efilo 19.12.2007 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 malmuc szperaczko masz juz ostateczną wizję? a może kominek już stoi? dawno mnie nie było to mogłam coś przegapić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.12.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 faktycznie ,,, nie jest to dzial reklamy...gosc po prostu zaufal opinii innych ... pozdrawiam Twój klient czy współpracownik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GD 19.12.2007 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 nie trafiłeś przykro mi..a jak masz zamiar zaśmiecać forum swoimi domysłami to może wejdź na jakieś mniej kulturalne i mniej poważne forum:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.12.2007 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 GDjesteś tu nowy w przeciwieństwie do malmuc, KTÓRA ma już długi staż i jest zasłużonym bardzo pożytecznym i wcale nie zaśmiecającym użytkownikiem. Jak pobędziesz tu dłużej to się zorientujesz. Na razie nie obrażaj kogo popadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GD 19.12.2007 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 nie mam zamairu nikgoobrazac poki co to ja zostalem dziwnie potraktowany..ale mysle ze nie ma ensu dalej ciagnac tego watku a zeswojej strony prosze tylko o powstzrymanie sie od niczym nie popartych komentzrzy.. i zobacz ze nie obrazam kogo popadnie bo to moj piewrswszy tego typu post. A jesli ktos twierdzi ze pracuje czy ktos jest moim klientem to prosze by to udowodnil bo poki co pracuje w kancelarii prawnej .... i nie mam zamaru tolerowac takich postow jak ten dotykajacy mojej osoby ...ten bezpodstwany. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 19.12.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 GD wszystkie Twoje posty na forum muratora są identyczne, no moze poza dwoma ostatnimi wybacz, ze jestem taka niekulturalna Wesołych Świąt życzę wszystkim pracownikom kancelarii prawnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 19.12.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 taaaaaaaaaa, a jakby ktoś chciał link do tej kancelarii to http://www.twojekominki.pl wszystkie 16 postów które napisałeś to ochy i achy dotyczące tego sprzedawcy kominków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 19.12.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 malmuc,w jednym czsie pomyślałyśmy o tym samym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GD 19.12.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 GD wszystkie Twoje posty na forum muratora są identyczne, no moze poza dwoma ostatnimi wybacz, ze jestem taka niekulturalna Wesołych Świąt życzę wszystkim pracownikom kancelarii prawnych rowniez wesolych.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 19.12.2007 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 nie mam zamairu nikgoobrazac poki co to ja zostalem dziwnie potraktowany..ale mysle ze nie ma ensu dalej ciagnac tego watku a zeswojej strony prosze tylko o powstzrymanie sie od niczym nie popartych komentzrzy.. i zobacz ze nie obrazam kogo popadnie bo to moj piewrswszy tego typu post. A jesli ktos twierdzi ze pracuje czy ktos jest moim klientem to prosze by to udowodnil bo poki co pracuje w kancelarii prawnej .... i nie mam zamaru tolerowac takich postow jak ten dotykajacy mojej osoby ...ten bezpodstwany. pozdrawiam - Tadziu... załatwisz mi wizę do Francji? - Nie ma sprawy, mój wujek pracuje w konsulacie francuskim. - Halo! Konsulat? Poproszę z kotłownią... Tak mi się skojarzyło, bo jako pracownik kancelarii, wyjątkowo niechlujnie piszesz (już pomijając spamowanie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lubosz 19.12.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 nie mam zamairu nikgoobrazac poki co to ja zostalem dziwnie potraktowany..ale mysle ze nie ma ensu dalej ciagnac tego watku a zeswojej strony prosze tylko o powstzrymanie sie od niczym nie popartych komentzrzy.. i zobacz ze nie obrazam kogo popadnie bo to moj piewrswszy tego typu post. A jesli ktos twierdzi ze pracuje czy ktos jest moim klientem to prosze by to udowodnil bo poki co pracuje w kancelarii prawnej .... i nie mam zamaru tolerowac takich postow jak ten dotykajacy mojej osoby ...ten bezpodstwany. pozdrawiam - Tadziu... załatwisz mi wizę do Francji? - Nie ma sprawy, mój wujek pracuje w konsulacie francuskim. - Halo! Konsulat? Poproszę z kotłownią... Tak mi się skojarzyło, bo jako pracownik kancelarii, wyjątkowo niechlujnie piszesz (już pomijając spamowanie). Ale wymyślacie. Juz nawet człowiek na forum internetowym musi uważać, co pisze, bo jak cos będzie inaczej z formułowane to zaraz go ktoś zlinczuje ze to ze tamto. Dajcie se na luz. Koleś podzielił sie tylko swoim zdaniem. Poza tym, jeśli ktoś nie chce nie musi korzystać z jego wskazówek czy sugestii zawartych w poście. Denerwują mnie takie komentarze od upierdliwych forumowiczów. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
GD 19.12.2007 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 nie mam zamairu nikgoobrazac poki co to ja zostalem dziwnie potraktowany..ale mysle ze nie ma ensu dalej ciagnac tego watku a zeswojej strony prosze tylko o powstzrymanie sie od niczym nie popartych komentzrzy.. i zobacz ze nie obrazam kogo popadnie bo to moj piewrswszy tego typu post. A jesli ktos twierdzi ze pracuje czy ktos jest moim klientem to prosze by to udowodnil bo poki co pracuje w kancelarii prawnej .... i nie mam zamaru tolerowac takich postow jak ten dotykajacy mojej osoby ...ten bezpodstwany. pozdrawiam - Tadziu... załatwisz mi wizę do Francji? - Nie ma sprawy, mój wujek pracuje w konsulacie francuskim. - Halo! Konsulat? Poproszę z kotłownią... Tak mi się skojarzyło, bo jako pracownik kancelarii, wyjątkowo niechlujnie piszesz (już pomijając spamowanie). Ale wymyślacie. Juz nawet człowiek na forum internetowym musi uważać, co pisze, bo jak cos będzie inaczej z formułowane to zaraz go ktoś zlinczuje ze to ze tamto. Dajcie se na luz. Koleś podzielił sie tylko swoim zdaniem. Poza tym, jeśli ktoś nie chce nie musi korzystać z jego wskazówek czy sugestii zawartych w poście. Denerwują mnie takie komentarze od upierdliwych forumowiczów. Pozdrawiam[/quote fantastyczny post... Wesołych Świat Ci życzę.... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrul 20.12.2007 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 "Kominki nasze" coś mi się zdaje, że taki był temat...... ja was proszę. Ponad strona domysłow, podejrzeń... a nikt nie chce odpuścić Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.12.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 piotrul od wczoraj nikt juz na ten temat nic nie napisal o nie odpuszczaniu nie wspominajac a Ty od nowa zaczynasz? napisałbyś lepiej coś na temat kominków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 piotrul od wczoraj nikt juz na ten temat nic nie napisal o nie odpuszczaniu nie wspominajac a Ty od nowa zaczynasz? napisałbyś lepiej coś na temat kominków. To ja napiszę cokolwiek, żeby temat zmienić Niestety nie mam kominka i w dającej się przewidzieć przyszłości nie będę go miała Ale wątek śledzę i podziwiam Wasze śliczności Ja sobie strzeliłam tylko imitację/inspirację/nawiązanie/atrapę pieca* I tylko szkoda, że ognia i ciepełka nie daje - choć miałam plan, żeby to wyłożyć el. matą grzewczą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.12.2007 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 OKjak to wygląda? Może wkleisz jakieś zdjęcie tej 'atrapy'? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikołaj31 20.12.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 witam! mam fotki kominka jak można je zamieścić? Pan GD dal dobry link wejdzcie i zobaczcie jest tam naprawde z czego wybrac ale to tylko moja prywartna szczera opinie. Do mieszaczy na forum: niczego nie reklamuje, dla nikgo nie pracuje, bede mial po prostu kominek w domu a tu jestem by sie podzielic tym co wiem i co mam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.12.2007 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 mikołaj nikt nie mowi że tam nie był i nie widział mieszaczu jak masz zdjęcia na kompa to wgraj je na sieć np. na serwer http://www.fotosik.pl a potem wykorzystaj kod na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 20.12.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 OK jak to wygląda? Może wkleisz jakieś zdjęcie tej 'atrapy'? Na razie tylko fotki "robocze" http://foto0.m.onet.pl/_m/4b731e6e04a0efacdefbc00d87979134,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/f6a551935b7ef5185d79c3d1ea20b68d,5,19,0.jpg Dojdą jeszcze drzwiczki pod tą ławą, jak wymyślę, jak tanio zrobić drzwiczki "piecowe" na wymiar Od strony korytarza to jest szafa wnękowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 20.12.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 OK a co to za miejsce? Swoją drogą na tym etapie potrzeba dużo wyobraźni żeby zobaczyć kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts