gabrycha 2211 05.11.2012 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2012 Witam forumowiczów Jestem zainteresowana kupnem działki w miejscowości Otalżyno . Interesuje mnie działka z mediami możliwie blisko jeziora . Od znajomych słyszałam wiele pozytywnych opinii o tej lokalizacji Otalżyno jest oddalone tylko o 4 km od miejscowości Kamień a podobno znacznie większa cisza i spokój niż w Kamieniu . Z tego co wiem w Otalżynie już na początku lat dziewiędziesiątych większość działek została wykupiona znane postacie z trójmiasta głownie artystów i polityków . Z tego powodu niesłychanie trudno kupić tam ładnie położoną działkę w normalnej cenie . Bardzo proszę o Wasze opinie na temat tej lokalizacji . Czy opłacalnym jest kupienie tam działki . Opinie i oferty działek proszę przesyłać na e-mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł-Jakubczak 31.12.2012 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2012 To prawda jakiś czas temu ta lokalizacja stała się modna tak jak kiedyś Koleczkowo czy Kamień . Sam jestem zainteresowany zakupem działki w tej miejscowości i szukam jej od dłuższego czasu . Niestety dostać tam działkę w przystępnej cenie jest ciężko . Wynika to w dużej mierze ze specyfiki miejsca - jezioro z dwóch stron otoczone lasem i gmina pozwoliła tylko na budowę jednego osiedla domków . Tereny na , których można było coś pobudować dawno zostały wykupione od miejscowych i zabudowane. Z tego wynika główny mankament tej lokalizacji czyli - wysoka cena zakupu działki . Atutem tej miejscowości jest bardzo niewielka odległość od trójmiasta dobry dojazd . Mój brat mieszka tam już ponad dwa lata kupił tam całoroczny dom i chwali sobie tą lokalizację ze względu na sąsiedztwo . Moim zdaniem to bardzo dogodna lokalizacja jeżeli chodzi o dojazd do 3-miasta i bardzo prestiżowa ze względu na sąsiedztwo .Osobiście też szukam tam działki ale ceny są jak na razie wysokie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tancereczka 26.02.2013 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 W Otalżynie ludzie kupują działkę ze względu na prestiżową lokalizację i odpowiednie sąsiedztwo .Osobiście jezdzimy tam często latem z rodzinką . Na pewno miejsce ma swój własny urok , który widać szczególnie jeśli porównamy to miejsce z położonym niedaleko jeziorem Kamień . W Otalżynie jest cicho , spokojnie latem nie ma takiego ścisku w Kamieniu czy Koleczkowie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lesiak1719509854 01.09.2013 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Znalazłem temat przypadkiem i go odświeżam .Otalżyno znam dobrze i ostatnio rozglądam się za kawałkiem ziemi w tej okolicy . Proszę o kontakt jeśli ktoś z Państwa ostatnio się tam osiedlił. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts