Kominki Piotr Batura 13.09.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ja jestem jak detektyw! . Trochę byłam ograniczona czasem, ale odwiedziłam dwa, duże zakłady kamieniarskie, hurtownię kamienia, szukałam w internecie, spotkałam się z trzema firmami wykonującymi i montującymi kominki i najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku był zakup za granicą, ale ja jak najbardziej jestem za lokalnymi produktami . Amerykanie się nie szczypią i robią z drewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 13.09.2011 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Amerykanie się nie szczypią i robią z drewna Żeby tylko kominki . Dla tych drewnianych kominków - budują drewniane domy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.09.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ciekawe czym palą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 13.09.2011 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 Ciekawe czym palą A miałem już kupić amerykański samochód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 13.09.2011 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 PS. Sorry ... Qbelku ... następnym razem będzie coś "bezkaflowego" i mniej retro Spox Ja poprostu wolę patrzeć na ogień bez rozpraszania się innymi emanacjami np la rosnące drzewo. Kafle podziwiam na piecu kaflowym lub innym bez wizji ognia, ewentualnie jakaś aranżacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
QBELEK 13.09.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A miałem już kupić amerykański samochód Są też hybrydy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.09.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 A miałem już kupić amerykański samochód A od kiedy Rowery są amerykańskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 13.09.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Witam. KashaG - jak "wdepłem" kiedyś z ciekawości do salonu kominkowego w rodzinnym mieście byłej Pani Premier (środkowo-wschodnia część Anglii) to tak na jednej trzeciej palenisk było logo jednej z polskich odlewni żeliwa Czemu na jednej trzeciej? Bo reszta to były "gazowce i elektryki" ... Nie no ... u kogo Ty byłaś i z kim się naprawdę widziałaś ... Ale kominek dokładnie taki jak Piotr napisał. Pozdrawiam. Edytowane 13 Września 2011 przez Forest-Natura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 13.09.2011 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2011 (edytowane) Witam. KashaG - jak "wdepłem" kiedyś z ciekawości do salonu kominkowego w rodzinnym mieście byłej Pani Premier (środkowo-wschodnia część Anglii) to tak na jednej trzeciej palenisk było logo jednej z polskich odlewni żeliwa Czemu na jednej trzeciej? Bo reszta to były "gazowce i elektryki" ... Nie no ... u kogo Ty byłaś i z kim się naprawdę widziałaś ... Ale kominek dokładnie taki jak Piotr napisał. Pozdrawiam. W Grantham? . Dziękuję za info - następnym razem poszukam paleniska w polskich odlewniach żeliwa. A tak na poważnie trudno mi było znaleźć ładne dla mnie, otwarte palenisko. Edytowane 13 Września 2011 przez KashaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 14.09.2011 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Ja jestem jak detektyw! . Trochę byłam ograniczona czasem, ale odwiedziłam dwa, duże zakłady kamieniarskie, hurtownię kamienia, szukałam w internecie, spotkałam się z trzema firmami wykonującymi i montującymi kominki i najlepszym rozwiązaniem w tym przypadku był zakup za granicą, ale ja jak najbardziej jestem za lokalnymi produktami . Szkoda że nie zajrzałaś do nas . Takie portale żeliwne kominki czyli otwarte wykonane z żeliwa oferujemy od dawna .. Po co kupować w Anglii jak można w Żabiej Woli 30 km od Warszawy Posiadamy także tego typu fasady jako kominki gazowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 14.09.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Zajrzałam do Was, ale na Waszej stronie - nie było takiej oferty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.09.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Tam nie ma wielu ofert pic na wodę fotomontaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 14.09.2011 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Zajrzałam do Was, ale na Waszej stronie - nie było takiej oferty . Nie wszystko co mamy w ofercie jest na stronie.. Dotyczy to zarówno niszowych wkładów , żeliwne otwarte lub gazowe , jak i kafli które mamy z 10 kaflarni z których kilka są dostępne w Polsce tylko u nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 14.09.2011 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 W takim razie dodajcie na stronie informację o otwartych paleniskach i chociaż jedno zdjęcie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 14.09.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Taki sobie zrealizowany kaflowy z różnymi fiku w wnętrzu. Z cyklu mniej popularne... jeszcze nie dawno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 14.09.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Witam. KashaG - jak "wdepłem" kiedyś z ciekawości do salonu kominkowego w rodzinnym mieście byłej Pani Premier (środkowo-wschodnia część Anglii) to tak na jednej trzeciej palenisk było logo jednej z polskich odlewni żeliwa Czemu na jednej trzeciej? Bo reszta to były "gazowce i elektryki" ... Nie no ... u kogo Ty byłaś i z kim się naprawdę widziałaś ... Ale kominek dokładnie taki jak Piotr napisał. Pozdrawiam. Jako ciekawostka: Nie wiem, jak jest w Grantham, rodzinnym miescie pani premier, ale w Londynie od połowy lat 60 tych XX wieku jest zakaz palenia w kominkach weglem i drewnem. Tylko gaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.09.2011 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Niemcy maja przepis , zezwalający na używanie kominka otwartego w nieliczne ,określone dni (nie wiem czy we wszystkich landach). To chyba jeden z nielicznych krajów , gdzie taki przepis można było wprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 14.09.2011 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 (edytowane) Można było? A w innych krajach kto nie pozwalał wprowadzić? To sa zakazy unijne. Do nas też dojdą te zakazy i ograniczenia, jak skończy się polskie moratorium na ograniczenie emisji zanieczyszczeń. Edytowane 15 Września 2011 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 14.09.2011 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Miałem na myśli mentalność . Jóź widzę naszych sąsiadów respektujących prawo dotyczące palenia drewnem, przy jednoczesnym tumiwisizmie w kwestii palenia śmieciami w CO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 14.09.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Jako ciekawostka: Nie wiem, jak jest w Grantham, rodzinnym miescie pani premier, ale w Londynie od połowy lat 60 tych XX wieku jest zakaz palenia w kominkach weglem i drewnem. Tylko gaz. Aleksandryta, nie wiem jak jest teraz w Anglii, ale mieszkałam tam przez kilka lat i wszyscy wokół palili węglem i drewnem - pewnie w zgodzie z zasadą, że nakazy są po to aby je łamać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts