ewamin 23.08.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Sprawdź firmę Sparke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp.tec. 23.08.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Piszę co myślę i czuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
habeer 23.08.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Piszę co myślę i czuję. No i właśnie po to fora są, żeby pisać co się czuje i myśli. Co do naszego projektu to Micula wykonał go, a projekt popełniła żona moja, nie będąca de facto ani architektem, ani dekoratorką wnętrz. Narysowała co jej sią marzy i tak oto jej marzenia o masie dostawczaka zmaterializowały się u nas. Dla nas najważniejsze jest że oto nasze marzenia się spełniły! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 23.08.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam. pp.tec - nie masz Ty chłopie czasem nadciśnienia? może więcej luzu..niedziela jeszcze...jutro w robocie się powku....sz Kominek ładny i oryginalny odzwierciedlający gusta inwestorów - znajdziesz drugi taki sam? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sarajewo 23.08.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 Witam - serdeczna prośba: czy słyszeliście coś o wkładach MILA (http://www.kratki.com/product_info.php?cPath=86&products_id=2323&osCsid=28n4b5ghlet79eo95hqmcpnll4). Cena i wygląd zachęcające, nie wiem tylko jak z korzystaniem w rzeczywistości. Doradźcie - z góry dzięki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 A ja nie mogę sobie odmówić przyjemności pokazania kominka, który zobaczyłam w karczmie "Siedlisko" przy E7, w okolicy Miechowa: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kominek_Siedlisko.JPG http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kominek_Siedlisko2.JPG Nie wiem kto go zbudował, ale jest uroczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.08.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2009 ...to i tak jest pięknie,niedobrze mi.co to k......a jest A tu takie fajne i spokojne ludki są: http://forum.muratordom.pl/grupa-podkarpacka,t961-13140.htm... Byłeś się przywitać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp.tec. 24.08.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Słoneczko dajesz mi tylko dowód na to że na tym forum istnieje swego rodzaju kasta,i tylko te kominki są ładne które według was są w dobrym guście. Co do mnie jestem spokojnym człowiekiem tylko myślałem że czasy sprzed dwudziestu kilku lat mamy za sobą i tu nawiązuję do tej "kasty "i do sprawy z bogdan888, ale starych drzew się nie przesadza.Co do kominków są OK, ale to moje zdanie nie podyktowane waszym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.08.2009 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 No mnie się ten kominek z drzewkiem tez nie podoba, ale forma wyrażania się pp.tec. podoba mi się jeszcze mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp.tec. 24.08.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A ja się cieszę że po tym napisałem zaczynacie wyrażać "swoje" zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 24.08.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A ja się cieszę że po tym napisałem zaczynacie wyrażać "swoje" zdanie. ja zawsze wyrażam SWOJE zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 24.08.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Słoneczko też mam fotkę z tym kominkiem Fajne miejsce ogólnie,z pięknym ogrodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 24.08.2009 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A ja nie mogę sobie odmówić przyjemności pokazania kominka, który zobaczyłam w karczmie "Siedlisko" przy E7, w okolicy Miechowa: http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kominek_Siedlisko.JPG http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/kominek_Siedlisko2.JPG Nie wiem kto go zbudował, ale jest uroczy A jakie tam podają pierogi i ciasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.08.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A jaki pieką chleb i podpłomyki!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.08.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A ja się cieszę że po tym napisałem zaczynacie wyrażać "swoje" zdanie. ja zawsze wyrażam SWOJE zdanie Ja też Ale nie widziałam ani u Ciebie, ani u mnie sposobu na to wyrażanie, typu "co to k.... jest" ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 24.08.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 A ja się cieszę że po tym napisałem zaczynacie wyrażać "swoje" zdanie. Człowieku o co Ci chodzi ???? Potworek Bartłomieja mi się nie podoba, Bogdana888 też nie. Ten umieszczony przez Słoneczko jakoś znoszę z poprawką, że jest w klimacie knajpki. I jest to ewidentnie MOJE zdanie. Dotychczas na forum starałam się chwalić to, co mi się podoba i nie pisać nic o rzeczach, które mi się nie podobają - dzięki Tobie złamałam swoją dotychczasową zasadę. Mam nadzieję, że spełniłam twoje oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
XX 24.08.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 przyznam, że nie rozumiem tej sztuki z drzewkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robi i dosia 24.08.2009 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Witam , podzielcie sie informacjami ile kosztują was te piekne nowoczesne obudowy kominków. Dostałam dzis ofertę 1500 materiał (bez kamienia) + ok 3000 tys robota troche mnie ta cena zaskoczyła co wy na to ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp.tec. 25.08.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 PiszącJednego jedziecie do spodu,a drugiego wychwalacie pod niebiosa, bo żeby znajomek chałę odwalił to i tak jest pięknie,niedobrze mi.co to k......a jest nie miałem na myśli kominek tylko ten dziwny układ jaki tu panuje a wy czytacie a nie rozumiecie przekazu nie tylko zresztą mojego. I to wy jesteście złośliwi czego dowodem jest wycinanie i cytowanie tylko fragmentu mojej wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pp.tec. 25.08.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2009 Witam , podzielcie sie informacjami ile kosztują was te piekne nowoczesne obudowy kominków. Dostałam dzis ofertę 1500 materiał (bez kamienia) + ok 3000 tys robota troche mnie ta cena zaskoczyła co wy na to ?To co napisałeś to za mało żeby powiedzieć czy cena jest dobra, pokaż projekt lub zdjęcie tej obudowy którą masz na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts