Liwko 08.10.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2012 A nie łatwiej znaleźć dęba i obudować go domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.10.2012 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Odważny projekt, ciekaw jestem kto te liście będzie sprzątał na jesieni … A tak na serio to robi to wrażenie. Robi robi bo jak się zachłysnąłeś to już nawet o kumin nie pytasz .Wkład itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 09.10.2012 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2012 Ale my bywamy artystami. Ty jesteś nim cały czas. No na artystę to se trza zasłużyć drogi Piotrze.Nie myl artysty z branżystą to dwa gryzące się z deka nazewnictwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2012 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A nie łatwiej znaleźć dęba i obudować go domem? :D:D:D:D rozchachałem sie do bólu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 10.10.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 eeeeeee..... starszne. Ale chylę czoła jeśli chodzi o wykonanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 10.10.2012 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 (edytowane) Ktoś już znalazł drzewo i obudował Edytowane 10 Października 2012 przez sterowiec40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 10.10.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 A nie łatwiej znaleźć dęba i obudować go domem? http://www.panoramio.com/photo/46990637 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.10.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2012 liwko wyraźnie się określił dęba anie nie np.olchę A nie łatwiej znaleźć dęba i obudować go domem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 11.10.2012 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 eeeeeee..... starszne. Ale chylę czoła jeśli chodzi o wykonanie. Straszne? To ono dopiero będzie poczekaj jeszcze dwa dni a zamieszczę fotki jak już będzie wybarwione! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawgar 11.10.2012 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 WITAM] MOŻE KTOŚ MA TAK zwariowany pomysł na kominek ,którego nikt się dotychczas nie podjął wykonać -dajcie mi szansę... Pozdrawiam Bardzo fajny pomysł. Odjechany i to mocno. Bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaibartek 11.10.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Fajny pomysł! ciekawe w jakim klimacie będzie reszta domku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 11.10.2012 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2012 Fajny pomysł! ciekawe w jakim klimacie będzie reszta domku? Trawa i muchomory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 13.10.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Bardzo fajny pomysł. Odjechany i to mocno. Bardzo mi się podoba. Jeśli to twój dom ,który zamieściłeś w awatarze to ...jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 13.10.2012 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 eeeeeee..... starszne. Ale chylę czoła jeśli chodzi o wykonanie. Obiecałem, przestraszyć lub pokazać ( jak kto woli) ,drzewo po barwieniu- wyszła "jesień ". Takie podejście do bryły kominka można kochać lub nienawidzić , najważniejsze ,że nie przechodzi się koło takiego kominka obojętnie. Inwestorom się podoba a Wam? Piotrze ,możliwe ,że tam nie będzie trawy i muchomorów,ale albo kominek się wpisze w otoczenie albo będzie z "innej bajki". Wieże ,ze gdzieś jest taka chata w której taki kominek byłby bardziej naturalny.... Pomożecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 13.10.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Cienka jest granica między sztuką i kiczem . Każda opinia to tylko subiektywna ocena . Jak dla mnie ten kominek to kicz a Ty jesteś artystą ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 13.10.2012 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Cienka jest granica między sztuką i kiczem . Każda opinia to tylko subiektywna ocena . Jak dla mnie ten kominek to kicz a Ty jesteś artystą ! Pozdrawiam[/quote Każda ocena jest subiektywna ..Chciałem pokazać ,że kominek nie jedno ma imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 13.10.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2012 Dla mnie bajka. Jak by budkę lęgową powiesił i pozostawił na wiosnę otwarte okno nie jeden Kos by się pomylił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 14.10.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2012 Na dzięcioły trzeba uważać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
himalaya 17.10.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2012 Inwestorom się podoba a Wam? Piotrze ,możliwe ,że tam nie będzie trawy i muchomorów,ale albo kominek się wpisze w otoczenie albo będzie z "innej bajki". Wieże ,ze gdzieś jest taka chata w której taki kominek byłby bardziej naturalny.... Pomożecie? Śmiesznie Nie wiem skąd pomysł, żeby palić w drzewie Podejrzewam, że będzie problem z utrzymaniem w czystości chropowatej powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.10.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nie pamiętam kto już prezentował kominek drzewo ale czy było śmiesznie???:(a tu też śmiesznie??? http://www.artehora.pl/index.php?/grzesiek-krupa/kominki/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts