Wojtek R 30.12.2011 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 No mnie Pani domu nie chciała tak ładnie pozować do zdjęcia, ale chętny był kotek i piesek [ATTACH=CONFIG]91880[/ATTACH] . A ja się przyczepię znowu do tego co nie dotyczy kominka .... eh ciekawe jak ten TV oglądają powoli już nie wiem czy architektom brakuje wyobraźni czy tym co wybierają projekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 30.12.2011 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 Czepiasz się....odsuwają kominek! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toomyem 30.12.2011 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2011 A ja się przyczepię znowu do tego co nie dotyczy kominka .... eh ciekawe jak ten TV oglądają powoli już nie wiem czy architektom brakuje wyobraźni czy tym co wybierają projekty Przecież to nie architekt ustala właścicielom, gdzie mają telewizor sobie ustawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.12.2011 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 Kominek P.Małgosi podoba mi się bo jest dość obszerny .P Małgosia w jego bliskości dodaje mu uroku ,którego finał zaobserwujemy niebawem.Skoro robimy fotki w miejscu gdzie stoi nasze cacko znaczy się ,że chcemy tym samym coś wyrazić i tego właśnie brakuje mistrzowi-zdunowi.Jak państwo zauważycie narcyzm już go dopadł.Widzi to co chce widzieć a przy tym nie potrafi dojrzeć tego co jest w około nas prócz martwej natury.eniek ty skunksie cenne spostrzeżenie :D:D;) Jeśli chodzi natomiast o prezentację margod to najbardziej utkwiło mi to : Do pełnego nagrzania ścian wystarczy spalić jednorazowo ok. 5kg drewna. Przy zamkniętych kratkach konwekcyjnych obudowa grzeje ok 8-10 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 31.12.2011 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 (edytowane) Mnie nikt, absolutnie nie interesuje co tam sobie i co brakuje MISTRZOWI.To jego sprawa, zresztą prawdopodobnie nie chciałby abyś Ty akurat go opiniował i dawał porady... Nikt nie wiem jak Ty interpretujesz zacytowany opis Margoda...Ale to wydaje mi się możliwe, chociaż jak są zamknięte kratki to już bym nie nazwał tego kominkiem konwekcyjnym.Ale to jest nieistotne, liczy się optymalny efekt grzania i akumulacji ciepła jaki można uzyskać z obudowy szamotowej. A nazewnictwo jakże może być sobie różne w języku polskim, a co dopiero w francuskim, albańskim, w gwarze kaszubskiej, czy w językach plemiennych indian, albo w językach eskimosów... Pozdrawiam Edytowane 31 Grudnia 2011 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.12.2011 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 zresztą prawdopodobnie nie chciałby abyś Ty akurat go opiniował i dawał porady... To akurat mam..................i nie interesuje mnie co mistrz wyprawia ze swoimi nowinkami........tzw walencjał :D;). Dżaźni mnie tylko jego stronniczość i obojętność na to co w takim wątku prezentują inni jak on. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 31.12.2011 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 A mnie przestał drażnić. Wstrzymuję na chwilę oddech i jak już powietrze się oczyści idę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 31.12.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2011 A mnie przestał drażnić. Wstrzymuję na chwilę oddech i jak już powietrze się oczyści idę dalej... Oto chooooodzi .......o to choooooodzi :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vito2 01.01.2012 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2012 GOSIA ! Ładny sweterek. Eeech ty erotomanie.. Kominek miałeś podziwiać Ja wiem czy erotoman? Zbyt mało uwagi się poświęca na tym forum w sprawie korzystnego bilansu koło kominka. Dla równowagi i harmonii, oprócz suchego i kanciastego drewna, powinno się umieszczać obok kominka coś "okrągłego i wilgotnego". Pozdrawiam Noworocznie - vito2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 02.01.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 "powinno się umieszczać obok kominka coś "okrągłego i wilgotnego"." To dopiero daje do myślenia vito2 utwórz temat :Co myślicie o takim tytule: Kto lub co obok kominka aby było cieplej? Jestem na etapie planowania obudowy kominka może skorzystam z takich porad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 02.01.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Okrągłego i wilgotnego ?? Masz na myśli taki piec http://www.kafle-kominki.pl/kominek_mkk006zolty.htm z wbudowanym płaszczem wodnym ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 03.01.2012 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 http://images40.fotosik.pl/1283/32069231b2ca8063med.jpg' alt='32069231b2ca8063med.jpg'> Kominek i ściana skończone w sylwestrowy wieczór.Do tańca przygrywała radiowa Trójka. Wszystkiego dobrego w Nowym 2012Udanej walki z kryzysem.Pozdrawiam Stanisław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 04.01.2012 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Okrągłego i wilgotnego ?? Masz na myśli taki piec http://www.kafle-kominki.pl/kominek_mkk006zolty.htm z wbudowanym płaszczem wodnym ?? On ma zupełnie coś innego na myśli ale twój wysiłek na pomyślenie graniczy z cudem :D;).Kolejna twoja prezentacja nic nie tłumaczy przedmówcy .jest tylko zwykłą reklamą.Gdzie w tej żółtej puszcze po piwie rodem z kiepskich jest i okrągło i wilgotno.??? .No okrągło to może i troszku jest ale wilgotno??? umieszczać obok kominka coś "okrągłego i wilgotnego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 04.01.2012 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Okrągłego i wilgotnego ?? Masz na myśli taki piec http://www.kafle-kominki.pl/kominek_mkk006zolty.htm z wbudowanym płaszczem wodnym ?? A ja ci powiem mistrzuniu, że bardzo mi się podoba ten kominek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 04.01.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam. Bagi69 - no jak z reklamy ... fotomontaż prawie i aż się chce patrzeć bo od dawna się już czegoś takiego nie widziało. Obecnie taki kominek można nazwać ... niszowym Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 04.01.2012 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2012 Witam. Bagi69 - no jak z reklamy ... fotomontaż prawie i aż się chce patrzeć bo od dawna się już czegoś takiego nie widziało. Obecnie taki kominek można nazwać ... niszowym Pozdrawiam. dokladnie. Kiedys robilo sie takich 6-7 misiecznie, teraz rocznie tyle sie ich nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
login_87 05.01.2012 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tak sobie przegladam i mam pytanie... ma ktos otwarty kominek bez szyby?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 05.01.2012 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witam. Bagi69 - no jak z reklamy ... fotomontaż prawie i aż się chce patrzeć bo od dawna się już czegoś takiego nie widziało. Obecnie taki kominek można nazwać ... niszowym Pozdrawiam. Witam Niszowy. To żle czy dobrze ? Pytam bo szykuje się kolejny niszowy.http://images37.fotosik.pl/1257/4f185bc8c8230d44med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 05.01.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Tak sobie przegladam i mam pytanie... ma ktos otwarty kominek bez szyby?? Ja będę mieć....Po juhasa o to pytasz??? ;)Topików tu na FM ci dostatek szukaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 05.01.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2012 Witam Niszowy. To żle czy dobrze ? Pytam bo szykuje się kolejny niszowy.http://images37.fotosik.pl/1257/4f185bc8c8230d44med.jpg Niszowy z niszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts