micula 31.10.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 ...eee tam krasnoludka nie ma ... Krasnoludka nie ma ale klimacik jest... miało być tak trochę bajkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 31.10.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 ...i jest , dlatego skojarzenia... fajny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 31.10.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 To i ja sie swoim pochwale Konstrukcja z plyt szamotowych, oklejony kamieniem (tymi recami), lacznie jakies 600 kg akumulacji. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 31.10.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 Bardzo, bardzo... fajny. (o ostatnim made in Micula) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.11.2011 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 To i ja sie swoim pochwale Konstrukcja z plyt szamotowych, oklejony kamieniem (tymi recami), lacznie jakies 600 kg akumulacji. Pozdrawiam Przepraszam ale kominek ten mi się nie podoba. Dotychczas zachwycałem się pracami ,które wnosiły coś ciepłego ,"opływowego".Niestety, ale ten "kominek" to jak skrzyżowanie parowozu z wieżowcem.Jeszcze raz przepraszam ale tak to widzę.Cały czas szukam inspiracji.Tu jej nie znalazłem :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.11.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) ...i jest , dlatego skojarzenia... fajny! eniu dlaczego nie wypowiesz się na temat tych białości?Zaiste kominek "fajny".Czy tak jak z TV nad kominkiem np. te biele nie zostaną po pewnym czasie z lekka przydymione?Proszę zwrócić uwagę ,że szyba lekuchno przykopcona a to za niedługi czas przeniesie się na drzewko z listkami. Edytowane 1 Listopada 2011 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystyna K-W 01.11.2011 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 witam Miło być zauważonym. Pozdrawiam i służę radą w razie czego ...[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 01.11.2011 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 (edytowane) eniu dlaczego nie wypowiesz się na temat tych białości?Zaiste kominek "fajny".Czy tak jak z TV nad kominkiem np. te biele nie zostaną po pewnym czasie z lekka przydymione?Proszę zwrócić uwagę ,że szyba lekuchno przykopcona a to za niedługi czas przeniesie się na drzewko z listkami. "Przykopcenie" szyby wynika z tego, iż inwestor wcześniej zainstalował sobie wkład z płaszczem wodnym. Przy tej klasie wkładu i zastosowaniu płaszcza wodnego jest raczej pewne ,że proces spalania drewna jest na granicy (spalanie/"wędzenie"). Zaznaczam ,iż ja zajmowałem się tylko obudową i dekoracją już zastanego zamontowanego wkładu ( foto w załączniku) Widać iż wkład był eksploatowany bez obudowy co najmniej 1 sezon. Edytowane 1 Listopada 2011 przez micula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hania i Michał 01.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Witam, Używamy kominka 3 lata i przy zawiasach drzwiczek zaczęła odchodzić farba. Czy ktoś może polecić farbę którą można by drzwiczki kominka pomalować a raczej przemalować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 01.11.2011 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Witam. Wow ... dwa dni wolnego i dwie bombowe rzeczy w wątku Miloszenko - jak dla mnie bomba jak wyżej napisałem. Druga to ... Krystyna na FM ... czyli "ikona stylu" jak by to ująć we współczesnej nowomowie Droga Krystyno ... właściwie nie musisz tu zamieszczać swoich prac ... wystarczy jak podasz swoją stronę ... którą i tak myślę że wszyscy znają. Byłaś tu już tyle razy wymieniona ... Chociaż ... każdą nową rzecz wyczekuję jak przysłowiowa kania dżdżu ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 01.11.2011 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 HANIU i Michale ...zadzwoń do mnie lub napisz na [email protected] a odleję i wyślę potrzebnej Wam farby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 01.11.2011 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 Dekoracja mozaikowa wykonana po dwóch stronach obudowy kamiennej . Z lewej strony relief "wici " która przechodzi "za kominkiem" na prawą stronę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.11.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2011 witam Miło być zauważonym. Pozdrawiam i służę radą w razie czego ...[email protected] Prosimy częściej w miarę możności To dość magiczne miejsce ,mimo pozorów . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 02.11.2011 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Dekoracja mozaikowa wykonana po dwóch stronach obudowy kamiennej . Z lewej strony relief "wici " która przechodzi "za kominkiem" na prawą stronę. Górna część obudowy fantastyczna, dolna już mi się mniej podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 05.11.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Górna część obudowy fantastyczna, dolna już mi się mniej podoba. Mi też. Bo taka... "kanciasta", "klocowata". No, ale może taka właśnie właścicielom się podoba. A o gustach... itd... (wyraziłam tylko swoją opinię) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.11.2011 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2011 Dekoracja mozaikowa wykonana po dwóch stronach obudowy kamiennej . Z lewej strony relief "wici " która przechodzi "za kominkiem" na prawą stronę. "świadomy eklektyzm". Tak bym zakwalifikował ten styl. Zauważcie nowoczesne gadżety w mieszkaniu. Kominek w same "krzaki" byłby demoniczny w takim wnętrzu. Z kolei same nowoczesne klocki byłyby pewnie nijakie , co najwyżej - na miejscu. Połączenie tych dwóch światów daje efekt trudny do zmiany , jak już go zobaczymy. Klocki z kamienia niebanalne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 08.11.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Nasz kominek. Projekt własny. Wkład JOTUL I18 Panorama z zespołem wodnym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 08.11.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Darpiot, żywy ogień i.... to blade, zimne światło....nad drewnem.... To tak specjalnie?, czy po prostu tak wyszło? Chyba, że będzie więcej błękitów we wnętrzu?, taka stylizacja "na zimę", jak w awatarku masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darpiot 08.11.2011 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Takie było zamierzenie. Szklany anioł tam stoi. Piekło, niebo Wieczorem fajnie wygląda. Jak się znudzi to żarówkę można wymienić. Na razie jest LED o zimnej barwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 08.11.2011 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Aa...ha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts