askaaa 09.08.2008 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 kropkq az mnie serce rozbolało jak kiedyś zobaczyłam Twoją kuchnię, ale ten kominek to już całkowicie mnie wykończył...PIĘKNIEEEEEEEEE Jak dla mnie jest to NAJPIĘKNIEJSZA KUCHNIA I NAJPIĘKNIEJSZY KOMINEK na tym forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwonka i tomaniu 09.08.2008 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 WOW!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika cieślak 09.08.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Zgadzam się z askaaa!!! Przepiękna kuchnia i kominek!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 09.08.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 teraz ten kominek wygląda tak http://foto2.m.onet.pl/_m/031d9cadb75396bdc37241efafc53a3a,10,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/50ad170ad3b1e7459d5d990e1382f380,21,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/b15653ce4cedc356e9ce3520714acac6,10,19,0.jpg qurka, po co ja to ogladal i sie tylko doluje?! Chcialam powiedziec, ze pieknie u Ciebie!!! Wciaz nie rozumiem jak ludziska moga u siebie zrobic az tak pieknie. A ja mam taki zwyczajny dom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 09.08.2008 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 Zeljka co to za krygowanie? Inna sprawa że kropqa jest pod tym względem niemożliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 09.08.2008 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 kropkqpiękny kominek i wnętrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 09.08.2008 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2008 wiecie co? każdy urządza dom według swojej wizji , wyobrażenia ....... wiedziałam, że ten kolor, kominek, kuchnia będą mi się podobać ....bo wszystko to było przemyślane (chociaż maleńkie obawy miałam) ale , że tak wielu osobą również przypadną do gustu - nie przypuszczałam Bardzo , bardzo się z tego cieszę Dziękuję wszystkim za tyle miłych słów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 10.08.2008 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 kropqo a powiedz mi ta obudowa to jest malowany GK i tyle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 10.08.2008 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 kropqo a powiedz mi ta obudowa to jest malowany GK i tyle? tak to wszystko co pomarańczowe to KG pomalowane farbą Caparol -połysk jak do tej pory nic się nie okopciło , ubrudziło (zresztą z tego rodzaju farby pięknie się ściera) jedyne ślady po paleniu w kminku powstają czasami podczas wyjmowania popiołu ale jak coś nawet spadnie to tylko na tą część z marmuru lub na płytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 10.08.2008 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2008 wiecie co? każdy urządza dom według swojej wizji , wyobrażenia ....... wiedziałam, że ten kolor, kominek, kuchnia będą mi się podobać ....bo wszystko to było przemyślane (chociaż maleńkie obawy miałam) ale , że tak wielu osobą również przypadną do gustu - nie przypuszczałam Bardzo , bardzo się z tego cieszę Dziękuję wszystkim za tyle miłych słów Mam pytanie w kontekscie polozenia kanapy - czy ty juz paliłas w tym kominku cos wiecej niz sobotnio-niedzielną Wyborczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 KiZ no dobre pytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.08.2008 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Mam pytanie w kontekscie polozenia kanapy - czy ty juz paliłas w tym kominku cos wiecej niz sobotnio-niedzielną Wyborczą? Niestety ale Wyborczej nie czytam i papierami też nie rozpalam wprowadziłam się na koniec lutego dlatego przez cały możliwy czas aż do ocieplenia na dworku paliłam w kominku , a dokładniej - ogrzewałam kominkiem cały dom (mam z rozprowadzeniem) i było cieplutko Jeśli chodzi Ci o kanapę to- nie, nie ugotowała się nawet nie była nagrzana ....pewno gdybym puściła nawiew gorącego powietrza na szybę, a nagrzewa się wtedy momentalnie aż "słychać" to pewno byłby problem ale wtedy i w salonie temp. byłaby nieznośna (choć ja lubię ciepełko-zawsze było 23-24C ) Z położeniem kanapy względem kominka nie mam żadnych problemów:lol::lol: Czy o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 11.08.2008 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Pokazywałam już kiedyś nasz kominek w wersji roboczej, traz pochwalę się efektem końcowym;http://images24.fotosik.pl/264/0d9eca8432671e79.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Mam pytanie w kontekscie polozenia kanapy - czy ty juz paliłas w tym kominku cos wiecej niz sobotnio-niedzielną Wyborczą? Niestety ale Wyborczej nie czytam i papierami też nie rozpalam wprowadziłam się na koniec lutego dlatego przez cały możliwy czas aż do ocieplenia na dworku paliłam w kominku , a dokładniej - ogrzewałam kominkiem cały dom (mam z rozprowadzeniem) i było cieplutko Jeśli chodzi Ci o kanapę to- nie, nie ugotowała się nawet nie była nagrzana ....pewno gdybym puściła nawiew gorącego powietrza na szybę, a nagrzewa się wtedy momentalnie aż "słychać" to pewno byłby problem ale wtedy i w salonie temp. byłaby nieznośna (choć ja lubię ciepełko-zawsze było 23-24C ) Z położeniem kanapy względem kominka nie mam żadnych problemów:lol::lol: Czy o to chodziło zakładam że o to i cieszę się że taka odpowiedź bo ja też nie chcę żaru buchającego z kominka. w końcu mój salon do najszerszych nie należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 11.08.2008 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam. Hm...z każdego kominka "bucha" żar I to solidny... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 11.08.2008 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 cześć FN no to jeszcze zależy od tego jak solidnie się pali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 11.08.2008 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 Witam. Hm...z każdego kominka "bucha" żar I to solidny... Pozdrawiam. O, to, to! Sprzęcik, ktoryś mi, Maestro, wstawił, po zutylizowaniu kilku polan zamienia wszystko w promieniu 2 metrów w plazme Tylko co na to plazma? W każdym razie radzę może zacząc tez dilować lodówkowymi kominkami, bo salonów wąskich, jak widac dostatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DariuszB 13.08.2008 05:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Może lepiej nabyć wkład z szyba IR oraz sensownie dobrana mocą do pomieszczenia/pomieszczeń ogrzewanych ? Polecam wkłady z szybami pionowymi , inspiracje dostępne na mojej stronie www Ostatnio przybyło kilka nowych realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 13.08.2008 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2008 Pokazywałam już kiedyś nasz kominek w wersji roboczej, traz pochwalę się efektem końcowym; http://images24.fotosik.pl/264/0d9eca8432671e79.jpg efekt końcowy niczego sobie gratuluję!!! co to za kamień go zdobi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 14.08.2008 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Kamień to trawertyn persiano rosso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts