martta 27.04.2006 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 a u mnie jutro będzie skończony kominek otwarty, wybrany bo :- taki sie nam zawsze bardziej podobał,- nigdy nie zakładalismy,że będziemy mieć rozprowadzone dodatkowe ogrzewanie z kominka;( no cóz nie po to inwestycja w piec by kombinować- bo lubimy jak trzeszczy i pachnie- bo mamy uczucie ,że zamknięty to tak jakby oglądac ogień w tv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 27.04.2006 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Martta czekam na zdjecia .Rowniez bede miala otwarty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 28.04.2006 04:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 http://img93.imageshack.us/img93/1783/dscn18456th4aq.jpg pierwsze palenie w otwartym kominku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 28.04.2006 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Roku, błagam, zmniejsz to zdjęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bodiniusz 28.04.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Roku, błagam, zmniejsz to zdjęcie. Roku, nie zmniejszaj! Widać, że kole w oczy tych z kominkami jak TV (zamkniętymi) A mówišc poważnie - dobre zdjęcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 29.04.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2006 Teraz jak zmniejszone - to OK. Rzeczywiście ślicznie się pali Jest tak idealnie, że aż zaczynam się zastanawiać, czy to naprawdę płonące drewno, czy gaz? Ja na razie kominka nie mam - i nie wiadomo czy się go uda zbudować (architekt zapomniał o wyczystce i nie mam na nią miejsca ). Ale jeśli będzie, to się nim też pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcinpszczyna 30.04.2006 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2006 Ja jeszcze nie mam w swoim budowanym domu kominka. Dopiero co zaczynam szukać pomysłu na kominek. Jeśli kogos interesuje to zamieszczam link do ciekawej strony z kominkami (dziś znalazłem go w necie:http://www.kominki.zdobienie.art.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przeszkadzajka 02.05.2006 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 ale te otwarte kominki to nie dla tych z małymi dziecmi raczej. Juz widze moje niespełna 2 letnie blizniaki w akcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martta 02.05.2006 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 ale te otwarte kominki to nie dla tych z małymi dziecmi raczej. Juz widze moje niespełna 2 letnie blizniaki w akcji Jezeli o to chodzi to chyba bez różnicy, przy zamkniętym też trzeba uważać. Może dzieci nie wskoczą i sie nie upieką .ale od szybki mogą się poparzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 02.05.2006 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 poniżej mój własny kominek z pionową szybą : http://foto.onet.pl/upload/12/77/_597180_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.05.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 lagerfeld, mozna zapytac jaki to marmur, bo pieknie wyglada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 03.05.2006 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 dzięki na kominku i wokół to nie marmur tylko trawertyn (of kors żywicowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 03.05.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 ............................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 03.05.2006 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Lagerfeld! Choć jeden pionowy i to bardo ładny! Napisz co więcej - jaka moc wkładu, jaka firma i do ilu pomiesczeń (jaki metraż) rozprowadzasz ciepełko? Ja chyba się złamię i będzie pozioma szybka, bo nie znajduję wkładu na potrzebnš mi moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lagerfeld 04.05.2006 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 monika - masz rację - za pionowym trzeba nieźle pochodzić mój to najwyższy ceres firmy austroflamm z boczną szybką. na podnoszoną nie było mnie stać mamy kominek bez rozprowadzenia ciepła (świadomie) tak więc kwestia mocy nie była brana pod uwagę (pewnie mój ma koło 8-10 chyba z tego co się zorientowałem (a nie ma ich dużo na rynku ) niezłej mocy są pionowe kominki spartherm serii arte lub jotul (jeden model chyba harmony czy coś). ja poszukiwałem wkładu także z dolnym nawiewem zewnętrznym (nie bierze powietrza z pokoju) i to też ograniczało mi wybór kominków. jak widzisz na fotce poziomy kominek nie wchodził u mnie w grę tak więc byłem i jestem skazany na pionowy ale nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika B 04.05.2006 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja też się przekonałam do pionowych i teraz to bym nawet chciała, ale mam mieć rozprowadzanie i nie moge znaleźć odpowiedzniej mocy. Uważam, że ten Twój jest super. szkoda tylko że bez tej podnoszonej szybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roku 04.05.2006 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 http://img280.imageshack.us/img280/6739/dscn18563po.jpg mój kominek z otwartym paleniskiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
editta 05.05.2006 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 poniżej mój własny kominek z pionową szybą : http://foto.onet.pl/upload/12/77/_597180_n.jpg oj widzę, że nie tylko stolik masz ładny kominek jest super. mogę na forum zobaczyć coś więcej z twoich wnętrz? wygląda, że mamy podobny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewusia 08.05.2006 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 http://img280.imageshack.us/img280/6739/dscn18563po.jpg mój kominek z otwartym paleniskiem piękny ale do dużego pomieszczenia, niestety dla mnie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 08.05.2006 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2006 Lagerfeld,PRZEPIĘKNY kominek.(Jak ja Wam zazdroszczę, że już tak daleko jesteście...)Pzdr. Joasia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts