f.5 24.03.2014 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Temat jest o ciekawych kominkach, to ja się podzielę moim -. faktycznie podzieliłes sie swietnie ciekawym kominkiem tylko pozazdroscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.03.2014 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 faktycznie podzieliłes sie swietnie ciekawym kominkiem tylko pozazdroscic. Cierpliwości, Mirek zapewne go rysuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
f.5 24.03.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 to tak jak ja swoje schody juz wszystko o nich wiem tylko _____________________jeszcze ich nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 24.03.2014 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Witam.Mir-q jest pewnie nickiem ukrytego profilu reklamowego ... tyle że na razie kiepsko zaczął ...Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Liwko 24.03.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Bardzo kiepsko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 24.03.2014 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Oj tam, oj tam... Mirek! Ja też nie rąbię drewna. A ogrzewam nim dom. Kominek to moje jedyne źródło ciepła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 25.03.2014 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 A ja się powtórzę i zapytam użytkowników o kominki (te drewnem opalane;) w obudowie ze stali. Czy Ktoś posiada? Zadowolony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 25.03.2014 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Myślimy o czymś podobnym do tego: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mki1719508566 25.03.2014 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Temat jest o ciekawych kominkach, to ja się podzielę moim - jest bio i jestem z niego dumny Nie potrafiłem sobie wyobrazić rąbania drewna na opał, a teraz tylko dolewam sobie paliwa i już Co prawda nie daje aż tyle ciepła, ale prezentuje się okazale. Podstawowe pytanie : CO ZE SPALINAMI ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niron 26.03.2014 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Mieliście kontakt z kominkami firmy BEF? Zastanawiam się nad modelem Optim 8, warte polecenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 26.03.2014 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Myślimy o czymś podobnym do tego: uważam, że bez reklamy wyglądał by o niebo lepiej, ale może takie było założenie zapytania wracając do tematu, taka stal jest delikatna, samym czyszczeniem można ją porysować - chyba, że byłaby polakierowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 26.03.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Lakieruje się lodówki. Kominek raczej naturalna szczotka, bo lakier przypalisz.. Szczotkowanie zwykle do odtworzenia. Ale z pewnością taka blacha bywa upierdliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 26.03.2014 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Lakieruje się lodówki. Kominek raczej naturalna szczotka, bo lakier przypalisz.. Szczotkowanie zwykle do odtworzenia. Ale z pewnością taka blacha bywa upierdliwa. Są lakiery bezbarwne do 600oC, na tej blendzie raczej tyle nigdy nie będzie Wówczas czyścisz wilgotną ściereczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 26.03.2014 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Reklamy??? Założenie zapytania? Skąd ten pomysł? Naprawdę trudno znaleźć w necie zdjęcia takiej obudowy... Pozdrawiam Ana uważam, że bez reklamy wyglądał by o niebo lepiej, ale może takie było założenie zapytania wracając do tematu, taka stal jest delikatna, samym czyszczeniem można ją porysować - chyba, że byłaby polakierowana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ana_a 26.03.2014 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Dziękuję za uwagi. Pozdrawiam Ana wracając do tematu, taka stal jest delikatna, samym czyszczeniem można ją porysować - chyba, że byłaby polakierowana Lakieruje się lodówki. Kominek raczej naturalna szczotka, bo lakier przypalisz.. Szczotkowanie zwykle do odtworzenia. Ale z pewnością taka blacha bywa upierdliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 26.03.2014 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2014 Naprawdę trudno znaleźć w necie zdjęcia takiej obudowy to fakt, proszę w takim razie jedną ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.03.2014 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Są lakiery bezbarwne do 600oC, na tej blendzie raczej tyle nigdy nie będzie Wówczas czyścisz wilgotną ściereczką Tjaaa... Domyślam się, że wiesz doskonale o czym mówisz....Podobnie jak ja, sprawdziłeś to wielokrotnie w praktyce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 27.03.2014 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Tjaaa... Domyślam się, że wiesz doskonale o czym mówisz....Podobnie jak ja, sprawdziłeś to wielokrotnie w praktyce... Doceniam Twój majestatyczny bagaż doświadczeń. Farba, o której piszę to ta sama, którą malujesz paleniska tylko, że bezbarwna. Pokrywając nią stal inox zabezpieczasz po prostu jej delikatną powłokę przed zarysowaniami. Ot cała empiria. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 27.03.2014 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Gdyby tak było, nie strzępiłbym jęzora po próżnicy...To subtelna, ale jednak różnica mimo takich samych puszek z tym samym logo. W teorii niby też to samo, w praktyce trochę insze...Zedrzesz w majestacie lub bez, kilka powłok tego lakieru ( jak to nazwałeś- empira?), poczekasz na pieniążki pół roku od niezadowolonego klienta, przestaniesz się wymądrzać... No chyba, ze za każdym razem trafiałem na nieświeży towar... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 27.03.2014 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2014 Trzeba rozdzielić krnąbrność lakieru od doktryny politycznej.Lakier to lakier, do tego został wyprodukowany i takie ma przeznaczenie. Uważam, że nie ma sensu na ten temat bajdurzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts