Mariusz_W 25.05.2013 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2013 Witam a więc jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mona Za 02.08.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2013 U mnie domek z drewna, więc tylko w tym temacie mogę pomóc . I mam świetnego murarza z Rząśnika, u mnie tej murarki nie było dużo, ale to co trzeba wykonane bardzo dobrze, łącznie z dużym murowanym grillem / kominkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
looseblus 25.08.2013 23:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Więc tak jak pisałem wcześniej w temacie grupy. Szczerze i z sympatią POLECAM Pana Wójcik od OKIEN tel. 504 930 429. . Orócz dobrej ceny na okna załatwił mi ogarniętą i niedrogą ekipę do elewacji oraz dach, który właśnie się robi ale jeszcze nie jest skończony więc tutaj wstrzymuję się z oceną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts