luki8l 04.02.2014 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2014 Witam wszystkich ze Środy Śląskiej i okolic, chętnych do wymiany doświadczeń z budowy wymarzonych czterech (albo i więcej ) ścian! Mam nadzieję, że nasza grupa będzie się prężnie rozwijać, bo przecież tak wiele domków buduje się w okolicy... Spędzają ostatnio dość sporo czasu na forum, ewidentnie doskwierał mi brak grupy budującej dotyczącej głównie naszej gminy. Mam nadzieję, że z czasem coraz więcej osób będzie tu zaglądać i będzie z kim podyskutować o budowie i nie tylko... My zaczęliśmy w lipcu 2013 i właśnie zakończyliśmy SSO Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
luki8l 11.03.2014 23:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2014 Kurczę, minął ponad miesiąc a tu ani jednego wpisu... Albo tak mało się buduje w Środzie i okolicy , albo forum muratora jest tutaj mało popularne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lockter 13.05.2014 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witaj Ja się buduję w Środzie od ponad 1,5 roku. Aktualnie za chwilę wylewki i wykończenie. Też mam wrażenie, że z okolic Środy raczej nikt tutaj nie zagląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts