Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Klub zamknięty  ·  23 klubowiczów

Lubczykowa Góra II

LUBCZYKOWA GÓRA II - tablica ogłoszeń

kłm

Recommended Posts

• Odpowiedzi 67
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Lustra na wymiar: P-ń, ul.Książęca (na Starołęce)

tel. 618700181

Można zamówić lustro w dowolnym rozmiarze, zamówienie można dokonać mail'owo (po uprzednim telefonie).

Cenowo są dobrzy - to producent. Kilka razy w ciągu ostatnich 10 lat korzystaliśmy z ich usług (cała rodzinka ma lustra u nich zamawiane).

Godni polecenia:-)

• 2 weeks później...
Dzięki. Niestety ich ceny (jak i innych szklarzy z internetu) mnie trochę przygniotły więc ostatecznie zdecydowałem się na "znajomego,znajomego" :)

Tak czy siak dzięki za kontakt.

Kuba zadzwoń do Piotra, mamy dobrego szklarza i wydaje mi się, że ceny mają przystępne ;)

Wiem tylko, że mieszczą się na Zawadach...

• 3 months później...
  • 1 month później...
EKIPA REMONTOWA, która będzie robiła u mnie całą wykończeniówkę od 1 maja (mam nadzieję, że Trust się wywiąże z terminu wnętrz na 30.04) przez 1,5-2 miesiące szuka kolejnych prac na naszym osiedlu i poprosili mnie o umieszczenie tutaj ich kontaktu:

502-671-022 (Maciej)

Płytki, ścianki działowe, panele, malowanie, ocieplanie, szpachlowanie, tapetowanie, podwieszane sufity, wnęki TV itp.

Mam pytanie co do tej ekipy wykończeniowej. Czy są godni polecenia?

Do położenia płytek wynajęłam znajomego i efekty są, delikatnie mówiąc, niezadowalające. Jedna płytka wyżej, druga niżej..

Zakończyło się zrywaniem płytek.

Jestem już wykończona, czy ma ktoś kontakt do na prawdę dobrego, godnego polecenia fachowca, który ułoży gres polerowany solidnie i dokładnie? Jest dużo firm i osób prywatnych ogłaszających się w internecie, ale nie ma pewności wykonania.

Proszę o pomoc i polecenie kogoś kto wykona dobrze taką robotę + łazienki.. Z góry dziękuję.

• 2 weeks później...