thomyk 07.01.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Witam jestem z Tarnowa. Wykonujemy w okolicy instalacje elektrycze i alarmowe. Solidnie i w przyzwoitej cenie.Bardzo dobra jakość materiałów na wszystko fakturka vat i odbiór do ZE. Zapraszam na stronę http://www.elektryk-tarnów.pll lub tel. 508848609 Na stronie zdjęcia gotowych instalacji Szybko i solidnie. Każda instalacja indywidualnie wyceniana wg potrzeb klienta. Dla kilku zleceń mogę zejść z ceny o jakieś 400 zł więc można kilka domów umawiać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeremy6 30.03.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Ja od siebie mogę polecić tego elektryka - zawsze go wzywam na awarie i nie mam żadnych problemów z nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekwidator 01.04.2013 12:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 skoro już tak polecamy to ja Osobom szukającym dobrego elektryka podaje tutaj stronę. Firma Elektrobud działa już ponad 12 lat na rynku wyrabiając sobie bardzo dobrą ocenę u swoich klientów. Usługi oferują na terenie Poznania i okolic. Szczegółowa oferta dostępna na ich stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts