romualdt 30.09.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Napiszcie proszę w jakich hurtowniach się zaopatrujecie. Ja na razie korzystam z WESOŁEK na ul. Gdyńskiej, ale nie mam przekonania, że ceny są niskie. Buduję dom w Suchym Lesie, zastanawiam się jeszcze nad hurtownią DOMBUD Plus na Obornickiej lub Nadstaga w Dąbrówce Leśnej. Macie doświadczenia z tymi hurtowniami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 30.09.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Ja nie mam a mój wykonawca zaopatruje się w hurtowniach w Obornikach, przy jego rabatach wychodzi mi wszystko bardzo konkurencyjnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PiotrK78 05.10.2013 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Witajcie Forumowicze! Postanowiłem dołączyć do Waszej grupy, bo również planujemy budowę w WLKP - dokładnie rzecz biorąc Swarzędz - Gortatowo. Pozwolenie na budowę już mam i w zasadzie jestem na etapie wyboru ekipy, która zrobi mi stan 0 jeszcze tej jesieni a na wiosnę ruszę z resztą. Nasz projekt to zmodyfikowany nieco pod naszym kontem: http://projekty.lipinscy-projekty.pl/Essen_III Szukam dobrych dostawców materiałów:- betonu do fundamentów klasy C16/20 (B20) + chudziak C12/15 - stali zbrojeniowej kategorii AIII-N- bloczków fundamentowych M-6 o grubości 0,24 m Czy ktoś może polecić jakąś hurtownię po wschodniej stronie Poznania ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K2_P 07.10.2013 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Witajcie Forumowicze! Postanowiłem dołączyć do Waszej grupy, bo również planujemy budowę w WLKP - dokładnie rzecz biorąc Swarzędz - Gortatowo. Pozwolenie na budowę już mam i w zasadzie jestem na etapie wyboru ekipy, która zrobi mi stan 0 jeszcze tej jesieni a na wiosnę ruszę z resztą. Nasz projekt to zmodyfikowany nieco pod naszym kontem: http://projekty.lipinscy-projekty.pl/Essen_III Szukam dobrych dostawców materiałów: - betonu do fundamentów klasy C16/20 (B20) + chudziak C12/15 - stali zbrojeniowej kategorii AIII-N - bloczków fundamentowych M-6 o grubości 0,24 m Czy ktoś może polecić jakąś hurtownię po wschodniej stronie Poznania ? Witam, jeżeli planujesz sam załatwiać materiały to polecam dwie hurtownie Zensof z Gruszczyna oraz Budchem oddział Swarzędz (inne hurtownie materiał tani ale transport b. drogi i sumarycznie wychodzi słabo). Ja jestem z nich w miarę zadowolony. Odnośnie wykonastwa to zapraszam do wglądu na K2 Projekt - jesień mamy już zajętą ale o terminach wiosennych możemy porozmawiać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 17.10.2013 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Mam fundamenty, teraz szukam silki 24 - mam ofertę, i sprawdzam ją właśnie - i patrzę, że po sieci można dostać silkę xella e24 po 3,49 brutto np. ze Stanluxu z Kielc. Ma ktoś z tym doświadczenie? Boję się kupić zbyt tanio, bo to a to będzie za dużo popękanych bloczków, a to transport, a to nierówne (a chcę kleić, a nie na zaprawę, a murarze mi mówią, że muszą być idealnie równe bloczki) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pumbat 14.12.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2013 Witam w 2014 mam zamiar zacząć wykańczać swój domek:) W powiecie Tureckim:) Zajmuje się ubezpieczeniami, instalacjami elektrycznymi oraz hydraulicznymi:) Jeżeli ktoś poszukuje pomocy w zakresie pewnych prac rozpiske zostawie poniżej:) Mam nadzieje że doświadczenie naszej firmy pomoże nie jednej osobie w naszej okolicy. Instalacje Hydrauliczne: • wykonywanie przyłączy wod-kan• budowa pionów kanalizacyjnych• budowa podejść do armatury łazienkowej• montaż osprzętu hydraulicznego• montaż przydomowych oczyszczalni ścieków• budowa instalacji do uzdatniania wody• remonty instalacji•biały montaż(prysznice umywalki zestawy wc )• instalacje grzewcze:• centralne ogrzewanie• ogrzewanie podłogowe • budowa instalacji w kotłowni• montaż urządzeń grzewczych• budowa instalacji hybrydowej panele PV(fotowoltaika +pompa ciepła+wiatrak) NOWOŚĆ!!! Instalacje Elektryczne - ISTALACJE MIESZKANIOWE- NOWE INSTALACJE DOMÓW INTELIGENTNYCH- INSTALACJE PRZEMYSŁOWE- INSTALACJE ODGROMOWE I UZIEMIAJĄCE- INSTALACJE DOMOFONOWE- OŚWIETLENIE ULICZNE- INSTALACJE HYBRYDOWE PV+WIATRAK- INSTALACJE FOTOWOLTAICZNE (NOWOŚĆ!!!)- INSTALACJE SAT- SERWIS I PRZERÓBKI INSTALACJI- ODBIORY I POMIARY- ODBIÓR I POMIARY. kontakt: 603-336-511 Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 26.03.2014 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Cicho coś.. wszyscy chyba poszli do grupy Wielkopolska bez daty Mam strop i ściany kolankowe. Zaczęli mi robić ściany szczytowe. I zaczęły się dylematy: czy potem od razu okna i drzwi, czy najpierw instalacje, tynki, ocieplenia? Niby mam okna plastiki, więc kłaść, ale znalazłem też opinie, że plastiki tez mogą się wypaczyć, jak się za szybko wstawi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts