Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cubus2

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dopiero w zeszłym tygodniu powiesiłem blachę i jeszcze jej nie czyściłem. Właściwie to zastanawiam się czy nie oddać jej do polakierowania. Drewna nie mam a w kominku nie palę. Jak się zaopatrzę w jakiś prywatny zapasik to postawię pewnie w jakimś koszu obok kominka.

Marcenko na zdjęcie kominka kliknij prawym klawiszem myszy, pojawia sie napis na dole =właściwości , otworz je masz adress url, najedż na niego i zaznacz lewym klawiszem myszy, zrób prawym klawiszem kopiuj i nastepnie otwórz okno w odpowiedziach muratora kliknij na teraz w edycji u gory zrob wklej, następnie i masz foto. Zanim puścisz w eter to zrob podgląd i możesz zobaczy czy wkleiłaś foto.

No to zgodnie z prośbą opisuję.

Wkład SPARTHERM VARIA , obudowa pionowa kamień Brecia, poziomo emperador dark.

Na przodzie zabudowa z karton gipsu zasłaniająca kieszeń podnoszenia szyby kominka na której położony jest tynk strukturalny, tynk położony jest również na górnej powierzchni (tam gdzie jest kratka nawiewowa ciepłego powietrza z kominka). Przednia część otynkowana będzie jeszcze pomalowana na kolor chyba jakiś czekoladowy. Za tą zasłoną umocowana jest kwasówka (blacha okalająca wkład kominkowy) a do tylnej ściany tej osłony kieszeni wkładu przymocowane są diody LED.

Myślę że opis w miarę klarowny, jeżeli jeszcze jakieś pytania to dajcie sygnał

pzdr

Witam,

Sami sobie zaprojektowaliśmy taki kominek. Jest z płaszczem wodnym, przez okna "zamku" jest dostep do wszystkich ważnych elemetnów. Góra jest otwarta.

I przede wszystkim duża atrakcja dla dzieciaków....

Pozdrawiam,

bubro

http://www.malinka.wisla.pl/inne/kominek.JPG

http://www.malinka.wisla.pl/inne/kominek3.JPG