Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobry architekt budowlany legnica

Recommended Posts

Witam wszystkich, :welcome:

zakładam nowy wątek bo wierzę, że przyda się innym zaczynającym budowę, a na pewno bardzo pomoże przy wyborze architekta.

Od kilku porządnych dni poszukuję architekta do projektu indywidualnego domu. Jestem laikiem w tym temacie i do końca nawet nie wiem co dokładnie powinien zawierać projekt aby był gotowy od A do Z.

Architektów nie brakuje i nie żebym nie znalazła, bo znalazła co nie miara tylko nigdzie nie ma żadnych opinii, wypowiedzi i nie wiadomo którego wybrać. :confused:

Wieżę, że jest tu choć kilka osób, które przechodziły przez projekt indywidualny i podzielą się swoim doświadczeniem :)

Z góry za wszystkie namiary i opinie dziękję.

witam....

moge troche pomoc w kwestii projektu...troche indywidualnych projektów popełniłem...lecz inwestorzy to niestety inna mas robią po swojemu wiec po co komu indywidualny projekt jak na budowie kierownik budowy rządzi i doradza ...nie zna sie na architekturze ale projekty potrafi popsuć swoimi poradami...nikt nie chce zainwestowac w nadzór architekta....my architektci potrzebni jestesmy tylko do " zrobienia papierów".....Na moje szczęście są jeszcze osoby wrażliwie na architekturę i na takich można liczyć....

• 5 months później...