Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

cubus2

Recommended Posts

Będę to powtarzał w kółko ,że stoję na straży tym którym tacy jak ty wciskają nic innego jak kit w wiadomym celu.

...nie rozmawiamy tu w tej chwili o żadnych błędach.....

Nie dowidzisz nie czytasz siebie......ty je na każdym kroku wytykasz.:sick:

...bo był do bani...

....Wycofano go szybko z produkcji....

..Po prostu ktoś, kto zobaczy w salonie firmowym ten wkład, po przeczytaniu tego fragmentu wątku może będzie mógł przemyśleć decyzję w temacie jego kupna.......

Przecież wycofali go to nad czym będą myśleli.Tu już pomyślałeś nad tym ,żeby go nie zakupili i to bardzo skutecznie.:sick:

...o żadnych błędach w zrobieniu kominka bo ich nie ma, czy burzeniu kominka bo nie ma takiej potrzeby......

To twoje motto czy cuś???innym każesz burzyć wytykasz błędy ,mówisz o bublach a potem się z tego pokrętnie wycofujesz .forest w co ty grasz na FM???

....jesteś w stanie rozebrać kominek i zrobić pewne rzeczy na nowo w przypadku jeżeli pokażemy Ci kilka rażących błędów?......

Wiele dobra robisz na tym forum ale czasami przesadzasz.Może zacznij nad tym panować ponieważ niektóre sprawy wyrywają ci się spod kontroli.:no::no::no:

p.s aha daj lepiej płatną reklamę ....lepiej się w niej prezentowałeś a i korzyść z tego była inna ...dla MURATORA przynajmniej

Edytowane przez niktspecjalny

• Odpowiedzi 8,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Normalnie aż cię poprę nikt:o

Jeśli mówisz prawdę i nie drwisz....... to tu w tym i nie tylko topiku trzeba mówić ,że takie głupie sytuacje mają miejsce.

Sorki za moją głupią pisaninę ale czasami mierżą mnie wypowiedzi branży które czasami i to znacznie mijają się z celem.Ot i wsio:confused:

Edytowane przez niktspecjalny

Niktspecjalny chyba się trochę zagalopował w interpretacji tego, co przeczytał.

Po pierwsze Forest-Natura napisał, że tego wkładu już nie produkują, co nie znaczy, że nie ma go w sprzedaży.

Po drugie: jak się jeździ A6 z 1995 r. (której już nie produkują), wcale nie znaczy, że trzeba ją oddać na złom (tu: rozebrać kominek).

Po trzecie: uderz w stół, a nożyce się odezwą; każdy sądzi wg siebie; na złodzieju czapka gore itd. itp.

a ja was (@Nikt, @Liwko) nie rozumiem...

Przecież Forest bardzo kulturalnie napisał o wadach wkładu (tym bardziej ze już kilka osób dopytywało się co t za wkład -w domyśle planując identyczny). Dzięki takim jak Forest - który już wiele razy pokazał że zna się na tym co robi - inni mogą bezpłatnie czerpać z tej wiedzy i doświadczenia.

Mam wrażenie że niektórym tutaj przeszkadza jakakolwiek wypowiedź innych niż oni sami: jak pochwalą to źle bo "towarzystwo wzajemnej adoracji", jak coś skrytykują (nawet nie ad personam - w ostatniej wypowiedzi Foresta niczego takiego nie znalazłem) to też źle bo "nic ci się nie podoba"

A tak na marginesie: nie zauważyłem żeby Remika2 się obraziła. Dlaczego więc tak uparcie bronicie wszystkiego i wszystkich nawet jak nikt o to nie prosi?

Sorry za offtopic, ale myślę ze jeden mój wpis wobec dwóch stron przepychanek które teraz nastąpią to nic ;)

..........Po pierwsze Forest-Natura napisał, że tego wkładu już nie produkują, co nie znaczy, że nie ma go w sprzedaży.

Po drugie: jak się jeździ A6 z 1995 r. (której już nie produkują), wcale nie znaczy, że trzeba ją oddać na złom (tu: rozebrać kominek).

Po trzecie: uderz w stół, a nożyce się odezwą; każdy sądzi wg siebie; na złodzieju czapka gore itd. itp.

Przecież mówi ,że to bubel...nie widzisz tego???Namawia aby go nie kupować .......nie widzisz tego???

...Po drugie: jak się jeździ A6 z 1995 r. (której już nie produkują), wcale nie znaczy, że trzeba ją oddać na złom.........

a tym dałaś dowód na to o czym pisałem wyżej.:no:

a ja was (@Nikt, @Liwko) nie rozumiem...

Przecież Forest bardzo kulturalnie napisał o wadach wkładu (tym bardziej ze już kilka osób dopytywało się co t za wkład -w domyśle planując identyczny). Dzięki takim jak Forest - który już wiele razy pokazał że zna się na tym co robi - inni mogą bezpłatnie czerpać z tej wiedzy i doświadczenia.

Mam wrażenie że niektórym tutaj przeszkadza jakakolwiek wypowiedź innych niż oni sami: jak pochwalą to źle bo "towarzystwo wzajemnej adoracji", jak coś skrytykują (nawet nie ad personam - w ostatniej wypowiedzi Foresta niczego takiego nie znalazłem) to też źle bo "nic ci się nie podoba"

A tak na marginesie: nie zauważyłem żeby Remika2 się obraziła. Dlaczego więc tak uparcie bronicie wszystkiego i wszystkich nawet jak nikt o to nie prosi?

Sorry za offtopic, ale myślę ze jeden mój wpis wobec dwóch stron przepychanek które teraz nastąpią to nic ;)

Te kulturka przecież nigdzie nie powiedziałem ,że jest niekulturalny......on tak już ma i za to go cenię ale jak przesadza to zawsze mu to wytknę :rolleyes:

Remika2 zostaw w spokoju sama pociosa mi kołki na łbie;):D

....Sorry za offtopic, ale myślę ze jeden mój wpis wobec dwóch stron przepychanek które teraz nastąpią to nic...

w ogóle nic"O"

Ale ja się tylko absolutnie zgadzam z niktem jeżeli chodzi o te słowa :)

Wiele dobra robisz na tym forum ale czasami przesadzasz.Może zacznij nad tym panować ponieważ niektóre sprawy wyrywają ci się spod kontroli.:no::no::no:

p.s aha daj lepiej płatną reklamę ....lepiej się w niej prezentowałeś a i korzyść z tego była inna ...dla MURATORA przynajmniej

Niktspecjalny, ten mój przykład z A6 ma się wręcz odwrotne do tego, co napisałeś w ostatnim poście. Wg Ciebie trzeba rozebrać ten kominek, bo już nie produkują zainstalowanego w nim wkładu.

Czytaj ze zrozumieniem, plissssss.....

Jestem na tym forum już bardzo długo ale ze zrozumieniem czytać umiem wiec nie wytykaj mi tego bo to niegrzeczne............WEDŁUG MNIE KOCHANA nic nie trzeba rozbierać a czytanie ze zrozumieniem tekstu pisanego-obrońco pozostawiam tobie.:no::no:

Tak....Może dzięki opinii Foresta, ktoś komu jest on (tenże Forest :)) obojętny, przeczyta i da sobie spokój z modelem (wkładu :) ) wycofanym z produkcji. Zawsze to warto kupować coś, co za chwile nie będzie problemem w naprawie, czy wymianie prozaicznych detali. Firma ze dwa lata potrzyma części w magazynie a potem powie elegancko: "bujaj się Fela"...

A co do Liwka i Nikta i ich miłości do Foresta...Cóż, miłość bywa ślepa...:welcome: