Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub zamknięty  ·  23 klubowiczów

Lubczykowa Góra II

LUBCZYKOWA GÓRA II - uwagi do jakości

profi82

Recommended Posts

Krew zalewa jak się widzi takie partactwo. Później się szanowny kierownik oburza, że obrzucony został epitetami na forum.

A de facto zarówno on jak i panowie Koscielniak i Ratajczak są tam jak du..y od sra...ia żeby kontrolować prace swoich podwykonawców i dbać o jakość prac.

Szok te luźne dachówki z filmu, po prostu aż mną trzęsie - jak coś takiego znajdę u siebie to im pozrzucam na dół te dachówki i niech partacze robią na nowo, no słów po prostu brakuje...

• Odpowiedzi 151
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
Dzięki za pomoc. A teraz dalsza część quizu i pytanie numer dwa:

Czy orientujecie się jaka jest odległość od dołu belki konstrukcyjnej oddzielającej salon od jadalni do stropu nad jadalnią? Na pewno mniejsza niż nad salonem ale jaka?

Musiałbym to zmierzyć, z pamięci nie jestem w stanie powiedzieć. Możliwe, że w piątek będę na budowie i jeśli nie zaczną u mnie lać podłogi to mogę zmierzyć i napiszę.

• 2 weeks później...
Co ciekawe u mnie to pojawilo sie juz po polozeniu farby. Widac podloze bylo dobrze przygotowane... Wszystko do poprawek.

To jakiś koszmar, co to w ogóle ma być ? U nas jedna ściana u góry też była mokra, wręcz pokryta szronem gdy na zewnątrz był już plus - wtedy jednak nie wpadłem na zrobienie zdjęcia. Jak coś takiego widzę, to aż chęć bierze wpaść do biura i postawić ich tam wszystkich do pionu, a potem rozmawiać z deweloperem tylko przez prawnika... Trochę czuję się bezsilny, jak coś takiego widzę, co z tym można zrobić ?? A co sądzicie o tym, że teraz na gwałt kończone są segmenty tylko sprzedane, nie ruszają w ogóle domów, które trochę zaczęli, taki np. nr 15, 1, niestety numer 8 ( jeden z segmentów jest Szymona ). One wyglądają w tej chwili jak domy widma..., i co - ktoś zamieszka w środku osiedla, a na wjeździe na osiedle będzie miał szkielet czegoś co nie wiadomo, kiedy będzie dokończone ?

Proponuję umówić szybko grupowe spotkanie w Truście dotyczące jakości budowy i spodziewanego stanu całej ulicy. Proszę o informację, kto z Was chciałby w nim uczestniczyć. Niestety, takie czekanie i ufanie Trustowi może nas drogo kosztować w przyszłości.