Forest-Natura 22.02.2015 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam.................................!!!!!!!!!!!!!!!!!Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 22.02.2015 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Cześć Forest !!!!!!!!!!! Pozdrawiam z jedynej w Polsce miejscowości posiadającej MUZEUM ŻABY . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Forest-Natura 22.02.2015 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2015 Witam. W Kudowie siedzisz ... bo chyba nie w Żabiej Woli ? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 23.02.2015 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Słuszna obserwacja ... Cześć Zdun Darek B Obserwacje niedokładne. Czkam na odpowiedż odnośnie proponowanego szkolenia a otrzymuje same uszczypliwości. Miłego tygodnia . Stas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 23.02.2015 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 http://images69.fotosik.pl/634/1f0dfd6f8eeb5a3bmed.jpg Najnowsze zmagania do ciemnej nocki z nowym MBO od Marka Bal Na jakiej podstawie sadzicie że ten kominek jest wykonany w izolacji wełnianej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 23.02.2015 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 (edytowane) Na jakiej podstawie sadzicie że ten kominek jest wykonany w izolacji wełnianej? Bo po prostu ograniczyłeś się do wklejenia zdjęcia i napisania, że pracowałeś przy nim do późnej nocy. Sam końcowy wygląd to pikuś, istotnym jest opis materiałów użytych. Tutaj widzimy, że w palenisku ostro się pali... Zdjęć kominków w necie są miliony... Przykładowo poniższe fotki, już same w sobie wyjaśniają z jakich materiałów jest wykonany kominek i że będzie ogrzewał nie tylko przez dmuchanie, lecz będzie się nagrzewał. Edytowane 23 Lutego 2015 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bagi69 23.02.2015 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Bo po prostu ograniczyłeś się do wklejenia zdjęcia i napisania, że pracowałeś przy nim do późnej nocy. Sam końcowy wygląd to pikuś, istotnym jest opis materiałów użytych. Tutaj widzimy, że w palenisku ostro się pali... Zdjęć kominków w necie są miliony... I na takiej podstawie - zdjęcia obudowy zewnetrznej, jak słusznie zauwazyłeś - zarzucacie mi ,że się nie znam na fachu i 99% prac wykonuję z użyciem wełny kominkowej ? Nie uważacie że jest to niesłuszne ? Na podstawie zdjęcia można określiś ,że jest brzydki , ładny , podoba sie lub nie ... a nie walić z grubej rury, ze szarlotka jest niesmaczna bo w miejsce jabłek dano gruszki . Tym bardziej ,że patrzyliśmy na ciastko przez szklaną szybkę witryny sklepowej. Tak znani i cenini fachowcy wykonujący wyłącznie kominki z materiałów ceramicznych i z rzadka dopuszczający jako materiał godny płyty krzemianowe , patrzacy na wełne kominkową z obrzydzeniem i niebutyczną troska o zdrowie klientów ,powinni spostrzec z jakiego materiału jest ten i inne sa wykonane. Jesli nie i jesli są ciekawi -zapytać .Stachu napewno odpowie. Serdecznie Pozdrawiam Stas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.02.2015 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Bo po prostu ograniczyłeś się do wklejenia zdjęcia i napisania, że pracowałeś przy nim do późnej nocy. Sam końcowy wygląd to pikuś, istotnym jest opis materiałów użytych. Tutaj widzimy, że w palenisku ostro się pali... Zdjęć kominków w necie są miliony... Przykładowo poniższe fotki, już same w sobie wyjaśniają z jakich materiałów jest wykonany kominek i że będzie ogrzewał nie tylko przez dmuchanie, lecz będzie się nagrzewał. Na Twoich zdjęciach "od razu" widać kafle, suporeks, jakiś brązowy materiał....Jest też jedno zdjęcie obudowy w której nie ma kratek. Kratki mogą być z drugiej strony. W środku może być wełna...Takich zdjęć w necie są miliony... Ale to pikuś... Co Ci zrobił Bagi, że po nim jedziesz? Skąd masz informacje, że nie wie więcej od Ciebie na temat technologii budowy piecokominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 23.02.2015 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 (edytowane) Na Twoich zdjęciach "od razu" widać kafle, suporeks, jakiś brązowy materiał....Jest też jedno zdjęcie obudowy w której nie ma kratek. Kratki mogą być z drugiej strony. W środku może być wełna...Takich zdjęć w necie są miliony... Ale to pikuś... Co Ci zrobił Bagi, że po nim jedziesz? Skąd masz informacje, że nie wie więcej od Ciebie na temat technologii budowy piecokominka? Doskonale zapewne Wiesz, że od kilku lat fizycznie uczestniczę w konkretnych realizacjach sporadycznie... Jest tego sporo i to jakaś część tylko działalności firmy. Działamy w kilka firm, są to firmy wykonawcze, producenci i wymyśliciele. Zawsze w kupie więcej doświadczeń, pomysłów i wiedzy. Dlatego mając blachy, kruszywa, itp. oferujemy kompleksowo finalne produkty. Licytowanie się na ilość wiedzy, udowadnianie, mam za sobą... Edytowane 23 Lutego 2015 przez bohusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 23.02.2015 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2015 Doskonale zapewne Wiesz, że od kilku lat fizycznie uczestniczę w konkretnych realizacjach sporadycznie... Jest tego sporo i to jakaś część tylko działalności firmy. Działamy w kilka firm, są to firmy wykonawcze, producenci i wymyśliciele. Zawsze w kupie więcej doświadczeń, pomysłów i wiedzy. Dlatego mając blachy, kruszywa, itp. oferujemy kompleksowo finalne produkty. Licytowanie się na ilość wiedzy, udowadnianie, mam za sobą... Całe szczęście... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki331 24.02.2015 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Zdecydowanie odradzam nabywanie wyrobów firmy Austroflamm, z uwagi na problemy i liczne usterki jakie wystąpiły podczas początkowego uzytkowania oraz sposobem w jaki przedstawiciel potraktował próby reklamacji. Sprawa w sądzie więc tyle w tym temacieMam Spartherma i bardzo sobie chwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ktototaki 24.02.2015 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Zdecydowanie odradzam nabywanie wyrobów firmy Austroflamm, z uwagi na problemy i liczne usterki jakie wystąpiły podczas początkowego uzytkowania oraz sposobem w jaki przedstawiciel potraktował próby reklamacji. Sprawa w sądzie więc tyle w tym temacie Mam Spartherma i bardzo sobie chwalę napisz jeszcze w "Gościu Niedzielnym" że austroflam to dno a spartherm to miszcz.... może nie umiesz obsługiwać swojego wkładu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koziol77 24.02.2015 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 Witam, taki mam parter, niewielki domek szkieletowy, sam już nie wiem co tu zastosować. Kominek z DGP, bez DGP, piec akumulacyjny wolnostojący, kominek akumulacyjny. Dom dobrze docieplony, lubimy palić w kominku ale nie chcemy sauny w salonie. Będzie raczej rekuperacja. Może ktoś mnie uświadomi bo zaraz zaczynam a dalej nic nie wiem. Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koziol77 24.02.2015 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2015 (edytowane) Tak wygląda piętro, są małe zmiany ale mało istotne, troszkę się powierzchnia zmieniła na plus. Proszą doradźcie coś. Edytowane 24 Lutego 2015 przez Koziol77 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 25.02.2015 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 napisz jeszcze w "Gościu Niedzielnym" że austroflam to dno a spartherm to miszcz.... może nie umiesz obsługiwać swojego wkładu? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 25.02.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Musisz przebrnąć przez forum...Sam ocenisz...Coś wybierzesz, do czegoś się przekonasz. Chyba, że wolisz jarmark, który Ci tu zaraz możemy zrobić. "Każden" swoje będzie Ci proponował, a potem będziemy intensywnie debatować kto ma lepsze. Oczywiście na Ciebie nie będziemy już zwracać uwagi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 25.02.2015 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Witam. W Kudowie siedzisz ... bo chyba nie w Żabiej Woli ? Pozdrawiam. Ziomek, niestety masz złe informacje o MUZEUM ŻABY : w Kudowie jest już zlikwidowane a w Żabiej Woli czynne ! Po poprzednim szkoleniu zrobiliśmy małą wycieczkę dla chętnych koleżanek i kolegów z branży . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koziol77 25.02.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Musisz przebrnąć przez forum...Sam ocenisz...Coś wybierzesz, do czegoś się przekonasz. Chyba, że wolisz jarmark, który Ci tu zaraz możemy zrobić. "Każden" swoje będzie Ci proponował, a potem będziemy intensywnie debatować kto ma lepsze. Oczywiście na Ciebie nie będziemy już zwracać uwagi! Witam , nie chodzi o jarmark, fora są po to aby co s doradzić , co mi z tego jak przez 140 stron naczytam się o mega kominkach w dużych domach, na dodatek murowanych itd itp. Czytałem całe forum na temat ogrzewania a wniosków z tego nie było bo wszyscy właśnie mówią co maja i to wszystko jest super. Wybrałem ogrzewanie elektryczne na folie na podczerwień o czym napisane było raptem 2 razy. Jeśli nie macie ochoty doradzić tylko sprzedawać to najnormalniej nazywa się darmowa reklamą a nie forum. Pozdrawiam i liczę na poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 25.02.2015 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Chcesz porady ?Zadzwoń poradzimy... Akurat moja reklama jest zapłacona... za rok cały ... reklamuje swoje usługi i towary LEGALNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Koziol77 25.02.2015 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2015 Chcesz porady ? Zadzwoń poradzimy... Akurat moja reklama jest zapłacona... za rok cały ... reklamuje swoje usługi i towary LEGALNIE Tutaj na forum nie można poradzić. Chyba zdam się na ślepy los bo jak narazie kazy z kim rozmawiałem ma inne zdanie. Czy tak trudno komus napisac, czy wystarczy piec kominkowy o mocy X , czy trzeba DGP, czy raczej wystarczy grawitacja z moca Y.. masakra jakas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts