scoutmm 02.07.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2013 Dzień dobry, witam wszystkich forumowiczów, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Przeczytałem klika stron forum o ekipach budowlanych i powiem szczerze, że nic już nie wiem Poszukuje dobrej i sprawdzonej ekipy budowlanej. Bardzo proszę o "namiary" na ekipy, które budowały u Was lub budują i jesteście zadowoleni z prac tej ekipy. Dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Patryk31 10.07.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2013 Dzień dobry, witam wszystkich forumowiczów, jestem nowym użytkownikiem tego forum. Przeczytałem klika stron forum o ekipach budowlanych i powiem szczerze, że nic już nie wiem Poszukuje dobrej i sprawdzonej ekipy budowlanej. Bardzo proszę o "namiary" na ekipy, które budowały u Was lub budują i jesteście zadowoleni z prac tej ekipy. Dziękuję bardzo Witam Mogę polecić firmę ,która u nas budowała dom dwa lata temu i moim znajomym budują teraz , budują na całym mazowieckim, chłopaki nie pijący alkoholu i to jest mało spotykane bo miałem już z kilkoma do czynienia i każda piwko piła w czasie pracy. Tel; 789-344-754 Pani Ewelina właścicielka firmy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pieguski 13.02.2014 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2014 Witam , mógłbym ci polecić Robert Klimek ze Starej Niedziałki , solidne chłopaki i rzetelni , można im zaufać nie wiem jak z terminami , wiem że mają duże doświadczenie tel 692842555 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bepo 11.01.2016 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Szanowni Sąsiedzi bliżsi i dalsi- podbijam temat Szukam ekipy do fundamentów i SSO, któś godny polecenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts