bogdan888 04.08.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 jaksie sprawdzam swoje posty i mam tylko dwa. Jeden co odpowiedział mi edi1977 i przesunąłęm temat tu za jego radą. Co posty same się rozmnażają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan888 04.08.2009 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie ma co robić śmiechów na sali póki dobrze się nie sprawdzi. A poza tym myślę, że warto jak podzielić własnymi opiniami. Może to komuś się przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan888 04.08.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 jaksie mogłabyś być tak miła i powiedzieć jak zamieścić zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.08.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Chodzi mi o to, ze wszystkie twoje posty dotycza kominków. Trochę to dziwne, jak ktoś tak zaczyna aktywność na forum Ale nie zamierzam nic udawadniać ... Ja zdjęcia wklejam umieszczając je na http://www.fotosik.pl potem kopiuję skrót i wstawiam tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan888 04.08.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nie budowałem schronu więc o nim nie piszę. Narazie dopiero zaczynam przygodę z forum i piszę o tym co może w jakiś sposób nawiązywać do tematyki. Dziele się wrażeniami i swoją opinią. Chyba po to istnieją fora? Przy okazji dzięki, skorzystam z Twojej rady. Pozdrawiam. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan888 04.08.2009 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Mój kominek zdjęcia Jakie kominki Wam sie podobają? http://images44.fotosik.pl/175/82190fe84e3ca3ebm.jpg http://images41.fotosik.pl/170/a00be0e0d05bfeb0m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 04.08.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Witam. Kolego drogi! Ty widzisz we wszystkim reklamę, może byś zmienił oklulary. Chyba nigdy nie za nic nie potrafiłeś podziękować. Mam tylko dwa posty. Zamieściłem ten drugi bo użytkownik edi1977 powiedział, że tutaj powinieniem zamieścić mój kominek. Żałosny to jesteś Ty kolego bo nie sprawdzisz a piszesz . Pozdrowienia poruczniku Żbik Bogdan888 - jeżeli jesteś wykonawcą to po prostu pochwal się swoją robotą umieszczając zdjęcia zamiast podszywać się pod własnego klienta. Wielu wykonawców robi tak na Forum (np. ja ) i większość budujących inwestorów to wie i często chwali sobie taką formę reklamy. Bo wiarygodność takiego wykonawcy najłatwiej sprawdzić pytając innych Forumowiczów (jest ich już ładnych kilkadziesiąt tysięcy...). Stanę w obronie Jaksie - zaglądnąłem z ciekawości na Twój profil przed południem i postów świadczących o tym że jesteś kominkarzem miałeś więcej. Po prostu skasowałeś je - blagier z Ciebie i tyle... No ale to Twoja sprawa. Popraw się i zamieść fajne zdjęcia ku uciesze potencjalnych, przyszłych posiadaczy kominka, zamiast kitować dalej. Może Ci Forumowicze przebaczą jako nowicjuszowi... Pozdrawiam. PS. Wątek jest wyraźnie ukierunkowany na pokazywanie zdjęć kominków, zachęcam wszystkich do szukania porad technicznych w wielu innych wątkach (m.in. w Wymianie doświadczeń) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan888 04.08.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kolego Forest Natura w kwestii wyjaśnienia nie jestem kominkarzem i postów mam i miałem tylko dwa i żadnych nie skasowałem. Zamieściłem zdjęcia, które zrobiłem i nie mam niestety żadnych innych. Więc mimo szczerych chęci nie pomogę. Wszyscy wszędzie szukają reklamy. Paranoja. A tak przy okazji co sądzisz o moim projekcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.08.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Kolego Forest Natura w kwestii wyjaśnienia nie jestem kominkarzem i postów mam i miałem tylko dwa i żadnych nie skasowałem. Zamieściłem zdjęcia, które zrobiłem i nie mam niestety żadnych innych. Więc mimo szczerych chęci nie pomogę. Wszyscy wszędzie szukają reklamy. Paranoja. A tak przy okazji co sądzisz o moim projekcie? chcesz usłyszeć prawdę? To zupełnie nei mój styl, choć xle się wyraziłąm. Często kominki, które choć zupełnie odbiegają od mojego gustu, bardzo mi się podobają, w tym przypadku tak nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan888 04.08.2009 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wiesz jaksie każdy ma swój styl i oto chodzi. Jakby wszyscy robili jednakowe byłoby nudno. Ja lubie kamień i odrobine nowoczesny styl. Dzięki za wypowiedź. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 04.08.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wiesz jaksie każdy ma swój styl i oto chodzi. Jakby wszyscy robili jednakowe byłoby nudno. Ja lubie kamień i odrobine nowoczesny styl. Dzięki za wypowiedź. Pozdrawiam Jasne, ze tak. choć w twoim wszystkiego jest za dużo. Gdyby nie ten kamień w tle, tynk i szablon, nie byłoby źle. Przedobrzyłeś chłopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zazdrośnica 04.08.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 wiesz jaksie każdy ma swój styl i oto chodzi. Jakby wszyscy robili jednakowe byłoby nudno. Ja lubie kamień i odrobine nowoczesny styl. Dzięki za wypowiedź. Pozdrawiam Jasne, ze tak. choć w twoim wszystkiego jest za dużo. Gdyby nie ten kamień w tle, tynk i szablon, nie byłoby źle. Przedobrzyłeś chłopie Ano i do tego te rogi z czaszką brrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 04.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Mój kominek zdjęcia Jakie kominki Wam sie podobają? http://images44.fotosik.pl/175/82190fe84e3ca3ebm.jpg http://images41.fotosik.pl/170/a00be0e0d05bfeb0m.jpg to i ja się wypowiem w tym wątku bo akurat jestem na etapie szukania, projektowania, realizacji kominka i od jakiegoś czasu śledzę ten wątek. Mi akurat kominek bogdana888 też się nie podoba - nie mój styl i raczej ten kominek nie pasuje mi do nowoczesnych wnętrzy. A zwłaszcza otoczenie - te rogi po prawej! Dla mnie za dużo szczęścia na raz - różne kamienie i dekor. Jakby ten dekor usunąć wg mnie byłoby lepiej - no ale na pewno znajdą się zwolennicy tego stylu bo gusta są rózne - I DOBRZE!!! My planujemy względną kopię tego kominka (względną bo będzie inny wkład i generalnie będzie mniejszy). Taki styl mi się podoba: <a href=http://images43.fotosik.pl/174/c1a9dad89538eefbm.jpg' alt='c1a9dad89538eefbm.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manieq82 04.08.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Przedobrzyłeś chłopie tak samo jak ze swoją stronką w tle płomienie, gra muzyka czekałem tylko jak mi sie myszka zamieni w pogrzebacz "szczerość to podstawa w naszym klubie" a nuż się znajdzie ktoś kto lubi taki lekko "festyniarski" styl - i masz klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej 1964 05.08.2009 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Bogdan - w przypadku twojego kominka potrzebny jest zdecydowany komentarz . Kompozycja jaką tworzy kominek z "tą" resztą jest fatalna. Jeśli masz to w leśniczówce to jeszcze ujdzie, ale jeśli będziesz z tym mieszkał na stałe to współczuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 05.08.2009 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 a mi się kominek Bogdana podoba, na pewno jest oryginalny, zrezygnował bym tylko z tych liści na kapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.08.2009 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kochani, dajcie już spokój... Postanowiłam wystąpić jako rozjemca. Wyżywacie się na Forumowiczu, i po co to komu ? Tylko zamęt powstaje... Nie warto robić komuś przykrości, to nie popłaca i tyle. Jak to mówią "złe emocje wracają do nas jak bumerang". A po co ??? O gustach się nie dyskutuje - wiadomo, każdy preferuje SWÓJ styl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Kochani, dajcie już spokój... Postanowiłam wystąpić jako rozjemca. Wyżywacie się na Forumowiczu, i po co to komu ? Tylko zamęt powstaje... Nie warto robić komuś przykrości, to nie popłaca i tyle. Jak to mówią "złe emocje wracają do nas jak bumerang". A po co ??? O gustach się nie dyskutuje - wiadomo, każdy preferuje SWÓJ styl. Ja się nie wyżywam. Zauważ, że skomentowałam na długo po wstawieniu zdjęcia, dopiero po wyraźniej prośbie o komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 05.08.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Dobrze, dobrze. Rozumiem Cię doskonale. Ale dajmy mu już spokój, człowiek się załamie kompletnie... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogdan888 05.08.2009 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam serdecznie, Jeśli chodzi o załamanie to bardzo daleko mi do tego . Nie jesteśmy dziećmi choć czytając wypowiedzi troszkę czuć piaskownicą . Niektórzy właśnie w tej piaskonicy starają się wykazać bo możliwe iż poza tą piaskownicą głosu nie mają. Dajmy każdemu się wypowiedzieć. Łatwo komuś dogryzać anonimowo ale gorzej spojrzeć w oczy. W ten lub inny sposób to do nas wraca. Dziękuję zarówno za szczere słówa krytyki jak i wsparcia. Po to jest forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts