Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szukam wykonawcy dla pompy ciepła z Rybnika lub okolic

Recommended Posts

Witam Wszystkich ;)

Tak jak w temacie, szukam wykonawcy dla instalacji grzewczej ziemia-powietrze.

Dlaczego pytam na forum? Bo z tego co słyszałem, w naszym regionie jest niewielu fachowców potrafiących pompę ciepła porządnie zaprojektować a potem zainstalować. A jak źle to zrobią to zdarzają się awarie a pompa niewłaściwe działa a w konsekwencji a rachunki są wysokie i trzeba do wszystkiego dopłacać. Z kilkoma osobami rozmawiałem i niestety nie jest to rzadkością, więc poruszę temat na kilku forach i może ktoś poleci firmę którą potem sobie sprawdzę - wasze referencje znaczą dla mnie więcej niż opłacane przez firmy pozycje w google.

Z góry dziękuję!

Dlaczego pytam na forum? Bo z tego co słyszałem, w naszym regionie jest niewielu fachowców potrafiących pompę ciepła porządnie zaprojektować a potem zainstalować.

Chyba jednak trochę przesadzasz. W okręgu Rybnickim jest wiele firm, które bardzo dobrze radzą sobie przy montażu czy produkcji PC. Wiem bo moja firma dostarcza im narzędzia oraz technologię i co jakiś czas przeprowadzamy tam audyty. Jakość ich usług w waszym regionie wcale nie odbiega od średniej krajowej, a wręcz jest kilka firm, które robią swoją pracę wykonują naprawdę na najwyższym poziomie europejskim.