Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cubus2

Recommended Posts

My planujemy względną kopię tego kominka (względną bo będzie inny wkład i generalnie będzie mniejszy). Taki styl mi się podoba:

http://images43.fotosik.pl/174/c1a9dad89538eefbm.jpg' alt='c1a9dad89538eefbm.jpg'>

A można zobaczyć Wasz projekt, ja właśniei też poszukuję fajnego nowoczesnego narożnego kominka....

• Odpowiedzi 8,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Witam wszystkich! potrzebuje pomocy, otóż na jesieni wprowadzam sie do wynajętego domu, dom ma ponad 80 lat i jest ogrzewany poprzez piece kaflowe. Dwa problemy związane z tym domem-po pierwsze śmierdzi w nim stęchlizną, po drugie, piece (są dwa) wyglądają na nieszczelne, przy drzwiczkach, coś tam się wykruszyło.. Nie chciałabym zaśmiecać Wam wątku-gdzie moge znaleźć inf na temat pieców kaflowych i ich ewentualnego remontu?

Postanowiłam wystąpić jako rozjemca.

Wyżywacie się na Forumowiczu, i po co to komu ?

Zaraz zaraz. To jest wątek w którym sie pokazuje swoje kominki, tak czy nie?

Jak ktoś pokazuje to jest przygotowany na to, że usłyszy różne opinie. Sugerujesz, że mamy to tworzyć kółko wzajemnej adoracji, bo jak ktoś napisze,że mu się nie podoba to będzie to wyżywanie się? A może coś pokręciłam?

Postanowiłam wystąpić jako rozjemca.

Wyżywacie się na Forumowiczu, i po co to komu ?

Zaraz zaraz. To jest wątek w którym sie pokazuje swoje kominki, tak czy nie?

Jak ktoś pokazuje to jest przygotowany na to, że usłyszy różne opinie. Sugerujesz, że mamy to tworzyć kółko wzajemnej adoracji, bo jak ktoś napisze,że mu się nie podoba to będzie to wyżywanie się? A może coś pokręciłam?

Wystarczyło napisać : "przykro mi, ale nie podoba mi się".

I koniec.

Użytkuje ktoś z Was wkład turbo fonte?

I jeśli macie jakieś nowoczesne kominki narożne, ale nie półokrągłe to proszę o fotki...

Ja kilka takich wkładów zamontowałem i mam o nich dosyć dobrą opinię o nich .Zalety: wysoka sprawność, włókno ceramiczne zastosowane do uszczelnienia korpusu, regulowany deflektor. Wady: mało wygodna klamka, szary kolor wkłady. To tyle jeśli chodzi o żeliwne czyli np.eliseo, le top lub altura.Jeśli chodzi o te z wyższego przedziału cenowego np. super delta to musisz pytać dalej bo nie montowałem. Wieczorem postaram się pokazać jakieś narożne obudowy to może coś podpatrzysz.