kubawesol 26.11.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego i dobrego cenowo od: A. LUSTER NA WYMIAR B. NAPĘDÓW DO BRAM (napiszcie z jakiego modelu korzystacie i czy jesteście zadowoleni)? Za wszelkie informacje cenowe będę wdzięczny na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 26.11.2013 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Czy możecie polecić kogoś sprawdzonego i dobrego cenowo od: A. LUSTER NA WYMIAR B. NAPĘDÓW DO BRAM (napiszcie z jakiego modelu korzystacie i czy jesteście zadowoleni)? Za wszelkie informacje cenowe będę wdzięczny. Na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fedwo 26.11.2013 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Lustra na wymiar: P-ń, ul.Książęca (na Starołęce)tel. 618700181Można zamówić lustro w dowolnym rozmiarze, zamówienie można dokonać mail'owo (po uprzednim telefonie).Cenowo są dobrzy - to producent. Kilka razy w ciągu ostatnich 10 lat korzystaliśmy z ich usług (cała rodzinka ma lustra u nich zamawiane).Godni polecenia:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 05.12.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2013 Dzięki. Niestety ich ceny (jak i innych szklarzy z internetu) mnie trochę przygniotły więc ostatecznie zdecydowałem się na "znajomego,znajomego" Tak czy siak dzięki za kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asia.w 06.12.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2013 Dzięki. Niestety ich ceny (jak i innych szklarzy z internetu) mnie trochę przygniotły więc ostatecznie zdecydowałem się na "znajomego,znajomego" Tak czy siak dzięki za kontakt. Kuba zadzwoń do Piotra, mamy dobrego szklarza i wydaje mi się, że ceny mają przystępne Wiem tylko, że mieszczą się na Zawadach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaP 11.03.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Witam! Czy mogę prosić o podanie firm, które montowały Wam alarmy? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MadziaP 13.04.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2014 EKIPA REMONTOWA, która będzie robiła u mnie całą wykończeniówkę od 1 maja (mam nadzieję, że Trust się wywiąże z terminu wnętrz na 30.04) przez 1,5-2 miesiące szuka kolejnych prac na naszym osiedlu i poprosili mnie o umieszczenie tutaj ich kontaktu: 502-671-022 (Maciej) Płytki, ścianki działowe, panele, malowanie, ocieplanie, szpachlowanie, tapetowanie, podwieszane sufity, wnęki TV itp. Mam pytanie co do tej ekipy wykończeniowej. Czy są godni polecenia? Do położenia płytek wynajęłam znajomego i efekty są, delikatnie mówiąc, niezadowalające. Jedna płytka wyżej, druga niżej.. Zakończyło się zrywaniem płytek. Jestem już wykończona, czy ma ktoś kontakt do na prawdę dobrego, godnego polecenia fachowca, który ułoży gres polerowany solidnie i dokładnie? Jest dużo firm i osób prywatnych ogłaszających się w internecie, ale nie ma pewności wykonania. Proszę o pomoc i polecenie kogoś kto wykona dobrze taką robotę + łazienki.. Z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kłm 24.04.2014 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2014 Czy ktoś potrzebuje ziemię ogrodową z torfem? Taka "mała" kupka leży przed 9.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts