duduś 22.01.2005 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2005 Bardzo podobają mi się kafle z Ceramiki Paradyż z serii Izolda Tristan. Jeżeli ktoś dysponuje zdjęciami z tej serii to byłabym wdzięczna. Interesują mnie sposoby różnych ułożeń kafli w stosunku do ilości dekorów. Po prostu nie chciałabym przesadzić z dodatkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdak 23.01.2005 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 zerknij do tego wątku - tam są przykładowe aranżacje z tych płytek http://www.murator.com.pl/forum/viewtopic.php?t=39066 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akinom 23.01.2005 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2005 ostatnio w TTW Opex widziałam do tej serii nowe dokory - szklane takie niebieskie w takie mazaje - super wyglądały.Ekspozycji ułożonej na ścianie nie było, ale płytki z tymi dekorami były wyłożone w tych metalowych ramach.Mnie sie bardzo spodobały (mimo, że niebieski nie jest moim ulubionym kolorem) mężowi trochę mniej, o i jak tu teraz przekonać męża?? Dekorki- to niebieskie mazajki z dodatkiem żóltego, białego i czarnego kolorku, na stronie Paradyża ich jeszcze nie ma, ah swietne sa takie delikatnie wypukłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts