lukasz860910 03.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 co do piasku kamienia w poznaniu to tylko dąbrowa lub krzesiny mają dobry towar namiar mogę podać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kemoth 19.05.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 siatka leśna - ogrodzenia24.eu.- Cena: na wrzesien 2013 - najtaniej w necie- Wysyłka: 24h- Obsługa, kontakt: wysoki poziom, konkretne informacje. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomkam 19.05.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Witam, zaczynam budowe w okolicach Glogowa, czy wiecie moze gdzie mozna tanio kupic materialy budowlane (bloczki, stal itd.) w okolicach Leszna? Ewentualnie firmy z innych miejscowosci, gdzie jest tani transport badz tez wliczony w cene. Dziekuje za wszelka pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fkus2 07.08.2013 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 WitamSzukam architekta do adaptacji gotowego projektu , oraz dobrego kierownika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fkus2 07.08.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Zapomniałem napisać że z okolic Poznania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K2_P 27.08.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Zapomniałem napisać że z okolic Poznania. Witam, jeżeli temat ciągle aktualny to proszę o kontakt na maila [email protected] Mogę polecić kilka biur do adaptacji jak i kierowników budów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 17.04.2014 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Trochę to double post, ale mam nadzieję, że moderatorzy wybaczą. Moja ekipa ma właśnie miesięczną przerwę. Jeżeli ktoś szuka ekipy do malowania, ociepleń itd mogę dać kontakt. To dwóch zaradnych, pracowitych chłopaków z Wieszcze.. Wieścze... gdzies z okolic Poznania, koło Śremu. W kwietniu i maju są, o ile mi wiadomo, wolni. Telefon i opis daję w odpowiedzi na prywatną wiadomość. Ponieważ z budową się nie śpieszę, więc nawet mogę ich odstąpić na dwa-trzy miesiące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts