MonikaC 13.10.2011 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Potrzebuję namiary na kogoś kto zrobi nam ramkę z kamienia do kominka okolice Warszawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Nikt . Tak być może . I na temat PW i na temat powietrznego. eniek ale co to daje i czemu to dowodzi..........,że ma wspaniały wkład,super energooszczędny,że zużyje mniej rozpałki do ponownego rozpalenia,wreszcie ,że dla (chyba) idei pisze by się pochwalić kominkiem który jest niczym termos z herbatą.Przecież więcej ciepełka mu nie przybędzie w domku z tego powodu???Jak wiemy pali kominkiem dla przygody :D .Wieczory w jego okolicach są inne jak u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2011 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Potrzebuję namiary na kogoś kto zrobi nam ramkę z kamienia do kominka okolice Warszawy Przecież masz mistrza.Zrobi ci taką ramkę ,że wszyscy jego uczniowie ze szkoły normalnie dostaną zadyszki zduńskiej :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 13.10.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 eniek ale co to daje i czemu to dowodzi..........,że ma wspaniały wkład,super energooszczędny,że zużyje mniej rozpałki do ponownego rozpalenia,wreszcie ,że dla (chyba) idei pisze by się pochwalić kominkiem który jest niczym termos z herbatą.Przecież więcej ciepełka mu nie przybędzie w domku z tego powodu???Jak wiemy pali kominkiem dla przygody :D .Wieczory w jego okolicach są inne jak u mnie Jak to jest ,co to daje i dlaczego tak jest rozwalamy przecie na innych wątkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.10.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 A to jest KOMINKI nasze!!! więc opowiadam dalej o swoim:)Wczoraj nie rozpalałem kominka i o 22 wkład i popiół był tylko ledwo ciepły. Jak widać nie mam perpetuum mobile;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2011 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 bo o 18 wczoraj znowu rozpaliłem. Dzisiaj specjalnie dla ciebie to sprawdzę, bo w domu mam 23 stopnie i nie planuję dzisiaj palić Wczoraj nie rozpalałem kominka i o 22 wkład i popiół był tylko ledwo ciepły Zagubiony w akcji 999 jezdem:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.10.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Łapy opadają. Popatrz na daty postów a wszystko zrozumiesz. Mam nadzieję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2011 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Łapy opadają. Popatrz na daty postów a wszystko zrozumiesz. Mam nadzieję... Kuźwa patrze i wraz wychodzi mi 24 h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 13.10.2011 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Czy zawsze dyskusje z tobą tak wyglądają? Miałem kiedyś "przyjemność" ale myślałem, że ci przeszło. Nie przeszło.Nie prowokuj bo już ci nie odpiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Czy zawsze dyskusje z tobą tak wyglądają? Miałem kiedyś "przyjemność" ale myślałem, że ci przeszło. Nie przeszło. Nie prowokuj bo już ci nie odpiszę. Dobra nie prowokuję a jeżeli tak to odebrałeś to sorki :D:D ;) i skoro mam tę okazję ,że wreszcie nie odpiszesz to powiem............. kolega liwko to chwalipięta do kwadratu.W topiku kominki nasze wdał się w dyskusję by udowodnić ,że jego . zresztą (bardzo ładny kominek) bardzo długo trzyma ciepło w komorze paleniskowej.Tylko te osiągnięcie jest tak samo jak brakujące ogniwo w teorii Darwina.;) Trzymaj się ciepło szyby i aby żar zawsze gościł po 24 godzinach w twoim kominku.pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 13.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 NIKT Wieki szacun dla Ciebie.Zaprawdę nie marnujesz czasu, tylko aktywnie korzystasz z klawiatury pisząc olbrzymią ilość postów dziennie.I to zaden temat Ci nie jest obcy.Wielki szacun, myślę że do końca roku będziesz miał 10 000 postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.10.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Przecież masz mistrza.Zrobi ci taką ramkę ,że wszyscy jego uczniowie ze szkoły normalnie dostaną zadyszki zduńskiej :D:D a kogo masz konkretnie na myśli?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 13.10.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 Potrzebuję namiary na kogoś kto zrobi nam ramkę z kamienia do kominka okolice Warszawy Zobacz adresy na stronie http://www.wklady-kominkowe.com.pl , jeśli to mało zadzwoń podamy namiary na kolegów z branży którzy "robią w kamieniu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2011 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 (edytowane) a kogo masz konkretnie na myśli?? Jak to kogo???Mistrz Zdunski Sherif szkoły zduństwa polskiego. Okolice Warszawy. Edytowane 13 Października 2011 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 13.10.2011 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2011 NIKT Wieki szacun dla Ciebie. Zaprawdę nie marnujesz czasu, tylko aktywnie korzystasz z klawiatury pisząc olbrzymią ilość postów dziennie. I to zaden temat Ci nie jest obcy. Wielki szacun, myślę że do końca roku będziesz miał 10 000 postów. Już to mówiłem REDAKCJI, że nie chce mieć tych tytułów przy awatarze.Tej ilości postów.Proszę .....nie przywołuj przeszłości bo mnie to wkur.......a.Z klawiatury korzystam po to żeby takim jak np. ty wytłumaczyć ,że mimo swojej ukrytej zdolności są w błędzie.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 14.10.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 Gdy skończył 30 lat zorganizował urodziny na wzór"Uczy Baltazara" z pochodem gości przez miasto ( ok. 40 osób w chitonach!). Do ich kuchnio-salonu zamówił meble jakby były kupione od Freda Flinstoną - Ma fantazję chłopak! robiłem im okładzinę pomiędzy szafkami. Przy budowie kominka "uparł się" na polne kamienie łupane na ścianach i podłodze ( po roku musiałem je zmieniać na plastry) pojawił się dzidziuś. Wkład hajduk, obudowa ciepła, tynk ziarnisty, relief drzewa ,drewutnia-stajenka połączenie kamienia belek -kryta poniszczonym gontem , duchówka- służy do podgrzewania piwa i suszenia surowej polskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agiles1978 14.10.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2011 WitamJA trochę z innej beczki ale potrzebuje tej informacji. Jaki zakres temperatury jest w czopuchu(chodzi mi o zabudowany wkład) za wkładem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 15.10.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Agilies -Twoje pytanie rodzi ...wiele innych pytań . Jaki wkład ? jaka wielkość tej obudowy? Czy obudowa jest od środka izolowana? Chętnie odpowiem Tobie na pytanie ale najpierw musiał bym poznać odpowiedzi na kilka moich pytań. Możesz napisać na [email protected] i podać więcej informacji a odpowiem zgodnie z moją najlepszą wiedzą na ten temat (podaj też swój numer telefonu -oddzwonię) MICULA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 15.10.2011 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2011 Jak to kogo???Mistrz Zdunski Sherif szkoły zduństwa polskiego. Okolice Warszawy. Kolega Bielawski jest mistrzem ale zastrzegł wcześniej ,że nie prowadzi szkoły zduństwa ( odciął się w jednym ze swoich postów od nazywania jego kursów szkołą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 16.10.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Kolega Bielawski jest mistrzem ale zastrzegł wcześniej ,że nie prowadzi szkoły zduństwa ( odciął się w jednym ze swoich postów od nazywania jego kursów szkołą). Przepraszam.Jak go zwał tak go zwał.Skoro tak to powinno być: Jak to kogo???Mistrz Zdunski Sherif kursów o Zduństwie polskim i np. czeskim. Okolice Warszawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts