Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cubus2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

A ja mam pytanko. Gdzie można zakupić ładne drzwiczki rewizyjne? Co prawda do kominów systemowych są dołączone ale wygląd katastroficzny. Szukałam w sklepach z akcesoriami kominkowymi i na Allegro i nic. Miałam już nawet ten otwór zaklajstrować....

Nie wiem czy "ładne", ale ciekawe. Do sklepu na placu Grzybowskim trafiłam przypadkiem. Generalnie poszukiwałam kratek, bo typowe nie bardzo mi pasowały.

Zajrzyj: http://www.zielinski.waw.pl. Ich drzwiczki rewizyjne nie do każdego wnętrza i designu obudowy będą pasować...

zgadza się, ale łatwo minąć się z prostotą (nie mylić z prostatą;) ) i wkroczyć na tereny "laboratoryjne" ;) lub tak "zurokliwić" prostotę, że wchodzi się na kicz :)

hehe my dokładnie ten wkład dovre mamy już kupiony i podłączony, tylko cały czas szukaliśmy pomysłu na obudowę :) a szukaliśmy wzoru wg wymagań mojego przyszłego małża: kafle naokoło wkładu, prosta ściana kominka i wymagań moich: nie "laboratorium" i żeby była możliwość postawienia obok jakiejś jednej małej durnostojki jak za jakiś czas przyjdzie nam na to ochota.

A jak głęboka jest ta półeczka nad kominkiem ?:)

Moj kominek, jeszcze nieskonczony ale ja juz go uwielbiam :D :wink:

Wcale mnie to nie dziwi- jest śliczny :D A ta ściana z TV- rewelacja. Czy na tej ścianie jest płyta z parkietem wenge?

Ciesze sie, ze sie podoba :D Na sciane z TV jest płyta ze wstawkami aluminiowymi a na podlodze mam tylko gres. Ten ciemny to tylko udaje drewno :D a jasny to zwykly gres polerowany 60x60. Pozdrawiam

Majcia,

Piękne wnętrze i piekny kominek :D Czy to projekt własny? Bardzo efektowny jest taki wkład narożny, jakiej firmy jest twój?

Oprócz wysmakowanego wnętrza podobają mi sie jeszcze te wiszące kabelki :wink: aż się czuje temperaturę pierwszych dni w nowym domu :D westchnęłam sobie - kiedy ja zamieszkam z kabelkami nad głową... :D