Katalinka 17.10.2014 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2014 Witam Serdecznie! Jestem nowa więc nie zabardzo wiem jeszcze o co chodzi na tym forum, więc jak gdzieś się źle wpisałam to wybaczcie. Jestem w trakcie robienia planów u architekta rozbudowy i przebudowy starego domu, a mianowicie dobudowania klatki schodowej oraz garażu, który będzie połączony z domem, oraz podniesienia poddasza i zrobienie nowego dachu. Chciałabym się orientacyjnie zapytać z jakimi kosztami mam się liczyć odnośnie zrobienia nowego dachu z dachówki ceramicznej. Dach będzie dwuspadowy na stronę północną i południową. Na stronie południowej będzie duże wole oko, natomiast na stronie północnej będą dwa okna dachowe, oraz dach będzie złamany ponieważ nad garażem będzie zadaszony taras. Od zachodu natomiast dach będzie miał ścięty naczółek. Powierzchnia dachu będzie wynosiła ok 200 m2. Jeżeli jest mi ktoś wstanie z tych informacji coś odpowiedzieć to bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts