Liwko 27.04.2013 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 I czy wieczorową porą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 27.04.2013 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Właśnie tak Liwko.Ani nagi ,ani z blondynką.Po prostu jest wieczorową porą. Pozd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 27.04.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 A taki hipotetycznie .Gdyby brunet był z blondynką, to co robiliby przy kominku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 27.04.2013 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 A taki hipotetycznie .Gdyby brunet był z blondynką, to co robiliby przy kominku ? Bez domysłów i podtekstów. Prowadziliby rozmowy kontrolowane. Koniec. Dajcie jakiś kominki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 29.04.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 jak na razie tak wyglada nasz kominek jeszcze nie jest do konca zrobiony;-) z kominka do gory beda wypuszczane kratki gdzie cieplo z kominka pojdzie rowniez do pokoi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 29.04.2013 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 nie skonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agulenkaosw 29.04.2013 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2013 skorlaje bardzo piekny kominek gratulacje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.05.2013 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Batura.....................!!!! wkleiłeś co??? p.s i to dwa razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.05.2013 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Ty to jakiś chwyt marketingowy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 01.05.2013 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.05.2013 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 .[ATTACH=CONFIG]186838[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]186839[/ATTACH] No wkleiłeś.............. i a ni "me " a ni "kukuryku"???Te ołtarze-nagrobki zduńskie to dla kogo???Gdybyś się zareklamował na Białorusi-Ukrainie to wydźwięk byłby większy ale tu u Nas totalna lipa.......porażka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 01.05.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 Brawo Piotruś. WIELKI szacun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANIEL SIS 01.05.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 dokładnie. Trzeba koniecznie jechać i zobaczyć. Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekczu 01.05.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2013 nawet po plakatach widać, że to piękny zbiór, zresztą sam plakat to kawałek sztuki i przenosi od razu w klimaty secesji,,,szkoda że mieszkam tak daleko, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekczu 03.05.2013 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 tamat jakoś ucichł, a IMO - szkoda, wklajam zdjęcia mojego kominka,,otwartego,, budowany zgodnie z , zaleceniami MURATORA,, sprzed 25 lat, zastosowałem jednak coś na kształt GDP,są wloty powietrza obok komory , i wyloty w połowie, przy wnęce i kratka u góry, nie ma natowmast wełny i kartonu, kapa wymurowana z czerwonej cegły-nagrzewa się rewelacyjnie, buoewałem sam,najwikszymproblemem było wterganie ganitu-straszny ciężar, kominek nie dymi-czyli dymi tak jak wszystkie, przy rozpalaniu i jak dogasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekczu 03.05.2013 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 03.05.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 " jednak coś na kształt GDP,"DGP miałeś na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej74 03.05.2013 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 takie płyty na ścianach kłaść to poważna robota , jest klimat .A czym kleiłeś płyty do ścian i z czego są spoiny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 03.05.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 tamat jakoś ucichł, a IMO - szkoda, wklajam zdjęcia mojego kominka,,otwartego,, budowany zgodnie z , zaleceniami MURATORA,, sprzed 25 lat, zastosowałem jednak coś na kształt GDP,są wloty powietrza obok komory , i wyloty w połowie, przy wnęce i kratka u góry, nie ma natowmast wełny i kartonu, kapa wymurowana z czerwonej cegły-nagrzewa się rewelacyjnie, buoewałem sam,najwikszymproblemem było wterganie ganitu-straszny ciężar, kominek nie dymi-czyli dymi tak jak wszystkie, przy rozpalaniu i jak dogasa Radekczu. Rozpalaj dużą ilością drobnego drewna lub chrustu. Tak by szybko uzyskać intensywny płomień, prawie bez dymu. Dymienie przy dogasaniu też można ograniczyć dorzucając podobnie jak przy rozpalaniu, wiązkę chrustu. Dopalisz w ten sposób pozostałości większych, tlących się kawałków. Macieju. Kiedyś mam nadzieję Cię "dopaść". Byłem już blisko, w Stalowej Woli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekczu 03.05.2013 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Sterowie40 - błąd literowy , sorki dobrze że zauważyłeś, na usprawiedliwienie mam tylko to że jestem dysgrafikiem -mam na to papiery, sordki jestem dyslektykiem,ten psierek też żłe przeczytałem Piotr Batura-masz racje z chrustem, tylko z lenistwa nie zawsze mam chęc na przygotowanie się logistyczne, i pale tym co mam, czyli cięzkim drewnem i najczęsciej grubym, ps.Stalowa Wola - to już rzut beretem do Janowa-też zapraszam Maciej- pyty przyklejałem na jakiś lepsiejszy klej do płytek, były ciężkie,więc żeby się nie obsówały, wbijałem duże gwoździe pod płyty, i podpierałem do ściany,całośći operacji trwała 3h, i żadna nie odpadła nie spoinowałem,w planie była taka ,,surowość,, całą ,,szparę i ranty płyt pomalowałem taką samą farbą jak kape kominka,była to zwykła emulsja, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts