sheila 30.05.2014 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2014 Czy możecie mi polecić sprawdzonego kierownika budowy? Takiego co jest czujny i potrafi przypilnować żeby budowano tak jak trzeba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ketjar 22.05.2015 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2015 Czy możecie mi polecić sprawdzonego kierownika budowy? Takiego co jest czujny i potrafi przypilnować żeby budowano tak jak trzeba? Kierownik budowy 604-719-458 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ela89 03.02.2017 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Przyłączam się do pytania: Czy możecie polecić mi sprawdzonego kierownika budowy do domku jednorodzinnego w okolicy Nadarzyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts