nona 05.08.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 My planujemy względną kopię tego kominka (względną bo będzie inny wkład i generalnie będzie mniejszy). Taki styl mi się podoba: http://images43.fotosik.pl/174/c1a9dad89538eefbm.jpg' alt='c1a9dad89538eefbm.jpg'> A można zobaczyć Wasz projekt, ja właśniei też poszukuję fajnego nowoczesnego narożnego kominka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 05.08.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Nona, mąż robi projekt, jak będziemy go mieć to Ci prześlę. Będzie też instalować sam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nona 05.08.2009 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Oj to szkoda, ja właściwie już powinnam zamówić kominek, ale ciągle nie jestem przekonana do żadnego i szukam. Ja też chcę raczej mniejszy niż tutaj, bo tutaj chyba wkład jest duży. A co myślicie o wkładzie turbo fonte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 05.08.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 my też musimy już na gwałt zamawiać bo czasu mało. Myślę, że z projektem uporamy się maks do piątku. A wkład będzie Hajduka Prisma 1V - ma z tyłu ścięte narożniki i wydaje się dobrze wpasować w kąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp.tec. 05.08.2009 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 To jak bogdan888 nie chce, to ja pokarzę kilka swoich prac http://pptec.fotosik.pl/albumy/669855.html P.S. " jaksie" dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 05.08.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 możesz wstawić bezpośrednio zdjecie, nie tylko linka do ja wstawiam to, co jest pod tą informacją "Zdjęcie 500px na forum" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp.tec. 05.08.2009 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Jeszcze raz dziękuję, a jak się kominki spodobają to tak zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lotokotka 05.08.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Witam wszystkich! potrzebuje pomocy, otóż na jesieni wprowadzam sie do wynajętego domu, dom ma ponad 80 lat i jest ogrzewany poprzez piece kaflowe. Dwa problemy związane z tym domem-po pierwsze śmierdzi w nim stęchlizną, po drugie, piece (są dwa) wyglądają na nieszczelne, przy drzwiczkach, coś tam się wykruszyło.. Nie chciałabym zaśmiecać Wam wątku-gdzie moge znaleźć inf na temat pieców kaflowych i ich ewentualnego remontu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 05.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 pp.tec., ładne są Twoje kominki. Szczególnie podoba mi się ten półokrągły z tym srebrnym pionowym pasem po środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 05.08.2009 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Wiitam.No i o to chodzi...Jak dla mnie (nie tylko) - "cymes"...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 05.08.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2009 Postanowiłam wystąpić jako rozjemca. Wyżywacie się na Forumowiczu, i po co to komu ? Zaraz zaraz. To jest wątek w którym sie pokazuje swoje kominki, tak czy nie? Jak ktoś pokazuje to jest przygotowany na to, że usłyszy różne opinie. Sugerujesz, że mamy to tworzyć kółko wzajemnej adoracji, bo jak ktoś napisze,że mu się nie podoba to będzie to wyżywanie się? A może coś pokręciłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.08.2009 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Postanowiłam wystąpić jako rozjemca. Wyżywacie się na Forumowiczu, i po co to komu ? Zaraz zaraz. To jest wątek w którym sie pokazuje swoje kominki, tak czy nie? Jak ktoś pokazuje to jest przygotowany na to, że usłyszy różne opinie. Sugerujesz, że mamy to tworzyć kółko wzajemnej adoracji, bo jak ktoś napisze,że mu się nie podoba to będzie to wyżywanie się? A może coś pokręciłam? Wystarczyło napisać : "przykro mi, ale nie podoba mi się". I koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 06.08.2009 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jeszcze raz dziękuję, a jak się kominki spodobają to tak zrobię. 2 i 7 bardzo mi się podobją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp.tec. 06.08.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Jeszcze takihttp://images46.fotosik.pl/175/f70ae374db16e9ecmed.jpg i takihttp://images47.fotosik.pl/176/ff8cd00dcd954290med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nona 06.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Użytkuje ktoś z Was wkład turbo fonte? I jeśli macie jakieś nowoczesne kominki narożne, ale nie półokrągłe to proszę o fotki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp.tec. 06.08.2009 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Użytkuje ktoś z Was wkład turbo fonte? I jeśli macie jakieś nowoczesne kominki narożne, ale nie półokrągłe to proszę o fotki...Ja kilka takich wkładów zamontowałem i mam o nich dosyć dobrą opinię o nich .Zalety: wysoka sprawność, włókno ceramiczne zastosowane do uszczelnienia korpusu, regulowany deflektor. Wady: mało wygodna klamka, szary kolor wkłady. To tyle jeśli chodzi o żeliwne czyli np.eliseo, le top lub altura.Jeśli chodzi o te z wyższego przedziału cenowego np. super delta to musisz pytać dalej bo nie montowałem. Wieczorem postaram się pokazać jakieś narożne obudowy to może coś podpatrzysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 06.08.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wystarczyło napisać : "przykro mi, ale nie podoba mi się". I koniec. Praktykujesz na adwokata z urzędu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.08.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Wystarczyło napisać : "przykro mi, ale nie podoba mi się". I koniec. Praktykujesz na adwokata z urzędu? A Ty na oskarżyciela ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jeanpascale 06.08.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Oj Aga to chyba przez te oczy takie złe fluidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 06.08.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2009 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts