Spartankaa 20.11.2012 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Kominek jak kominek - ładny Parę podobnych popełniłem Ale co tam kominek , psiaki masz przepiękne pzdr Możesz rozwinac swoja wypowiedź zwłaszcza w kwestii "popełniłem" ? Czekoladki sa boskie, cudowne, kochane - niestety nie moje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
butynski 20.11.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Przecież nie wkleiłem tu zdjęcia tylko po to żeby mnie chwalono można było ładniej, nowocześniej, ale jest jak jest ! A z wiochą to wcale się nie pomyliłeś , sąsiad za płotem ma owce . Wiocha to nie wioska (też mam kury za oknem ). Dla mnie nie do ogarnięcia jest właśnie ten zestaw kominek + TV . Sam kominek ok , TV też niczego sobie ale w zestawie jak dla mnie "be" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.11.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ale czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 20.11.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Wiocha to nie wioska (też mam kury za oknem ). Dla mnie nie do ogarnięcia jest właśnie ten zestaw kominek + TV . Sam kominek ok , TV też niczego sobie ale w zestawie jak dla mnie "be" Ok, kwestia gustu, dzięki za opinię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.11.2012 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Ale czad [ATTACH=CONFIG]149593[/ATTACH] Rozumiem, że Ci się Twój znudził...inspiracji szukasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.11.2012 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Rozumiem, że Ci się Twój znudził...inspiracji szukasz? Eeee, sweterek w reniferki, grzaniec w ręku. Po nartach chciałbym znaleźć się w takim klimacie Nie wiesz przypadkiem gdzie to to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.11.2012 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Władca pierścieni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 20.11.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Władca pierścieni... Bardziej mi chatę Shreka przypomina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bader 20.11.2012 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Możesz rozwinac swoja wypowiedź zwłaszcza w kwestii "popełniłem" ? Czekoladki sa boskie, cudowne, kochane - niestety nie moje. Tak określam kominki już wykonane przeze mnie. Mam nadzieję ,że nie odczytałaś tego pejoratywnie,po prostu szybko tracę zainteresowanie tym , co już było. Poza tym, większe zainteresowanie zawsze wzbudzi we mnie jakaś piękna psina niż jakiekolwiek dobro materialne:) pzdr. ps. mam nadzieję ,że nie uraziłem. ps2. poniżej marne zdjęcie podobnego. ps3. i jeszcze niżej zdjęcie mojego schwarzkunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 20.11.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Pies sympatyczny, ale ta ruda bestia będzie mi się po nocach śnić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 20.11.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 NA stronie 371 pokazywałem jak budujemy kominek współpracujący z systemem LEGARET. Dzisiaj przedstawiam fazę tuż przed tynkowaniem. Drewutnia ma być wykładana blachą miedzianą (?).... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 20.11.2012 23:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Przedstawiam "Złote monstrum", które na etapie budowy prezentowało się przeciętnie, a po wykończeniu kominek pięknie wkomponował się w wystrój salonu. Palenisko firmy Brunner Stil Kamin 75/90, klika krążków akumulacyjnych f. Ortner, obudowa z "ciepłych" płyt ceramicznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 21.11.2012 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Witam. Zajefajny na okładkę pisma wnętrzarskiego ... zamiast "złote monstrum" ja bym go nazwał "gorączka złota" ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2012 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Przedstawiam "Złote monstrum", które na etapie budowy prezentowało się przeciętnie, a po wykończeniu kominek pięknie wkomponował się w wystrój salonu. Palenisko firmy Brunner Stil Kamin 75/90, klika krążków akumulacyjnych f. Ortner, obudowa z "ciepłych" płyt ceramicznych. [ATTACH=CONFIG]149734[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]149735[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]149736[/ATTACH] Skąd ty czerpiesz takie pomysły.No jest po prostu nie do powtórzenia.Ta mozaika to plastry czy pojedyncze kawałki? Pyta laik proszę to uwzględnić w odpowiedzi.;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
romole 21.11.2012 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Zmyślny wynalazek! To jest fajny patent na ciepłe obudowy - kafla nie strzeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.11.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 Zmyślny wynalazek! To jest fajny patent na ciepłe obudowy - kafla nie strzeli... ..................szlag ???Oczywiście w porównaniu z mozaiką widoczna na obudowce tego pięknego -super kominka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efka80 22.11.2012 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Witam, Witam, Potrzebuje pomocy w zakupie wkladu.Biore pod uwage firme BEF.Zastanawiam sie na trzema.Ktory lepszy?INTER V8 CLOPTIM V8 CL czy START V8CL pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margod 22.11.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Skąd ty czerpiesz takie pomysły.No jest po prostu nie do powtórzenia.Ta mozaika to plastry czy pojedyncze kawałki? Pyta laik proszę to uwzględnić w odpowiedzi.;) Inspiracją było... wiadro z klejem Mozaika to plastry, pierwotnie miała to być blacha mosiężna, ale z biegiem czasu mosiadz straciłby swój blask. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 22.11.2012 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 WITAM, Przedstawiam kolejne "drzewo" w trakcie realizacji. Tym razem na bazie wkładu narożnego. W salonie "nie ma sufitu" tylko beleczki rozdzielające ściany i skośny dach. Dlatego też nasze drzewo musi przejść wyżej na skośny sufit . Wysokość minimum 550 cm. Po procesie kolorowania to będzie "dąb wczesną jesienią". Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 22.11.2012 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 WITAM, Przedstawiam kolejne "drzewo" w trakcie realizacji. Tym razem na bazie wkładu narożnego. W salonie "nie ma sufitu" tylko beleczki rozdzielające ściany i skośny dach. Dlatego też nasze drzewo musi przejść wyżej na skośny sufit . Wysokość minimum 550 cm. Po procesie kolorowania to będzie "dąb wczesną jesienią". Pozdrawiam. To już masz po drzewie... ach te fachmany od kominów szczególnie w domach drewnianych ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts