kubawesol 03.01.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Ponieważ na placu budowy pojawia się co raz więcej fachowców niezleżnych pracujących bezpośrednio na Wasze zlecenie to może warto byłoby zostawiać tutaj namiary na tych godnych polecenia. Dla czystości komunikacji proponuję aby wpisywać dane wg następującego schematu: INSTALACJE ELEKTRYCZNEJan Kowalskitel. 515 116 811 Uwaga!!! Wpisy dokonywane przez osoby nie będące mieszkańcami naszego osiedla będą usuwane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 03.01.2013 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 KONSTRUKCJE DREWNIANE (antresole,garderoby,szafy) Maciej Pietrzak 503-130-494 U mnie wykonywali garderobę z antresolą jak poniżej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.w 04.01.2013 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Mamy kilku fachowców, m.in. od tynków wewnętrznych, schodów, instalatora c.o., wykończeń... ale nie będziemy na razie polecać, ponieważ musimy sami sprawdzić Co prawda mamy ich z polecenia i są podobno świetni Mamy również świetnego człowieka od załatwienia wszelkiego rodzaju materiałów budowlanych i różnego rodzaju wyposażeń... Czy macie może kogoś godnego polecenia od kominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek7.1 04.01.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Witajcie. Potrzebuję kontakt do firmy wykonującej schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 04.01.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Bartek, nie to żebym mógł już polecać ale prowadzę zaawansowane rozmowy z: PieknyMebel.pl (schody,szafy)(Murowana Goślina)Tel.: 507 634 497[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.w 04.01.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 no to ja też mogę dać namiar na naszego wykonawcę schodów Myśleliśmy, że będziemy mieć problem z schodami, ale uspokoił nas i powiedział, że wszystko jest ok i schody spokojnie się zmieszczą... zaproponował nawet fajne rozwiązanie. Maciej Jaskułecki tel. 606 723 757 Nekla Można się powołać na mnie (klient z Lubczykowej Góry) na pewno skojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fedwo 04.01.2013 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Odnośnie schodów również mogę podać stolarza, który nam je wykonał. Nie wiem na 100% czy są ok, ponieważ od końca października czekają na zamontowanie (brak ogrzewania jest przeszkodą...). W każdym bądź razie jest to firma z 70-letnim doświadczeniem.Piotr Pikusa (Ostroróg)604 057 509 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bartek7.1 06.01.2013 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 13.02.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Gdybyście byli zainteresowani tematem stacji uzdatniania/zmiękczania wody to "za miedzą" na ul. Lubczykowej mamy firmę Softwater.com.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_3 17.02.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2013 Drodzy sąsiedzi,czy mielibyście kogoś od ociepleń?Przede wszystkim zależałoby mi na namiarze na kogoś kto mógłby zrobić ocieplenie dachu!PozdrawiamF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.w 18.02.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Drodzy sąsiedzi, czy mielibyście kogoś od ociepleń? Przede wszystkim zależałoby mi na namiarze na kogoś kto mógłby zrobić ocieplenie dachu! Pozdrawiam F Jesteśmy właśnie na etapie ocieplenia dachu... Zamiast wełny prawdopodobnie będziemy zakładać piankę (czy płytę) PIR. Jest podobno lepsza, bo wełna z czasem się zsuwa no i jest znacznie grubsza. Mogę Ci podać namiar na kolegę, który będzie nam ocieplał dach. Przemek 602 702 900 (powołaj się na mnie Asia Walkowska) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_3 18.02.2013 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Jesteśmy właśnie na etapie ocieplenia dachu... Zamiast wełny prawdopodobnie będziemy zakładać piankę (czy płytę) PIR. Jest podobno lepsza, bo wełna z czasem się zsuwa no i jest znacznie grubsza. Mogę Ci podać namiar na kolegę, który będzie nam ocieplał dach. Przemek 602 702 900 (powołaj się na mnie Asia Walkowska) Hey Asia, dziękuję za info! Pozdrawiam F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ancientslav 18.02.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Gdybyście byli zainteresowani tematem stacji uzdatniania/zmiękczania wody to "za miedzą" na ul. Lubczykowej mamy firmę Softwater.com.pl Witam Kuba (co prawda nie spotkaliśmy się osobiście, ale dla dobra przyszłych kontaktów pozwalam sobie na poufałość i pomijam "Pan")! Jestem po wstępnej rozmowie z Panami z Softwater. Jutro widzimy się na budowie (8.00). Jestem poważnie zainteresowana. Fajna sprawa. Rozmawiałam z użytkownikami i są bardzo zadowoleni (zero kamienia na bateriach, kabinie prysznicowej).Ty zdaje się, już temat ogarniałeś więc wiesz więcej. Na co zwrócić uwagę? Czy układ naszej kanalizacji w standardzie trust umożliwia skuteczne podłączenie stacji? U mnie będą jutro lub w środę lać podłoża pod posadzki więc to taki high time, żeby jeszcze rurę kanalizacyjną do odprowadzenia soli podprowadzić bez kucia w posadzkach. Rozmawiałeś może z jakąś inną firmą, żeby porównać oferty? Softwater daje nam ofertę "obiektową" z rabatem. Ja mam coś jeszcze na Żabikowskiej, więc jak się dowiem jutro więcej to się z nimi skontaktuję. Pzdr. Ewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 18.02.2013 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witaj Ewa, Oczywiście "Pan" to sprawa zbędna i bardzo mi miło Z uwagi na co raz mniej czasu nie analizowałem szczegółowo i nie porównywałem ich z konkurencj ale dostałem kilka poztytywnych referencji i na tym zakończyłem. Czy dobrze, okaże sie za jakiś czas... Jeśli chodzi o podłączenie to najlepiej zaplanować to przed wylewką. Ja tak zrobiłem i dzięki temu mogę sobie to urządzenie postawić w rogu garażu przy ścianie sąsiadującej z kotłownią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertos1 18.02.2013 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam Kuba (co prawda nie spotkaliśmy się osobiście, ale dla dobra przyszłych kontaktów pozwalam sobie na poufałość i pomijam "Pan")! Jestem po wstępnej rozmowie z Panami z Softwater. Jutro widzimy się na budowie (8.00). Jestem poważnie zainteresowana. Fajna sprawa. Rozmawiałam z użytkownikami i są bardzo zadowoleni (zero kamienia na bateriach, kabinie prysznicowej).Ty zdaje się, już temat ogarniałeś więc wiesz więcej. Na co zwrócić uwagę? Czy układ naszej kanalizacji w standardzie trust umożliwia skuteczne podłączenie stacji? U mnie będą jutro lub w środę lać podłoża pod posadzki więc to taki high time, żeby jeszcze rurę kanalizacyjną do odprowadzenia soli podprowadzić bez kucia w posadzkach. Rozmawiałeś może z jakąś inną firmą, żeby porównać oferty? Softwater daje nam ofertę "obiektową" z rabatem. Ja mam coś jeszcze na Żabikowskiej, więc jak się dowiem jutro więcej to się z nimi skontaktuję. Pzdr. Ewa Witam Ewa - chociaż się jeszcze też osobiście nie spotkaliśmy to ja też pozwolę sobie na poufałość i pominę "Pani" Zainteresował mnie bardzo temat uzdatniania, rozmawiałem z Panem z Softwater i jutro o 8:00 też będę na budowie, będzie okazja do poznania się Czas na decyzję też mam b. krótki bo już chcieli mi lać podłogę na 19/2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asconic 18.02.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witam Ewa - chociaż się jeszcze też osobiście nie spotkaliśmy to ja też pozwolę sobie na poufałość i pominę "Pani" Zainteresował mnie bardzo temat uzdatniania, rozmawiałem z Panem z Softwater i jutro o 8:00 też będę na budowie, będzie okazja do poznania się Czas na decyzję też mam b. krótki bo już chcieli mi lać podłogę na 19/2. A podpytajcie o rabat, jakby klientów było wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ancientslav 18.02.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Hey, Robertos - do zobaczenia jutro zatem! Kuba,Wnioskuję, że jednak trzeba podciągnąć odejście kanalizacji? Kto Wam to robił? Trust czy wzięliście kogoś z zewnątrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
F_3 18.02.2013 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witajcie,czy macie kogoś kto świadczy usługi odbiorów budowlanych?Z pozdrowieniamiF Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertos1 18.02.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A podpytajcie o rabat, jakby klientów było wiecej Mamy dobrą rabatową cenę, bo firma ma już kilku klientów z naszego osiedla więc spokojnie można się powoływać na osiedle w ogólności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertos1 18.02.2013 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Witajcie, czy macie kogoś kto świadczy usługi odbiorów budowlanych? Z pozdrowieniami F Mam z polecenia kolegi Pana Krzysztofa Gawrysiaka, http://www.borabud.pl, tel. 784 930 185. Osiedle nasze już zna, bo był w kilku segmentach sprawdzać co i jak, spoko gość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts