Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Budowa domu jednorodzinnego, Gowarzewo, ogół informacji.

Recommended Posts

Witam wszystkich, mam zamiar rozpocząć w tym roku budowę wymarzonego domu dla mojej rodziny w m. Tanibórz koło Gowarzewa, a nie mam jeszcze ekipy budowlanej, gdyby ktoś mógł kogoś polecić, podzielić się informacjami, doświadzceniami, cokolwiek podpowiedzieć to będę wdzięczny. Zapraszam do dyskusji :)

• 6 months później...

Witam sąsiada!

Mogę polecić murarza oraz dekarzy, czy nadal będą potrzebni? na jakim etapie jesteś?

Mam dobrą firmę od okien. Byliśmy tak zadowoleni, że zamówiliśmy jeszcze parapety zewnętrzne i wewnętrzne, daliśmy się namówić na rolety zewnętrzne i na wiosnę jeszcze zamówimy moskitiery.

Proszę się pytać, ja już prawie po wszystkim, wykańczamy właśnie górę :)

• 2 weeks później...
Witam,jeśli chodzi o ekipę murarską mogę polecić firmę z którą wpółpracuje od kilku lat,są to pożądni fachowcy którzy swoja pracę traktują poważnie,są szybcy a przede wszystkim cena jest konkurencyjna,budowali mój dom jak i wielu przyjaciół,jeśli chodzi o dach mam sprawdzoną firmę wykonywali również inwestycję w Gowarzewie,mają dziesiątki wykonanych realizacji i wiele lat doświadczenia,zamówili mi drzewo i dachówkę,wszystkie potrzebne materiały,dodatkowo robią również projekty szkieletowe-domy wykonane z drewna,moi znajomi mają piękny domek przez nich wykonany.mój meil [email protected],proszę o ewentualny kontakt