niktspecjalny 19.10.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Do NiktSpecjalny: wiadro zimnej wody polecam. Ochlon czlowieku. Przecież to ty piszesz: No ale jak cos jest szpetne to jest szpetne i tyle Gdybym ja tak powiedział wiesz co by się działo.............że jak jak ja mogę bo to inwestor...itd liwko banem mnie nie strasz bo stoję po stronie słusznej manekinku. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 19.10.2012 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Zaraz za tego manekinka cię zbanują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2012 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Zaraz za tego manekinka cię zbanują zacytuje ale widzę ,że nie powinienem https://www.google.pl/#hl=pl&safe=off&sclient=psy-ab&q=manekin+s%C5%82ownik+j%C4%99zyka+polskiego&oq=manekin+s%C5%82ownik&gs_l=hp.1.2.0i30l4.15998.20908.1.24664.8.3.0.5.5.0.126.360.0j3.3.0...0.0...1c.1.Vzcw5HyDP8A&pbx=1&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.&fp=bb7b5b5da6593dc5&bpcl=35466521&biw=1680&bih=925 http://sjp.pwn.pl/slownik/2481110/manekin http://www.sjp.pl/manekinem Oco ci kaman???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2012 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Do NiktSpecjalny: wiadro zimnej wody polecam. Ochlon czlowieku. a wątek ty znajesz???Zadałem ci pytania a ty nawet na krótkie nie potrafisz odpowiedzieć. Więc powtórzę swój cytat.....jeszcze raz ......te wklej swój kominek..........a za milisekundę dowiesz się prawdy.........wklejaj nie rób kichy bo i tak już dużo wniosłeś do topiku.No czekam....!!!!!!!!.N FM jest też opcja poprawnej pisowni ......skorzystaj z niej bo nijak cię cytować jak jesteś taki na czerwono i z podkreślnikami. muszę edytować ociera o surrealizm bunt przeciw klasycyzmowi, realizmowi, empiryzmowi, racjonalizmowi, utylitaryzmowi i konwencjom wsztuce. wyjaśnij laikowi kogo lub czego chcesz zbuntować.???.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 19.10.2012 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Witam. Poniżej link do strony twórcy tego kominka i jego inne realizacje: http://artehora.pl/index.php?/grzesiek-krupa/kominki/ Myślę że warto pooglądać bo piękne i artystyczne rzeczy robią ... Gusty gustami ... ale czy dyskutanci zauważyli, że ten kominek jest zrobiony z ceramiki ? Czyli po prostu z wypalanych kafli kominkowo-piecowych (w dużym uproszczeniu mówiąc), tyle że "nieco innych"... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Witam. Poniżej link do strony twórcy tego kominka i jego inne realizacje: http://artehora.pl/index.php?/grzesiek-krupa/kominki/ Myślę że warto pooglądać bo piękne i artystyczne rzeczy robią ... Gusty gustami ... ale czy dyskutanci zauważyli, że ten kominek jest zrobiony z ceramiki ? Czyli po prostu z wypalanych kafli kominkowo-piecowych (w dużym uproszczeniu mówiąc), tyle że "nieco innych"... Pozdrawiam. bo mnie zajadą .....foreściku czy owe monstra ci się podobują czy nie??? nawet jak by my o kaflach chcieli prawić..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 19.10.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 Zaraz za tego manekinka cię zbanują Chciałem ci odp na PW ale moje dziećko powiedziało , żebym nie marnował czasu na potyczki słowne z kimś kto szuka zadymy inteligentnej. Więc odjeżdżam od ciebie kolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 19.10.2012 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) Przestawiam kominek ( w trakcie realizacji),wykonywany dla miłośnika kina. Inwestor zakupił projektor ,zawiesił ekran i okazało się ...,że jedyne miejsce dla projektora ...jest nad kominkiem.Pierwotnie projekt dekoracji przewidywał na czopuchu rozwijającą się taśmę filmowa ze szpuli w miejscu "oka" projektora ..stanęło jednak na stylizacji 'przysłona aparatu" zapewniam ..kiedyś tak było. . Cały kominek jest dość wysoki , bo i salon "bez sufitu" Swoją drogą dobrze ,że to nie drzewo a wiewiórka nie musi puszczać filmu z dziupli Ciekawy dział można by było stworzyć -"kominki tematyczne"...mam kilka pomysłów. np. wnętrze starej lokomotywy, kocił parowy , chata z Biskupina ... Edytowane 19 Października 2012 przez micula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotSylwester 19.10.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 WOW, już widzę falujący obraz przez gorące powietrze Ludzie to mają pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 19.10.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2012 (edytowane) WOW, już widzę falujący obraz przez gorące powietrze Ludzie to mają pomysły A jak będzie oglądał słynne amerykańskie filmy "drogi" ?To falujące powietrze jest akurat.! Zawsze szukacie 'czegoś " prześmiewcy a tu chodzi o zaspokojenie marzeń inwestora. Wszyscy mażą o tym by wreszcie spotkać wykonawce ,który "zrobi to co ja chce" i nie będzie wydziwiał , a jak już się taki znajdzie to go najlepiej ..ośmieszyć. A to pytankiem czy można napalić tym drzewem co je wykonałem , a to ,czy schlebiam tanim gustom.? Tułam się po Polsce śpię na materacach po budowach po trzy dni nie jem ciepłego obiadu.... ale niosę ludziom ogarek światła i ciepła. ....I to jest mi właśnie do szczęścia potrzebne. Edytowane 19 Października 2012 przez micula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotr.nowy 20.10.2012 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 I tego się trzymaj mistrzu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2012 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 ........Zawsze szukacie 'czegoś " prześmiewcy a tu chodzi o zaspokojenie marzeń inwestora............... ..Tułam się po Polsce śpię na materacach po budowach po trzy dni nie jem ciepłego obiadu.... ale niosę ludziom ogarek światła i ciepła. ....I to jest mi właśnie do szczęścia potrzebne....... Nie ta nuta do ich Mości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.10.2012 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 WOW, już widzę falujący obraz przez gorące powietrze Ludzie to mają pomysły Będzie falować, to następnym razem sobie odpuści palenie podczas spektaklu...Na pewno jest to lepiej przemyślane niż kominki z gipsu, tektury i wełny mineralnej. Żaden z tych materiałów nie nadaje się do budowy kominków, a ludziska jak barany się uparli i robią. Micula brawo... maysee nie odpuszczaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 20.10.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 Nie ta nuta do ich Mości. pisałem po pijaku...zbyt szczerze jak to teraz czytam,(pewnie mnie to nie tłumaczy ale wyrzuciłem to z siebie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.10.2012 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 pisałem po pijaku...zbyt szczerze jak to teraz czytam,(pewnie mnie to nie tłumaczy ale wyrzuciłem to z siebie). ja tyż już mnie powoli puszcza. pozdrawiam jak forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 20.10.2012 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2012 (edytowane) Przestawiam kominek ( w trakcie realizacji),wykonywany dla miłośnika kina. Inwestor zakupił projektor ,zawiesił ekran i okazało się ...,że jedyne miejsce dla projektora ...jest nad kominkiem.Pierwotnie projekt dekoracji przewidywał na czopuchu rozwijającą się taśmę filmowa ze szpuli w miejscu "oka" projektora ..stanęło jednak na stylizacji 'przysłona aparatu" zapewniam ..kiedyś tak było. . Cały kominek jest dość wysoki , bo i salon "bez sufitu" Swoją drogą dobrze ,że to nie drzewo a wiewiórka nie musi puszczać filmu z dziupli Ciekawy dział można by było stworzyć -"kominki tematyczne"...mam kilka pomysłów. np. wnętrze starej lokomotywy, kocił parowy , chata z Biskupina ... Ciekawa nieszablonowa realizacja. Kominek ciepły powstał, czyli kolejnego jednego kominka z kartonu mniej w Polsce. Edytowane 20 Października 2012 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 22.10.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2012 Jednego kominka z kartonu mniej w Polsce ale za to jeden więcej i to jaki konkretny fachowiec przybywa.. .............nieszablonowa realizacja............. Reklamujący się wyżej robi wszystko z automatu-szablon itp..Nic ująć nic dodać i nic już nie mówić na temat kominków z kartonu........mamuniu grzmij. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bajanadjembe 23.10.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) (...) tu chodzi o zaspokojenie marzeń inwestora. Wszyscy mażą o tym by wreszcie spotkać wykonawce ,który "zrobi to co ja chce" i nie będzie wydziwiał ,(...) Tułam się po Polsce śpię na materacach po budowach po trzy dni nie jem ciepłego obiadu.... ale niosę ludziom ogarek światła i ciepła. ....I to jest mi właśnie do szczęścia potrzebne. No kurcze... A ja często słyszę, że tak, jak ja bym chciała, to się nie da. I się zastanawiam: kto wydziwia ja, czy on (oni) . (Chciałam np. , żeby 10 "klocków" zostało, a ktoś wyliczył, że 16 potrzeba i to nowych.) Może by tak micula, Ciebie, na ten materac do mnie... Może zagadał by wreszcie mój... "milczący". Tylko to zapytanie o odwagę trochę mnie peszy. Edytowane 23 Października 2012 przez bajanadjembe chciałam dopisać, że wszystkich pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 23.10.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 (edytowane) No kurcze... A ja często słyszę, że tak, jak ja bym chciała, to się nie da. I się zastanawiam: kto wydziwia ja, czy on (oni) . (Chciałam np. , żeby 10 "klocków" zostało, a ktoś wyliczył, że 16 potrzeba i to nowych.) Może by tak micula, Ciebie, na ten materac do mnie... Może zagadał by wreszcie mój... "milczący". Tylko to zapytanie o odwagę trochę mnie peszy. WITAJ Nie wiem o co chodzi ale idź na całość i...po prostu zdzwoń lub napisz [email protected] Edytowane 24 Października 2012 przez micula Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 23.10.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2012 . ....I to jest mi właśnie do szczęścia potrzebne. Jak w stopce... jak je dajesz, to je masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts