emqwadrat 24.07.2014 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2014 Skończył mi się etap po których zostały mi:- stemple ... około 220 sztuk, - deski i płyty OSB ... około 2-3m3 - mniejsze kawałki desek, płyt, kantówek ... około 5-6m3 luzem Te mniejsze kawałki desek, płyt itp. to dałem ogłoszenie "oddam za darmo" i jak na razie szału nie ma ale trzy osoby w sumie już zabrały sobie około 4m3 ... zostało tak jeszcze ze 2m3Deski i płyty oraz stemple próbuję sprzedać... deski i płyty za symboliczną stówkę/m3 natomiast stemple w normalnej acz atrakcyjnej cenie ... szału też nie ma. Co wy robicie z takimi "śmieciami"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nawy 29.07.2014 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2014 Co to znaczy symboliczna cena? jeśłi masz problem - rozejrzyj się w trakcie dojazdu/powrotu z pracy - na pewno po drodze budują gdzieś domy - podjedź do ekipy i spróbuj sprzedać pozostałe odpady drewniane (deski itd) - przejdź się po wiosce - na pewno ktoś weźmie na opał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts