bushido 19.08.2014 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2014 Witam Wszystkich Tak jak w temacie, szukam wykonawcy dla instalacji grzewczej ziemia-powietrze. Dlaczego pytam na forum? Bo z tego co słyszałem, w naszym regionie jest niewielu fachowców potrafiących pompę ciepła porządnie zaprojektować a potem zainstalować. A jak źle to zrobią to zdarzają się awarie a pompa niewłaściwe działa a w konsekwencji a rachunki są wysokie i trzeba do wszystkiego dopłacać. Z kilkoma osobami rozmawiałem i niestety nie jest to rzadkością, więc poruszę temat na kilku forach i może ktoś poleci firmę którą potem sobie sprawdzę - wasze referencje znaczą dla mnie więcej niż opłacane przez firmy pozycje w google. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 20.08.2014 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 Dlaczego pytam na forum? Bo z tego co słyszałem, w naszym regionie jest niewielu fachowców potrafiących pompę ciepła porządnie zaprojektować a potem zainstalować. Chyba jednak trochę przesadzasz. W okręgu Rybnickim jest wiele firm, które bardzo dobrze radzą sobie przy montażu czy produkcji PC. Wiem bo moja firma dostarcza im narzędzia oraz technologię i co jakiś czas przeprowadzamy tam audyty. Jakość ich usług w waszym regionie wcale nie odbiega od średniej krajowej, a wręcz jest kilka firm, które robią swoją pracę wykonują naprawdę na najwyższym poziomie europejskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marstan 20.08.2014 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2014 W okręgu Rybnickim jest wiele firm, które bardzo dobrze radzą sobie przy montażu czy produkcji PC. wydaje mi się, że autor oczekiwał raczek konkretów, a twoja wypowiedź właściwie nic nie wnosi do tematu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 21.08.2014 12:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2014 @marstan: nie podawałam nazw bo nie chciałam być posądzona o reklamę. ale skoro nalegacie, to np. firma PGB System jest w mojej ocenie warta sprawdzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bushido 22.08.2014 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2014 @marstan: nie podawałam nazw bo nie chciałam być posądzona o reklamę. ale skoro nalegacie, to np. firma PGB System jest w mojej ocenie warta sprawdzenia. to ta firma: https://www.google.pl/maps/place/PGB+System/@50.0809173,18.6157535,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xc66450c9feec037f?hl=pl ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karola_zimna 25.08.2014 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 to ta firma: https://www.google.pl/maps/place/PGB+System/@50.0809173,18.6157535,15z/data=!4m2!3m1!1s0x0:0xc66450c9feec037f?hl=pl ?? podany przez ciebie link mi nie działa, ale biuro mają na ul. Sygnały 6 w Rybniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts