Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cubus2

Recommended Posts

To masz prawo napisać, że Twoje zdanie jest inne, ale nie bądź przykra.

Dla mnie podoba się bardzo i oglądam te cudeńka z wypiekami na twarzy, bo w tym temacie jestem laikiem. Laikiem artystycznym, a w nowej chałupce chciałbym żonę czymś ładnym zaskoczyć, bo zawsze marzyła o kominku, którego teraz nie mamy.

Oglądałem wiele kominków w realu, ale to były gnioty, a nie kominki. Dlatego zależy mi na tym, aby nikt tego wątka nie zepsuł, a Ty dążysz do tego. Nie podoba się? To omijaj.

• Odpowiedzi 8,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dla mnie podoba się bardzo i oglądam te cudeńka z wypiekami na twarzy, bo w tym temacie jestem laikiem.

Ja nie mam nic przeciwko takim cudenkom. Niech sobie beda, ale w innym watku, bo do tego (w jego pierwotnym brzmieniu i zamiarze autora oraz wielu cichych obserwatorow) poprostu nie pasuja.

Oglądałem wiele kominków w realu, ale to były gnioty, a nie kominki.

A mnie wlasnie bardziej interesuje co mozna uzyskac w realu a nie na zretuszowanym i podkreconym zdjeciu z magazynu reklamowego.

Dlatego zależy mi na tym, aby nikt tego wątka nie zepsuł, a Ty dążysz do tego. Nie podoba się? To omijaj.

Nie. Daze do tego aby watek wrocil do poprzedniej postaci, bo rzeczywistosc jest bardziej interesujaca niz idealy z bajek.

KOMINKI - jedna z najważniejszych rzeczy w naszych domkach. Moja ciotka szuka aktualnie "extra kominka" i poprosiła mnie o pomoc. Pokażcie swoje kominki, najlepiej z jakiegoś kamienia!!! :roll:

Podrawiam wszystkich!

Joshi

Przeczytaj to dokładnie. Ciotka szuka "ekstra kominka".

I tutaj są te ekstra kominki.

Czy autor wątka ma pretensje do kogokolwiek?

Jeżeli ja spaskudzę ideał z bajki, to pozostanie mi kominek jaki widzę u znajomych. Jak spaskudzę real, to co mi zostanie?

Niech cisi obserwatorzy odezwą się sami. Zazwyczaj robienie za przedstawiciela kogoś na forum kończy się awanturą.

I jeszcze jedno.

Pokażcie mi swoje kominki pisze autor wątka.

Przecież mogę mu wkleić zdjęcie i powiedzieć: ja buduję taki. Taki podretuszowany z magazynu.

wiecie co, mnie jest tylko przykro, że Joshi tak naprawdę to mnie tyka, nie te kominki są w istocie ważne,to tylko pretekst, widać to po wszystkich innych wątkach, w których piszę.

A potem ktoś odniesie wrażenie, że gdzie pojawi się mimi - tam są kłótnie.

Bo faktem jest, że gdzie pojawi się mimi - zaraz pojawi się JoShi i house.

mam nadzieję, że wybaczycie mi to i policzycie mi na plus moje pozostałe wątki :(

I dlatego pożegnałam się z forum, zaglądam tu sporadycznie, a tu znowu taki pasztet, drrrr

agniesia

nauczyłam dwie osoby wklejać zdjęcia we wspomnianym wątku w dziale ogrody - bardzo sięucieszyły, choć przykro się im zrobiło, kiedy się mi za to oberwało od JoShi :(

Ale w każdym razie na pewno się nauczysz, jeszcze się taki nie trafił, który by nie załapał o co biega :wink: :lol:

zapraszam - to piękny watek, bardzo ciepły..do momentu

i kolejne cudeńka - to projekty najlepszych światowych architektów - powyżej minimalista Pawson i architekt multimilionerów E. Cobb -

jak widać, ich realizacja nie była by kosztowna, a dzięki tym fotkom możemy sobie odpatrzeć, bo takich kominków trudno szukać na naszych stronach www, choć bardzo się podobają, zwłaszcza tym, którzy lubią nowoczesne klimaty :D :

c.d.

http://www.c3a.be/Philippe.De.Hullu/fotos/groot/int_del5.jpg