Żeberko 10.06.2014 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Witam wszystkich, mam zamiar rozpocząć w tym roku budowę wymarzonego domu dla mojej rodziny w m. Tanibórz koło Gowarzewa, a nie mam jeszcze ekipy budowlanej, gdyby ktoś mógł kogoś polecić, podzielić się informacjami, doświadzceniami, cokolwiek podpowiedzieć to będę wdzięczny. Zapraszam do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wielka_stopa 04.01.2015 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2015 Witam sąsiada! Mogę polecić murarza oraz dekarzy, czy nadal będą potrzebni? na jakim etapie jesteś? Mam dobrą firmę od okien. Byliśmy tak zadowoleni, że zamówiliśmy jeszcze parapety zewnętrzne i wewnętrzne, daliśmy się namówić na rolety zewnętrzne i na wiosnę jeszcze zamówimy moskitiery. Proszę się pytać, ja już prawie po wszystkim, wykańczamy właśnie górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Od Podstaw 14.01.2015 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2015 Witam,jeśli chodzi o ekipę murarską mogę polecić firmę z którą wpółpracuje od kilku lat,są to pożądni fachowcy którzy swoja pracę traktują poważnie,są szybcy a przede wszystkim cena jest konkurencyjna,budowali mój dom jak i wielu przyjaciół,jeśli chodzi o dach mam sprawdzoną firmę wykonywali również inwestycję w Gowarzewie,mają dziesiątki wykonanych realizacji i wiele lat doświadczenia,zamówili mi drzewo i dachówkę,wszystkie potrzebne materiały,dodatkowo robią również projekty szkieletowe-domy wykonane z drewna,moi znajomi mają piękny domek przez nich wykonany.mój meil [email protected],proszę o ewentualny kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts