anick 29.03.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Malenka niestety ja kominek bede miała z kafli, o kamień nigdy nie zasiegałam informacji.. ale na pewno ktoś ci poradzi jak tylko się ten czas świateczny skończy:)[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dana15 29.03.2005 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Malenka mi się podoba piaskowiec, uważam, że nie jest za drogi i można uzyskać piękny efekt, szczególnie przy tak dużych powierzchniach. Ja zrobiłam jeden błąd, nad wkładem dałam płytki piaskowca, strasznie się brudzą. Ty będziesz miała białą (albo innego koloru) ścianę, i niestety nic nie moge powiedzieć na temat brudzenia się takiej ściany. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 29.03.2005 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Ja mam marmur Fatima Beige (możesz zobaczyć gdzieś bliżej początku wątka). Wyglądem dosyć podobny do Twojego kamienia. Kosztował koło 440 zł m.kw. 3 cm płyty. Pozdrawiam T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fugas 30.03.2005 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2005 No to wrzuce i ja swój kominek przy okazji moze ktos ma pomysł co wrzucic w te wielkie dziury które wykonałem bo zarówno swiecznik jak i inne widoczne elementy to tylko zapchajdziury tymczasowe. http://www.Fugas.sm.pl/kominek1.jpg Obudowa i system dytrybucji powietrza wyknanie wlasne podobnie jak ramka z marmuru. Calosc z rozporowadzenim do 5 pomieszczen okolo 5000zl (wklad 3000) http://www.Fugas.sm.pl/kominek2.jpg Widoczne pionowe waskie polki to wyciete w doklejonym z boku kominie wentylacyjnym (schiedel systemowy) dziury zeby nie bylo widac ze komin stoi w pokoju Pzdr Fugas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 14.04.2005 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Widzę, że bardzo ciekawy wątek umiera. Może go reanimujemy...? Pozdrawiam Tommco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agniesia 14.04.2005 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Tommco - ja chetnie bym reanimowala, ale jeszcze fundamentow nawet nie mam a co dopiero kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anick 14.04.2005 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Tommco cierpliwosci:) Zapewne już pod koniec lata bedzie kolejna tura budwniczych którzy beda wykańczać dom:) (w tej turze mam nadzieje będę również ja) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 14.04.2005 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Hmm ... Miało być coś z kamienia może tak? http://foto.onet.pl/upload/12/30/_455149_n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 14.04.2005 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 lafcadio Bardzo miły projekt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 14.04.2005 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 lafcadio - suuuper rendering Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 14.04.2005 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 no tak...nie projekt...tylko rendering... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joola 14.04.2005 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Mimi, Tommco re... co? Lafcadio, mi też się podoba ten recośtam kominek znaczy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 15.04.2005 05:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Kominek z kamienia może być na wiele sposobów, tylko wypada dobrze dobrać do reszty pomieszczenia, wcześniej nowocześnie teraz klasycznie; czyli może tak: http://foto.onet.pl/upload/47/75/_455498_n.jpg a jeżeli ktoś ma naprawdę dużo otoczaków to może też tak: http://foto.onet.pl/upload/39/25/_455497_n.jpg cieszę się, że Wam się podoba pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 15.04.2005 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Oczywiście to co zamieściłem powyżej nie jest z kamienia polnego ale nic nie stoi na przeszkodzie żeby taki właśnie materiał zastosować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 http://foto.onet.pl/upload/12/30/_455149_n.jpg extra! Pozwolisz, że sobie zachowam jako mój pierwszy typ do domu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.04.2005 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Anickpisałam już w swoim watku,ale powtórzę tutaj - takie piękne kafle kominkowe ma Spartherm - firma ma umowę z Jasbą i obok wkładów i pieców wolnostojących sprzedaje także kafle kominkowe.W Polsce oddział Spartherm mam po sąsiedzku,w Strzelcach Krajeńskich.A ich salon jest koło domu mich przyjaciół,stąd znam te obudowy i wkłady dość dobrze.Kominki realizuje m.in. Camis.Telefony podałam w swoim wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lafcadio 15.04.2005 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Nie wiem co powiedzieć Dario... A jkie są numery dwa, trzy, cztery ...? Chętnie rzucę okiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Po setkach oglądanych realizacjach , renderingach itd, to jest w ogóle pierwszy typ, który tak bardzo mi się spodobał i wpasował w moją wizję wykończenia dolnej części domu. Dodam, że nie miałam w ogóle pomysłu na kominek. Wszystko było nie takie. Ale teraz znalazłam światełko w tunelu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Daria 15.04.2005 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 Może to też dlatego ,że w projekcie kominek jest usytuowany dokładnie w takim miejscu - na końcu ścianki, przy przejściu z holu do salonu. Dlatego też wielu projektów które ewentualnie mogłyby wchodzić w grę nie brałam pod uwagę, bo cały ich urok prysnąłby przy takim usytuowaniu.A ten jest właśnie idealny do tego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaskaa 15.04.2005 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2005 lafcadio,mnie ten kominek też się podoba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts