinno być dużego obłożenia.

to spotykamy się przed wejściem?

No i pierwsze spotkanie za nami... 7 osób jak na pierwszy raz to całkiem dobra liczba :)

Do zobaczenia na kolejnym!

Miło było Was poznać :) Fajna ekipa będzie mieszkała :)

Pozdrawiam

Robert

Witajcie,

Czy udało Wam się może nawiązać kontakt i poinformować o naszej inicjatywie pozostałych sąsiadów, którzy nie byli obecni na czwartkowym spotkaniu?

deweloper trust opinie

No i po spotkaniu z Dyr. Ratajczakiem. W ciągu tygodnia zobaczymy jakie jest stanowisko Trust w sprawie realnego harmonogramu.

Ku mojemu zdziwieniu dzisiaj w końcu zamontowano u mnie okna :)

No i po spotkaniu z Dyr. Ratajczakiem. W ciągu tygodnia zobaczymy jakie jest stanowisko Trust w sprawie realnego harmonogramu.

Ku mojemu zdziwieniu dzisiaj w końcu zamontowano u mnie okna :)

Ja pisałam pismo o taki harmonogram we wrześniu i nie dostałam odpowiedzi, tylko ustną deklarację, że powinni skończyć w ciągu 3 miesięcy.

Może uda mi się wprowadzić do końca lutego... Teraz ciągną jeszcze kanalizacje..wody ani gazu jeszcze nie zaczęli.

Może się zrzucimy i zadzwonimy do słynnego wróżbity Macieja i on nam powie co nas jeszcze czeka :)

Mam do Was pytanie trochę z innej beczki ale zadaję je tutaj ponieważ nie chcę pod nie zakładać osobnego tematu:

Jakie rozwiązanie zamierzacie zastosować jako drzwi (lub nie) pomiędzy łazienką dolną a "kotłownią" ?

Poza tym pamiętajcie o pozostałych tematach w naszej grupie dyskusyjnej: http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=2906

Mam do Was pytanie trochę z innej beczki ale zadaję je tutaj ponieważ nie chcę pod nie zakładać osobnego tematu:

Jakie rozwiązanie zamierzacie zastosować jako drzwi (lub nie) pomiędzy łazienką dolną a "kotłownią" ?

Poza tym pamiętajcie o pozostałych tematach w naszej grupie dyskusyjnej: http://forum.muratordom.pl/group.php?groupid=2906

U mnie np. nie będzie ścianki rozdzielającej te pomieszczenia. Dla rozdzielenia kotłowni od łazienki będzie założone coś typu żaluzja pionowa, która będzie rozsuwanana ze środka na boki lub coś w tym rodzaju. To na razie taka koncepcja :) W kotłowni będzie pralka i oczywiście piec z zasobnikiem.

Również nie budowalem ściany. Grubość muru, kolejne drzwi, miejsce na otwieranie - po co? Powstanie coś w rodzaju szafy przesuwnej albo lamanych, przesuwanych na boki drzwi. W każdy razie lekka konstrukcja. Szum pieca nie powinien przeszkadzać w czynnościach fizjologicznych, wręcz przeciwnie, będzie sprzyjal zadumie i skupieniu.
U nas ścianka zostaje, w tym samym miejscu, co w projekcie. Planujemy mieć drzwi przesuwane, jedno skrzydło lub dwa wezsze, zależnie od koncepcji i miejsca. Drzwi przesuwane po ścianie, dzięki czemu nie potrzebujemy miejsca na otwarcie, jedynie przy samej ścianie nie może nic stać.