tomek1796 20.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2013 Wpis został usunięty jako niezgodny z regulaminem Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PHU Lider 17.10.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Szanowni Państwo Z uwagi na wiele niepozytywnych opinii na temat firmy „Grupa Factor” z Sosnowca, która była właścicielem salonu okien MS w Gliwicach, oraz jest właścicielem salonów w Sosnowcu oraz w Olkuszu, chcielibyśmy poinformować, że od 20.10.2013 wznawia działalność salon okien MS w Gliwicach, ul. Tarnogórska 239 pod sterami nowego właściciela- „PHU Lider” z siedzibą w Gliwicach. Jednocześnie informujemy, że nowy salon MS w Gliwicach od chwili jego odkupienia od firmy „Grupa Factor” nie jest związany z wspomnianą firmą. Prosimy o nie łączenie firmy „PHU Lider”, właściciela salonu, oraz samego salonu w Gliwicach z firmą z Sosnowca. Od dnia 20.10.2013 firma „PHU Lider” oraz salon okien MS w Gliwicach ul. Tarnogórska 239 zostają oficjalnym Partnerem Handlowym firmy MS Więcej niż Okna. Stosowna informacja zostanie umieszczona na stronie internetowej firmy „MS Więcej niż Okna” Zapraszamy do naszego salonu w Gliwicach ul. Tarnogórska 239. Salon jest do Państwa dyspozycji od poniedziałku do soboty w następujących godzinach: Poniedziałek, wtorek, czwartek , piątek- 11-17; Środa: 11-19; Sobota- 9- 13 Kontaktować się można z nami również telefonicznie: 537 857 478 lub mailowo: [email protected] W najbliższym czasie do Państwa dyspozycji oddanie zostanie również strona internetowa: http://www.okna-lider.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam4302 25.10.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2013 U mnie tak samo jak u wszystkich powyżej, a temat okien MS ciągnie się od sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 28.10.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2013 Ja także należę do grupy klientów oszukanych przez Grupę Factor. Zastanawiam sie, czy oddac sprawe do sądu, czy najpierw sprawdzić skutecznośc którejs z firm windykacyjnych.Co do zakupu okien MS w nszym regionie, to polecam dealera z Mikołowa. Salon w Gliwicach na miejscu potencjalnego klienta omijałbym szerokim łukiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam4302 30.10.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja już złożyłem wniosek do sądu o wydanie nakazu wypłaty. Zobaczymy co z tego wyjdzie. A swoją drogą, trochę dziwi mnie brak reakcji ze strony producenta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prend 30.10.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2013 Ja także należę do grupy klientów oszukanych przez Grupę Factor. Zastanawiam sie, czy oddac sprawe do sądu, czy najpierw sprawdzić skutecznośc którejs z firm windykacyjnych. Co do zakupu okien MS w nszym regionie, to polecam dealera z Mikołowa. Salon w Gliwicach na miejscu potencjalnego klienta omijałbym szerokim łukiem. Ja w tamtym tygodniu zakupiłem okna MS w Gliwicach. Wiedziałem o problemach poprzedniej firmy Factor, ale zmienił się właściciel, którego dogłębnie sprawdziłem. Dzwoniłem bezpośrednio do fabryki i mówili, że polecają tego partnera. O wyborze zdecydowała lepsza obsługa w gliwickim salonie oraz niższa zaoferowana mi cena. Jak będzie po montażu napiszę Mam nadzieję, że się "nie przejadę". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada_em 05.11.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Grupę Factor tez polecali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada_em 05.11.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Grupę Factor tez polecali.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada_em 05.11.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 Znalazłam ciekawe informcję jak w podobnej sytuacji zachował się OKNOPLAST : http://www.forumbudowlane.pl/vt/33236/15/oknoplast-nigdy-wiecej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada_em 05.11.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2013 A tu opinię MS na temat Grupy Factor http://forum.budujemydom.pl/Problem-z-partnerem-handlowym-t22136.html&pid=372331?do=findComment&comment=372331 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PHU Lider 06.11.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2013 A tu opinię MS na temat Grupy Factor http://forum.budujemydom.pl/Problem-z-partnerem-handlowym-t22136.html&pid=372331#entry372331 Grupę Factor tez polecali....[/url] Rozumiem zdenerwowanie i nadwyrężone zaufanie do firmy MS oraz do partnerów handlowych, jednak firma MS Więcej niż Okna ma 250 partnerów handlowych (różnego rodzaju: autoryzowany partner handlowy, partner handlowy, firmy współpracujące czyli punkty sprzedaży oferujące produkty MS i innych fabryk) nie można generalizować, że wszyscy jej partnerzy będą zachowywać się nieuczciwie wobec klientów. Staram się zabezpieczyć interesy klienta i dać mu pewność, że wybrał odpowiedniego dostawcę. Dzisiaj są to tylko słowa, jestem przekonany, że będą mogły zostać potwierdzone przez kilku pierwszych klientów, którzy pomimo tego co przydarzyło się Grupie Factor w miejscu prowadzenia mojej działalności zaufali i złożyli zamówienia, które są w realizacji już od chwili podpisania umowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
almah 07.11.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2013 Witam, Również należymy do pechowych klientów Grupy Factor. Niestety - brak okien i brak zwrotu zaliczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 08.11.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2013 Czy ktoś odzyskal zaliczkę, albo choc część zaliczki wpłaconej Grupie Factor za okna ?Czy ewentualnie doczekał się realizacji zamówienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
imrahil 21.11.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 Ja w tamtym tygodniu zakupiłem okna MS w Gliwicach. Wiedziałem o problemach poprzedniej firmy Factor, ale zmienił się właściciel, którego dogłębnie sprawdziłem. Dzwoniłem bezpośrednio do fabryki i mówili, że polecają tego partnera. O wyborze zdecydowała lepsza obsługa w gliwickim salonie oraz niższa zaoferowana mi cena. Jak będzie po montażu napiszę Mam nadzieję, że się "nie przejadę". specjalnie rejestrowałeś się na forum, żeby o tym napisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 21.11.2013 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2013 specjalnie rejestrowałeś się na forum, żeby o tym napisać? Dziwne, prawda... ? Mało tego, od momentu, jak to napisał, to nawet nie zajrzał na Forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada_em 25.11.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 a co z Jaguarem ? sprzedał biedaczek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam4302 25.11.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2013 Strona www też już zdechła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fotohobby 26.11.2013 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2013 Co takiego nieregulaminowago zawierał pierwszy post, że został usuniety ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1796 29.11.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 No pierwszy post zawierał całą prawdę o kochanej firmie FACTOR.Nie dostałem nawet wiadomości dlaczego usunięto mój wpis. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam4302 07.01.2014 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2014 Za to zmienił się w KRS-ie prezes zarządu. Już nie Edyta tylko Maria Imielska jest prezesem. Hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts