AGA NR 1 23.10.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Elena76, fatktycznie, teraz widzę, że trawertyn jest - beżowy. Ależ Kochana, jest piękny ! Macie naprawdę przepiękny kominek !!! Czemu uważasz, że nie będzie się komponował z resztą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.10.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Dziewczyny, no właśnie ten trawertyn jest taki... za ciepły. Płytki w salonie będą wprawdzie drewnopodobne, ale raczej w chłodnej tonacji. I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 23.10.2009 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Eeeee, to chyba nie szkodzi. Wklej jeszcze zdjęcie tych płytek, wtedy może doradzimy na jaki kolor pomalować.... ale te płyty ! A trawertyn zostaw, jest piękny. Naprawdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 23.10.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 Eeeee, to chyba nie szkodzi. Wklej jeszcze zdjęcie tych płytek, wtedy może doradzimy na jaki kolor pomalować.... ale te płyty ! A trawertyn zostaw, jest piękny. Naprawdę. Ale ja wcale nie twierdzę, że trawertyn jest be Sam w sobie jest bardzo ładny Fotki płytek mam w dzienniku (Impronta N4 Mirra) - zapraszam, jeśli masz ochotę, ale nie będę nimi zaśmiecać kominkowego wątku Zaraz nas pogonią za OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.10.2009 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2009 A widziałaś kominek Igor_Celina na poprzedniej stronie? http://img228.imageshack.us/img228/43/img6973d.jpg Idealne połączenie - jasny trawertyn na dole i czekolada powyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.10.2009 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Elena76, ale napisz, czemu uważasz że nie będzie pasował do reszty ?Kolorystycznie ?Czy stylowo ?Coś wspomniałaś o płytkach, do których nie bedzie pasował... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grazi 24.10.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Zastanawiałam się nad kominkiem, a właściwie chciałam kominek z szybką rogowa z rozprowadzonym powietrzem, ale majster powiedział, że od tego się odchodzi i on sam juz kilkanaście przerobił na "z płaszczem" Będę miała ogrzewanie gazowe i chciałam dogrzewac dom kominkiem. Jakie są opinie na forum. przeczytałam juz ze 20 stron, ale wydaje mi się, że więcej osób ma bez płaszcza Pozdr i proszę o opinię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Zastanawiałam się nad kominkiem, a właściwie chciałam kominek z szybką rogowa z rozprowadzonym powietrzem, ale majster powiedział, że od tego się odchodzi i on sam juz kilkanaście przerobił na "z płaszczem" Będę miała ogrzewanie gazowe i chciałam dogrzewac dom kominkiem. Jakie są opinie na forum. przeczytałam juz ze 20 stron, ale wydaje mi się, że więcej osób ma bez płaszcza Pozdr i proszę o opinię ja mam z płaszczem i jestem b. zadowolona! super sie sprawuje Też ogrzewamy gazem, podłogówka w całym domu -kominek jest podpięty przez wymiennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.10.2009 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 A widziałaś kominek Igor_Celina na poprzedniej stronie? http://img228.imageshack.us/img228/43/img6973d.jpg Idealne połączenie - jasny trawertyn na dole i czekolada powyżej. Jest piękny, połączenie super, ale u mnie będą raczej zimne klimaty, a trawertyn jest ciepły, i boję się, że razem to nie będzie dobrze wyglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Eleno -on na tej focie właśnie "zimny" jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.10.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Eleno -on na tej focie właśnie "zimny" jest Ja ciepło odbieram beże i brązy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.10.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Elena76, ale napisz, czemu uważasz że nie będzie pasował do reszty ? Kolorystycznie ? Czy stylowo ? Coś wspomniałaś o płytkach, do których nie bedzie pasował... obawiam się, że kolorystycznie trawertyn będzie się gryzł z tymi płytkami: http://foto1.m.onet.pl/_m/4410274703bd78909754a6335b734b45,10,19,0.jpg gdyby były same drewnopodobne, to byłoby nieźle, ale z tymi szarymi może być kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 24.10.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 a masz w ogóle jakiś kamień upatrzony? jesli nie -to bierz płytkę pod pachę i uderz w składy kamienia w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 a masz w ogóle jakiś kamień upatrzony? jesli nie -to bierz płytkę pod pachę i uderz w składy kamienia w okolicy Teraz to bym w ogóle kamienia nie dawała, tylko jakiś tynk strukturalny na cały kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGA NR 1 24.10.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 E tam, piękny ten trawertyn masz. Podpytam mojej dekoratorki czy łączy się beż ( Twój trawertyn ) z szarościami ( płytka ). Dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 24.10.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 E tam, piękny ten trawertyn masz. Podpytam mojej dekoratorki czy łączy się beż ( Twój trawertyn ) z szarościami ( płytka ). Dam Ci znać. Dzięki, będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicio69 24.10.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Nie wiem czy to tynk strukturalny, ale jakoś tak nam wyszedł kominek, jeszcze nie skończony, szukamy kamienia, który postawi kropke nad "i"http://images42.fotosik.pl/129/bcdc50635d42a6a5m.jpg' alt='bcdc50635d42a6a5m.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Allanah 24.10.2009 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2009 Mam taki wkład, tyle że w drugą stronę. I nawet zabudowa nieco podobna. Tyle, że patrząc na tę realizację zachodzę w głowę, po jakiego grzyba wzięłam trawertyn Do niczego nie będzie mi pasował Czy ten trawertyn można jakoś zamalować???? Był kiedyś taki odcinek dekoratorni, w którym projektantki przemalowały trawertyn na kominku na niebiesko, więc chyba się da. Niezależnie od tego ja bym na pewno nie przemalowywała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 25.10.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 wicio pojechałeś po rajtach super to artysta Wam malował czy sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 25.10.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2009 Mam taki wkład, tyle że w drugą stronę. I nawet zabudowa nieco podobna. Tyle, że patrząc na tę realizację zachodzę w głowę, po jakiego grzyba wzięłam trawertyn Do niczego nie będzie mi pasował Czy ten trawertyn można jakoś zamalować???? Był kiedyś taki odcinek dekoratorni, w którym projektantki przemalowały trawertyn na kominku na niebiesko, więc chyba się da. Niezależnie od tego ja bym na pewno nie przemalowywała. To muszę odgrzebać ten odcinek, może jest tam informacja, czym przemalowały trawertyn. Jedyne co mogę obiecać, to że nie przemaluję trawertynu na niebiesko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts