wojkap 19.01.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Witajcie,Palę pierwszy sezon ekogroszkiem, mam straszny problem z ustawieniem węgla z Chwałowic - robi straszne spieki.Może ktoś doświadczony może pomoc? Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78 24.01.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Witajcie, Palę pierwszy sezon ekogroszkiem, mam straszny problem z ustawieniem węgla z Chwałowic - robi straszne spieki. Może ktoś doświadczony może pomoc? Pozdrawiam! W zeszłym roku tez mialem własnie ekogroszek z chwałowic (podobno bo z węglem to nigdy nic nie wiadomo). Tak samo robily sie spieki a popiołu to bylo chyba z 5 razy tyle co normalnie. W tym roku kupilem z piekar ( 3 lata temu tez taki mialem) i pali sie o niebo lepiej. Ja kupuje w gliwicach. Za transport bierze mało bo do mnie ma 50km a płace 30zł/tone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojkap 28.01.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 No ja też już teraz kupiłem z Piekar i jest 100 razy lepiej. Praktycznie zero spieków i mało popiołu. Co do zużycia to jeszcze nie wiem, bo dopiero 3 dni palę tym węglem. A powiedz po ile kupowałeś te Piekary i czy luzem czy w workach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78 29.01.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 No ja też już teraz kupiłem z Piekar i jest 100 razy lepiej. Praktycznie zero spieków i mało popiołu. Co do zużycia to jeszcze nie wiem, bo dopiero 3 dni palę tym węglem. A powiedz po ile kupowałeś te Piekary i czy luzem czy w workach? Kupowałem luzem ale w workach tez maja (sami pakuja). Płacilem chyba 740 zl plus 30 zl za tone za przywoz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stuntmar 09.05.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ciekawy temat... skoro chwalowice od 2009 roku nie maja ekogroszku to jak wam sie go udalo kupic?!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts