Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cubus2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nasz wciąż niedokończony...

http://lh3.ggpht.com/_zP_qxzgzrC8/S7uDccJKKBI/AAAAAAAABzk/i6VWtJnL10A/s512/kwiecie%C5%84%202010%20024.jpg

Śliczny kominek . Pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojego albumu i powiem, że reszta wnętrz również zapowiada się znakomicie. Duluni namawiam do pokazania swojego domku w galerii.

Bardzo dziękuję wszystkim za miłe słowa!!! Kominek ma pełnić funkcję tylko i wyłącznie estetyczno-nastrojową, wkład pochodzi z raczej dolnej półki - producent Merkury, niestety szczegóły techniczne zna małż. Obudowa z piaskowca, wg projektu jej producenta dostosowana do wielkości wkładu.

Nasz kominek tuż po zamontowaniu (portal drewniany + cegła ręcznie formowana) :)

http://lh3.ggpht.com/_iA2SFq8K5Uc/S5jBzE-eGoI/AAAAAAAAAwY/XIH-KZfeh9k/s640/domek%20008.jpg

a niech to... ten kominek jest super! taki skandynawski klimacik... samo patrzenie na niego relaksuje. Wcielenie spokoju...

Forest

Szukam na forum Twojego zdjęcia na tle kominków - "kóz" takich z kafli - małe cacka. Mozesz wrzucic jeszcze raz, bo aby przejżec 85 stron to nie mam cierpliwości.

Znajomi decyduja się na takie rozwiazanie, chciałabym im to pokazać; jesli znajdziesz w swoich archiwach to zdjęcie - to z góry dziękuje.

Śliczny kominek . Pozwoliłam sobie zajrzeć do Twojego albumu i powiem, że reszta wnętrz również zapowiada się znakomicie. Duluni namawiam do pokazania swojego domku w galerii.

Ja się też już kiedyś napodziwiałam i kominka i tapety... Duluni!!! Nie daj się prosić, załóż galerię. Masz taki ładny dom!

Witam.

"Bambusowy gaj"

Kominek w zabudowie szamotowo-kaflowej. Palenisko Spartherm Varia 1V Linear 51, kafle - krakowska kaflarnia Kafel-Art/Yadzik.

Projekt i realizacja FN, aranżacja detali - inwestorzy (gratuluję i pozdrawiam ;)).

Kominek "dzielnie dawał radę" podczas dziesięciodniowej przerwy w dostawie prądu tej zimy i mrozów wiemy jakich..

b4db34f75bc8f11377&#9.jpg fe988b146fa5298b51&#9.jpg

fdac75210d87044d33&#.jpg d2c5e1d2de384dcf4&#48.jpg

Pozdrawiam.

82199c0671e7565d6c&#52.jpg

No rewelacja! "Szczena" opada. Takiego jeszcze tu nie było. Bardzo mnie jeszcze zaintrygował ten bambus na ścianie. Ktoś może wie gdzie kupić taki szablonik? Bambusowego salonu nie powielę, bo za późno niestety, ale ten chwaścik może by znalazł miejsce w mojej chałupce. A kominka gratuluję!

No rewelacja! "Szczena" opada. Takiego jeszcze tu nie było. Bardzo mnie jeszcze zaintrygował ten bambus na ścianie. Ktoś może wie gdzie kupić taki szablonik? Bambusowego salonu nie powielę, bo za późno niestety, ale ten chwaścik może by znalazł miejsce w mojej chałupce. A kominka gratuluję!

Szablony jaki tylko się przysnią;

http://www.szabloneria.pl/