sterowiec40 27.10.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 bohusz Wrzuć fotkę jeszcze nie zabudowanych "MAGAZYNÓW" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 27.10.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2013 bohusz Wrzuć fotkę jeszcze nie zabudowanych "MAGAZYNÓW" No właśnie jak tam zaszedłem w czasie mojego spaceru, to "magazyny" były już zabudowane... Sam byłem ciekaw o co chodzi z tymi magazynami i spytałem. Powiedzieli mi, że są pokazane na stronie i stoją gdzieś w firmie aby ciekawscy ludzie sobie mogli pooglądać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 03.11.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2013 Witam chce przemalować mój kominek z tego obecnego koloru na kolor grafitowy a wneki na kolor krem taki jak jest obecnie jaka farbe polecacie satyne dobrej jakości, oto fotki kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akumulator 29.11.2013 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 Witam ostatnio często zerkam na wykonanie kominka w takim stylu ... Hmmm niestety cegieł w takim odcieniu nie mogę odszukać ... Wizja kominka akumulacyjnego ( bez kafli ) , w fazie projektu wykonawcy nalezało by już przedstawic swoje wyobrażenie w tym temacie ..... A może jednak kafle :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orcio_kr 29.11.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2013 (edytowane) szukałeś w andbudzie na portowej? mają solidny wybór cegieł/klinkieru/płytek .. moje mają jakiś taki kolor (fotki w wątku romotop 6.6.2tv), tyle że to są ręcznie robione i kolor bywa różny. Edytowane 29 Listopada 2013 przez orcio_kr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubawesol 30.11.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2013 (edytowane) Mam do Was prośbę o doradztwo co zrobić z takim fantem. 1. Mamy bardzo fajny kominek o zaokrąglonych narożnikach. 2. Najpierw był kominek a później podłoga z płytek drewnopodobnych. 3. Na całym parterze będą białe listwy przypodłogowe. Jest problem jak wykończyć przy podłodze słup i kominek. Niestety płytki nie są docięte na styk i są między kominkiem a płytką nieregularne szparki. Moi wykonawcy sugerują objechać słup i kominek taką białą listwą przypodłogową ale obawiamy się, że wtedy cały kształt kominka straci swój urok. Proszę o pomoc i mądre sugestie/pomysły kominek od frontu jest taki: http://www.nordpeis.no/var/nordpeis/storage/images/products/fireplace/straightwall/stockholm-h/stockholm-hi/120322-1-nor-NO/Stockholm-HI_contentfull.jpg Edytowane 30 Listopada 2013 przez kubawesol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 08.12.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 WITAM, Ostatnio wykonałem kilka kominków z zastosowaniem kafli. Nie całe bryły w kaflach ale tyle ile "dało rady". Mam nadzieję ,że powstała (mimo wszystko), ciekawa bryła. Przedstawiam pierwszy z tej serii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stam222 08.12.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2013 Szkoda, że nie poodwracałeś zdjęć przed wrzuceniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 09.12.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2013 Piękne ale trochę szyja boli przy oglądaniu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nowa-agata 10.12.2013 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 http://www.tanio.co/magazyn/cieplo-cieplej-goraco-o-kominkach-domowych/ co myślicie o drugim kominku na zdjeciu jak go zrobić z czego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 10.12.2013 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2013 Witam. Najlepiej z kamieni ... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
micula 13.12.2013 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Witam, Kominek z wymiennikiem ciepła, ceglany.... prosty ,tani i fajny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.12.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 zdjęcie nr 3 - Kozak i Sarmata w jednym. o to za wymiennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 13.12.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 zdjęcie nr 3 - Kozak i Sarmata w jednym. o to za wymiennik? Co? Satrapa?!... Wymiennik to puszka z blachy z przegrodą na środku. Kanał w dół, zakręt i do góry. Całkiem przyzwoity odzysk. Przy dobrym 5-6 metrowym kominie można podłączyć baterię 2-3 sztuk takich puszek. Wówczas należy jednak zastosować tzw. krótki obieg rozpałowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.12.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 I te puszki po prostu grzeją obudową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 13.12.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Oddają ciepło jak każdy złom. Wkład kominkowy, rura, skrzynka z blachy. Czasem do tej puszki wkładają cegły, wówczas czas oddawania się przedłuża. To taka kumulacja dla tych co nie umieją murować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.12.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Wot technika jak mawiają starzy Rosjanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sterowiec40 13.12.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Witam, Kominek z wymiennikiem ciepła, ceglany.... prosty ,tani i fajny. Jakieś DGP też tam jest? Cegła zwykła, a zaprawa też? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 13.12.2013 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 (edytowane) zdjęcie nr 3 - Kozak i Sarmata w jednym. o to za wymiennik? Niebawem, bo już z początkiem 2014 roku będą wymienniki z masami akumulacyjnymi około 450 kg. Niewielki rozmiar, prostota montażu, bezpieczeństwo i funkcjonalność - to jedne z głównych założeń. Nie nie trzeba będzie nic murować, sklejać, brudzić się.... instalacja na sucho - to też podstawowe założenie. No i również cena będzie atrakcyjna. Montaż na miejscu i składanie wymiennika - intuicyjne, szybkie (nie wymaga szkoleń, przeszkoleń, egzaminów, dodatkowych papierów uprawniających.... Więcej po naszej przerwie urlopowej :16-12-2013 do 07-01-2014 Pozdrawiam Edytowane 13 Grudnia 2013 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 13.12.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2013 Idea fajna ale czy te 450 kg w jednym kawałku? Nie będzie probemu z wnoszeniem? Wprawdzie Micula, patrząc a zdjęcia, da sobie radę sam. Ale Enia wyobrażam sobie jako człeka nikczemnej postury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts