bąbelkowo 01.11.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2012 Witam wszystkich, zakładam nowy wątek bo wierzę, że przyda się innym zaczynającym budowę, a na pewno bardzo pomoże przy wyborze architekta. Od kilku porządnych dni poszukuję architekta do projektu indywidualnego domu. Jestem laikiem w tym temacie i do końca nawet nie wiem co dokładnie powinien zawierać projekt aby był gotowy od A do Z. Architektów nie brakuje i nie żebym nie znalazła, bo znalazła co nie miara tylko nigdzie nie ma żadnych opinii, wypowiedzi i nie wiadomo którego wybrać. Wieżę, że jest tu choć kilka osób, które przechodziły przez projekt indywidualny i podzielą się swoim doświadczeniem Z góry za wszystkie namiary i opinie dziękję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ROSOMAK76 04.11.2012 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2012 witam....moge troche pomoc w kwestii projektu...troche indywidualnych projektów popełniłem...lecz inwestorzy to niestety inna mas robią po swojemu wiec po co komu indywidualny projekt jak na budowie kierownik budowy rządzi i doradza ...nie zna sie na architekturze ale projekty potrafi popsuć swoimi poradami...nikt nie chce zainwestowac w nadzór architekta....my architektci potrzebni jestesmy tylko do " zrobienia papierów".....Na moje szczęście są jeszcze osoby wrażliwie na architekturę i na takich można liczyć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r0nin 24.04.2013 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Nie wiem, czy nadal wątek jest nadal aktualny. Ja buduję w okolicach Legnicy według projektu indywidualnego. Jeśli masz jakieś pytania to proszę o kontakt. Moze w czymś pomogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts