maysee 18.10.2012 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Nie pamiętam kto już prezentował kominek drzewo ale czy było śmiesznie???:(a tu też śmiesznie??? [ATTACH=CONFIG]142745[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]142746[/ATTACH] http://www.artehora.pl/index.php?/grzesiek-krupa/kominki/ http://imageshack.us/a/img39/3323/mogs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.10.2012 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 No i co ??? ,że co???,że ładne ,że brzydkie ,że monstrum ,że kopara ci opadła,że Święta idą??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 18.10.2012 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Ze nie wiem tak naprawde co to jest. Powierzchnia przypomina wulkaniczna topografie Ksiezyca albo Marsa ale w ksztalcie zas rozplaszczona, stopiona swiece. o gustach sie nie dyskutuje,,, but why God, WHY? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 18.10.2012 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 Może i się nie dyskutuje, ale jak dla mnie to dramat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 18.10.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 mowa była o obudowie wkładu j/w a wy tu dramat ??? wulkaniczna topografia Księżyca???Pogięłłło was towarzysze ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DobryChlopak85 18.10.2012 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2012 @micula jesteś gość !! Sam na ten kominek bym się nie zdecydował, ale oryginalny pomysł i kawał dobrej roboty robiłeś. ps; nie to piękne co piękne, tylko co się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mgielsk 19.10.2012 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Ze nie wiem tak naprawde co to jest. Powierzchnia przypomina wulkaniczna topografie Ksiezyca albo Marsa ale w ksztalcie zas rozplaszczona, stopiona swiece. o gustach sie nie dyskutuje,,, but why God, WHY? Kreator mody jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.10.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Kreator mody jeden Tylko nie kreator, po co od razu obrazac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 19.10.2012 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 @micula jesteś gość !! Sam na ten kominek bym się nie zdecydował, ale oryginalny pomysł i kawał dobrej roboty robiłeś. ps; nie to piękne co piękne, tylko co się podoba... Dokładnie o gustach się nie dyskutuje. Waldek rób swoje i nie przejmuj się niepochlebnymi komentarzami. W moich oczach jesteś Rzemieślnikiem-Artystą, jakich mało w tym kraju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Dokładnie o gustach się nie dyskutuje. Waldek rób swoje i nie przejmuj się niepochlebnymi komentarzami. W moich oczach jesteś Rzemieślnikiem-Artystą, jakich mało w tym kraju. No i tak mu zacznijcie wreszcie kuźwa mówić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2012 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Każda ocena jest subiektywna ..Chciałem pokazać ,że kominek nie jedno ma imię. i jak dla mnie to zrobiłeś. Manekinki się wypowiedziały....... skrytykowały bo w domu chciały by mieć ale ich nie stać :).Robią swoje a tu sie tylko uzewnętrzniają.Ot taka ich praca zarobkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.10.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Zapewniam cię, że nigdy nie chciał bym mieć czegoś podobnego w salonie. Mam, tak jak każdy, prawo do wyrażenia opinii i z niego korzystam. A jeżeli to się komuś podoba to proszę bardzo. Co do jakości wykonania to chylę czoła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Zapewniam cię, że nigdy nie chciał bym mieć czegoś podobnego w salonie. Mam, tak jak każdy, prawo do wyrażenia opinii i z niego korzystam. A jeżeli to się komuś podoba to proszę bardzo. Co do jakości wykonania to chylę czoła. liwko a lubisz krytykę ?????????? lubisz jak ci ktoś mówi ,że to jest nie ten teges???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.10.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 liwko a lubisz krytykę ?????????? lubisz jak ci ktoś mówi ,że to jest nie ten teges???????????? Słuchaj, nie ja i nie moje gusta są tu najważniejsze, najważniejsze co się inwestorowi podoba. Akurat autor tego dzieła doskonale zdaje sobie sprawę, że nie wszystkim to się musi podobać (jak stadion narodowy:D). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2012 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Słuchaj, nie ja i nie moje gusta są tu najważniejsze, najważniejsze co się inwestorowi podoba. Akurat autor tego dzieła doskonale zdaje sobie sprawę, że nie wszystkim to się musi podobać (jak stadion narodowy:D). :D:D:D:D b/o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.10.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 liwko a lubisz krytykę ?????????? No ale jak cos jest szpetne to jest szpetne i tyle. Podziwiac mozna wykonanie od strony technicznej, jesli zgodnie ze sztuka to szacuneczek. Poza tym pomysly zeby palic w drzewie to juz chyba sie ociera o surrealizm. Mozna miec jedynie nadzieje, ze reszta domu tez jest/bedzie w takim wydaniu czyli kapiesz sie pod sztucznym wodospadem, spisz na wielkim lisciu a schody sa zrobione z muszli ogromnego slimaka. Oczywiscie jesli jest popyt to droga wolna, tak jak ze stacjami radiowymi, RMF czy Zetka puszczaja mega-chlam tlumaczac, ze niby maja swiadomosc poziomu muzycznego ale jednak "to ludzie, nasi odbiorcy chca tego sluchac". Nie wnikam, nie slucham ale i takiego np. Roberta Kozyry nie uwazam. Wydaje mi zie, ze mozna czasem komus uswiadomic, ze to czego naprawde chce moze okazac sie mega-kiszka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2012 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) No ale jak cos jest szpetne to jest szpetne i tyle. Podziwiac mozna wykonanie od strony technicznej, jesli zgodnie ze sztuka to szacuneczek. Poza tym pomysly zeby palic w drzewie to juz chyba sie ociera o surrealizm. Mozna miec jedynie nadzieje, ze reszta domu tez jest/bedzie w takim wydaniu czyli kapiesz sie pod sztucznym wodospadem, spisz na wielkim lisciu a schody sa zrobione z muszli ogromnego slimaka. Oczywiscie jesli jest popyt to droga wolna, tak jak ze stacjami radiowymi, RMF czy Zetka puszczaja mega-chlam tlumaczac, ze niby maja swiadomosc poziomu muzycznego ale jednak "to ludzie, nasi odbiorcy chca tego sluchac". Nie wnikam, nie slucham ale i takiego np. Roberta Kozyry nie uwazam. Wydaje mi zie, ze mozna czasem komus uswiadomic, ze to czego naprawde chce moze okazac sie mega-kiszka. Pozdrawiam. te wklej swój kominek..........a za milisekundę dowiesz się prawdy.........wklejaj nie rób kichy bo i tak już dużo wniosłeś do topiku.No czekam....!!!!!!!!.N FM jest też opcja poprawnej pisowni ......skorzystaj z niej bo nijak cię cytować jak jesteś taki na czerwono i z podkreślnikami. muszę edytować ociera o surrealizm bunt przeciw klasycyzmowi, realizmowi, empiryzmowi, racjonalizmowi, utylitaryzmowi i konwencjom w sztuce. wyjaśnij laikowi kogo lub czego chcesz zbuntować.??? Edytowane 19 Października 2012 przez niktspecjalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2012 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 ale jak już wkleisz swój kominek to uważam ,że zawsze będzie czas na zdrową dyskusję....czekam na fotki.... pozdrawiam jak forest......kuźwa zapomniałem trza się uczyć kulturki.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maysee 19.10.2012 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Do NiktSpecjalny: wiadro zimnej wody polecam. Ochlon czlowieku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.10.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Do NiktSpecjalny: wiadro zimnej wody polecam. Ochlon czlowieku. Nie pomoże, sprawdzane po wielokroć On już po prostu taki jest i trzeba to zaakceptować (puki znowu nie dostanie bana) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts