gratym 04.07.2014 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2014 Zaczynam szukać okien i drzwi. Jaką firmę polecacie w Białymstoku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 05.07.2014 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2014 jestem na tym samym etapie i z tym samym problemem. NA sześć odwiedzonych punktów z oknami po tygodniu jeden przysłał kosztorys. Najwyraźniej są strasznie zajęci:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 08.07.2014 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Radzę meilowo,dodaj załącznikiem stronkę z wymiarami okien. Ja dostałam szybko, cenę, nazwy profili,okuć. Firmy mam 3- Abakus, Witraż, Vitron. Tylko które wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 08.07.2014 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 do tej pory z tych pozytywy słyszałem o abakus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 08.07.2014 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 do tej pory z tych pozytywy słyszałem o abakus Cenę mają korzystną. Profile i okucia też. Biorę też pod uwagę Witraż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adam626 08.07.2014 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2014 Ja mam okna abakus, jestem zadowolony. Wstawiała mi firma Rolplast http://www.rolplast.pl/ spokojnie moge ich polecić. Wstawiali mi okna Arte Energy 3 szybowe z ciepłą ramką. Okna są solidne a z montażu i całego przebiegu transakcji jestem zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gratym 09.07.2014 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2014 Ja mam okna abakus, jestem zadowolony. Wstawiała mi firma Rolplast http://www.rolplast.pl/ spokojnie moge ich polecić. Wstawiali mi okna Arte Energy 3 szybowe z ciepłą ramką. Okna są solidne a z montażu i całego przebiegu transakcji jestem zadowolony Dzięki! Uważajcie na okna z Zambrowa firmy Monolit. Moja siostra miała z nimi problemy. W necie są niekorzystne opinie o nich. Chociaż okienka są całkiem fajne, zobaczymy jak w użytkowaniu, siostra mieszka od niedawna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 10.07.2014 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2014 hej a jak okna Aluplast??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pirun 30.12.2014 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2014 Witam.Szukam sprawdzonych ekip do montażu Okien.Interesuje mnie oferta Abakusa - Abakus Energy z pakietem 3 szybowym.Polecacie któregoś sprzedawcę, który ma dobre ekipy do montażu ? Planuję zakup także okna przesuwanego w systemie HS - ma ktoś doświadczenie w tej kwestii z produktami Akabusa ?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rmg82 01.01.2015 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2015 ja zamówiłem bluenergy w tej firmie http://www.bialystok-okna.pl/ co do montażu wypowiem się za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts