JACUŚ1719504074 06.11.2016 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Monch, czy w miejscu połączenia rury spalinowej z kominem, odizolowałeś karton gips od rury? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 06.11.2016 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Jest tam poupychana wełna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zdun Darek B 06.11.2016 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Kominy tynkuje się a nie okleja płyta gipsową..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 06.11.2016 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Komin jest otynkowany, to komin systemowy i był węższy niż kominek więc dobudowano troszkę żeby kominek można było ustawić centralnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ViWaldik 06.11.2016 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Monach - nie gniewaj się ale uważam, że to bardziej akwarium, lodówka niż kominek - projekt nie zachwyca. Druga sprawa to użytkowanie tego kominka od strony praktycznej. Nie ma potrzeby tego rozwijać bo sami do tego dojdziecie. Do okazjonalnego rozpalenia 10 x w roku będzie OK. Z tym, że jeżeli Tobie/Wam się podoba takie rozwiązanie to najważniejsze. I nie ma co przejmować się uwagami natury estetycznej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 06.11.2016 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Monach - nie gniewaj się ale uważam, że to bardziej akwarium, lodówka niż kominek - projekt nie zachwyca. Druga sprawa to użytkowanie tego kominka od strony praktycznej. Nie ma potrzeby tego rozwijać bo sami do tego dojdziecie. Do okazjonalnego rozpalenia 10 x w roku będzie OK. Z tym, że jeżeli Tobie/Wam się podoba takie rozwiązanie to najważniejsze. I nie ma co przejmować się uwagami natury estetycznej.Takie czasy. Panele płytko podobne, płytki drewnopodobne, to i akwarium w którym można palić... Mnie się podoba. Poza tym to dobra jakość....Steatyt też nie w kij dmuchał... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 06.11.2016 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Płytki drewnopodobne też są w planie Pozdrawiam Panie Piotrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.11.2016 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Płytki drewnopodobne to całkiem dobry wynalazek. Ostatnio ktoś odwiedzający mnie się pomylił i wziął płytki za drewno. I była to kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 06.11.2016 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 jeszcze lepsze jest prawdziwe drewno:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 06.11.2016 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Płytki drewnopodobne to całkiem dobry wynalazek. Ostatnio ktoś odwiedzający mnie się pomylił i wziął płytki za drewno. I była to kobieta. "I była to kobieta." - i to nadaje się do MODERATORA FORUM bo to jest bardzo dwuznaczny wpis sugerujący, że kobiety się nie znają .........?????!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.11.2016 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Odwrotnie Kobiety się właśnie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 06.11.2016 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Odwrotnie Kobiety się właśnie znają A co Ty teraz za ewolucje wykręcasz? Napisałeś, że osoba pomyliła płytki z drewnem - więc z tego wynika, że się nie zna. A osobą tą była Kobieta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki Piotr Batura 06.11.2016 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 A co Ty teraz za ewolucje wykręcasz? Napisałeś, że osoba pomyliła płytki z drewnem - więc z tego wynika, że się nie zna. A osobą tą była Kobieta. Jak już nie złapałeś, próżno tłumaczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
autorus 06.11.2016 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Skoro kobieta nie zauważyła, to oznacza, że płytki były bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 06.11.2016 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Skoro kobieta nie zauważyła, to oznacza, że płytki były bardzo dobre. Aha! to o to Ci chodziło?! I wszystko jasne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
StefanW 06.11.2016 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 Jak już nie złapałeś, próżno tłumaczyć... Znalazł się: ALFA i OMEGA......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aisa222 06.11.2016 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 monach a ja z innej beczki... bardzo mi się podobają Twoje schody.... napisz co to, skąd itp... może być na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monach 06.11.2016 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2016 monach a ja z innej beczki... bardzo mi się podobają Twoje schody.... napisz co to, skąd itp... może być na priv Schody oparte na konstrukcji metalowej zespawanej z profili. Na to przyjdą trepy drewniane i barierka w kolorze i wzorze wedle uznania. Trzeba poszperać w internecie za lokalnymi firmami szukając pod hasłem "schody metalowe". Mogę dać namiary na moją ekipę od tych schodów ale nie wiem jaki mają zasięg działania, ja jestem z podkarpacia. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaeres 07.11.2016 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Cześć.Będę teraz wybierał firmę do montowania kominka w domu.Na co zwrócić szczególną uwagę wybierając fachowość usługi, na czym można zaoszczędzić ?Np. widzę tutaj w wątku, że kominek musi być otynkowany, a nie karton-gips, co z izolacją ?Może być wełna czy musi być jakieś ekologiczny ISOL za 76zł /m2 ?Jakieś porady ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MD. 07.11.2016 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2016 Izolacja to płyty krzemianowo-wapniowej. Żadnej wełny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts