DrKubus 09.04.2014 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2014 Witajcie, zachęcam do przywitania się i wymiany doświadczeń osoby z okolic Poznania startujących z budową w 2014. Po kilku latach przygotowań, w tym roku rozpoczniemy budowę w Nekli (30 km od Poznania), więcej w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szopen 17.04.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2014 Witajcie, zachęcam do przywitania się i wymiany doświadczeń osoby z okolic Poznania startujących z budową w 2014. Po kilku latach przygotowań, w tym roku rozpoczniemy budowę w Nekli (30 km od Poznania), więcej w dzienniku. Zacząłem w poprzednim roku, ale pewnie skończę po was, więc tez się przywitam w tym wątku. A tak przy okazji, mam ekipę murarzy. Skończyli murować mi ściany, a teraz mają miesiąc przerwy (bo dekarze będą kłaść dach). Mają więc miesiąc-dwa wolnego, jeżeli ktoś potrzebuje ekipy do ociepleń, murowania, malowania itd to podam wszystkie dane w odpowiedzi na prywatną wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 27.07.2014 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 właśnie kończy u mnie ekipa wykończenie domu, jestem z nich bardzo zadowolony więc polecam dalej. Robili u mnie gładzie, zabudowy, płytki, malowanie itd. Generalnie wszystko w środku. Szybka sprawna ekipa pełna pomysłów, dużo doradzili jestem z nich bardzo zadowolony. tel. Damian 783-014-857 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ogosia79 02.10.2015 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2015 Witajcie, zachęcam do przywitania się i wymiany doświadczeń osoby z okolic Poznania startujących z budową w 2014. Po kilku latach przygotowań, w tym roku rozpoczniemy budowę w Nekli (30 km od Poznania), więcej w dzienniku. Witam, Poszukuję namiarów na sprawdzoną ekpię, budowę chcemy zacząć w marcu 2016, jeżeli mogę prosić o namiar będę wdzięczna, Dziękuję Gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz860910 17.02.2016 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2016 Chciałbym polecić solidnego elektryka i hydraulika. Firmy godne uwagi, fachowcy w swej dziedzinie.Hydraulik Tomek 601-818-080Elektryk Roman 665-038-268 Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts