manitoo 21.03.2012 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 aleście po mnie pojechali,rzeczywiście ni przypiął ni przyłatał.Kominek już wykończony był robiony tą samą metodą tylko że dodatkowo jest tam komora dekompresyjna,natomiast odlew"kształt kobiety"to już osobny kominek-drugi.Przy pierwszym nie miałem zdjęć roboczych.Po prostu chciałem zaprezentować swój pomysł na czopuch,który z reguły jest zwykły,prosty i na dodatek z GK,Przy tej metodzie można uzyskać praktycznie każde kształty i jest b. prosty w montażu-po prostu stawiasz i jest,chcesz raz kiedyś odkurzyć dookoła kominka nagromadzony kurz-zdejmujesz.Koniec mojego wywodu.Pozdrawiam wszystkich majsterkowiczów i innych fachowców. PS dodatkowo chciałbym zaprezentować mój okap kuchenny też wykonany tą metobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 21.03.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 aleście po mnie pojechali,rzeczywiście ni przypiął ni przyłatał.Kominek już wykończony był robiony tą samą metodą tylko że dodatkowo jest tam komora dekompresyjna,natomiast odlew"kształt kobiety"to już osobny kominek-drugi.Przy pierwszym nie miałem zdjęć roboczych.Po prostu chciałem zaprezentować swój pomysł na czopuch,który z reguły jest zwykły,prosty i na dodatek z GK,Przy tej metodzie można uzyskać praktycznie każde kształty i jest b. prosty w montażu-po prostu stawiasz i jest,chcesz raz kiedyś odkurzyć dookoła kominka nagromadzony kurz-zdejmujesz.Koniec mojego wywodu.Pozdrawiam wszystkich majsterkowiczów i innych fachowców. PS dodatkowo chciałbym zaprezentować mój okap kuchenny też wykonany tą metobą Umywalka... (mimo skojarzeń, gratuluje pomysłów i chęci ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.03.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Umywalka... (mimo skojarzeń, gratuluje pomysłów i chęci ) http://www.crazytoy.pl/img/p/42-79-thickbox.jpg Sorry, to tylko żart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.03.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 A tak poza tym, to ten przyrząd jest idealnie wykonany dla każdej pani domu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.03.2012 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 HIHIHI dwa w jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 21.03.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 http://www.crazytoy.pl/img/p/42-79-thickbox.jpg Sorry, to tylko żart Przyrząd do czyszczenia komina? manitoo ile waży taki czopuch ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 21.03.2012 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Ale się watek rozkręcił . wĄTEK TO SIĘ TERAZ ROZKRĘCA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 21.03.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 Przyrząd do czyszczenia komina? Jak zwał, tak zwał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
manitoo 22.03.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 waży ok.60 kg.Po przetransportowaniu można go od wewnątrz wykleić gliną wtedy masz piec kumulacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 22.03.2012 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 WITAM. Wcześniej gdy ktoś "zabłądziła na ten wątek" z pytaniem technicznym wielu forumowiczów odsyłało tegoż delikwenta do odpowiednich technicznych wątków. A gdy teraz przedostają się tutaj " różne dziwne rzeczy" to są tacy ,którzy mówią o "rozkręcaniu się uczestników". Proszę pokazujmy tu raczej i dyskutujmy o szeroko pojętych "KOMINKACH NASZYCH" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 22.03.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ponurak:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 22.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 WITAM. Wcześniej gdy ktoś "zabłądziła na ten wątek" z pytaniem technicznym wielu forumowiczów odsyłało tegoż delikwenta do odpowiednich technicznych wątków. A gdy teraz przedostają się tutaj " różne dziwne rzeczy" to są tacy ,którzy mówią o "rozkręcaniu się uczestników". Proszę pokazujmy tu raczej i dyskutujmy o szeroko pojętych "KOMINKACH NASZYCH" Chłopaki przeginają...fakt:D. Ale należy odróżnić komentarze do fotek, od rozmów o doprowadzeniu powietrza do spalania czy pytań -"którą stroną wełna na ścianę?"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynianka 27.03.2012 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 A to mój kominek, kamień-Marmur - EMPERADOR DARK, pozostaje gładź i wybór koloru i z tym chyba będe miała największy problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 28.03.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 Ja z taką drobną dygresją - Forest, niezmiennie fascynują mnie Twoje dzieła Ale mam pytanie - nawiązując do Twojej opowieści z listopada o parze pewnej, której sentyment do ognia został nagrodzony - czy nie myślałeś nigdy, by swoje literackie talenta próbować rozwijać? Fantastycznie się czyta te Twoje posty, a ów wspomniany szczególnie. Aż chciałoby się poprosić o dalszą część Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 28.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 "Świat Kominków" poczytaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
evitare 29.03.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 A to widzisz, jaka ja niedoinformowana Jutro lecę do kiosku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 29.03.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam. Jak pobiegniesz jutro to znajdziesz jeszcze stary numer. W poniedziałek będzie już także nowy: http://kominki.org/swiat_kominkow/opisy_numerow/art18,swiat-kominkow-nr-31-zapowiedz.html A jak "zamejlujesz" do redakcji to i archiwalne numery będziesz mogła drogą kupna nabyć. Pisuję tam od lat pięciu ... ale i wcześniej ten kwartalnik był niczego sobie ... (dygresja moja tym razem ). To taka mała kopalnia wiedzy i dizajnu dla potencjalnego człeka zainteresowanego posiadaniem w niedalekiej przyszłości pieca, kominka, kuchni czy też innego urządzenia ogniowego w domu lub wokół niego. Polecam. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 29.03.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2012 Witam. "Różany ogród" raz jeszcze ... Kiedyś go już tu pokazywałem Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 30.03.2012 04:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 (edytowane) Czas zwijać interes. Forest telewizją wykosił konkurencję. To ja może nie piec , ale o piecu: http://blog.kominki-batura.pl/?p=159 Edytowane 30 Marca 2012 przez Kominki Piotr Batura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 30.03.2012 05:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2012 Czas zwijać interes. Forest telewizją wykosił konkurencję. To ja może nie piec , ale o piecu: http://blog.kominki-batura.pl/?p=159 Poczekaj, poczekaj... przyjdzie i na Ciebie kolej. Mam wrażenie, że coś Twojego zakwalifikowało się do Top 10 w konkursie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts